PATRONUMLA KONUŞACAĞIM KIZLAR BİR BAKIN KONUŞMADAN ÖNCE

Kauçuk firmasını :)
İstanbulda mı ?
Hakkını ara bende senınde aynı ısı yapıyorum sayılır .
Kaplama ve yenı lastık satışı yapıyoruz.
800 tl maaşla başladım. 3 yıl once Şuan 1300 tl maaş alıyorum aralıkda maaşım 1500 olucak. + prim falan alıyorum.

Allah daha çok versin canımm..İnşallah benim maaşımda da düzelme olurr inş hayırlısıyla..
mesai saatelerin nasıl cumartesi çalışıyor musun ??

Allah daha çok versin canımm..İnşallah benim maaşımda da düzelme olurr inş hayırlısıyla..
mesai saatelerin nasıl cumartesi çalışıyor musun ??
Umarım sendede gelişme olur canım
S: 8 - A: 6:30 Cumartesı 5e kadar
senıın nasıl ?

Benim cumartesi pazar tatil hafta içi senin gibi aynı...
Cumartesiye kıyamıyorum diye burdayım zaten canımm
Eşimde çalıştığı için ben sevıyorum ya evde duramıyorum ben

Ayy ne güzeeel bebişin olunca durursun benceee :)
Bebek daha düşünmüyoruz canım ama bebek olunca işten ayrılırım buyuk ıhtımal :)
Zaten iş yerım evıme çok yakın 5 dk yuruyerek

Allah ım bunu ben mi yazdım acaba dedim okuyunca
maalesef özel sektörde isteyene veriyorlar

bence patron para konusunda cimri canım. geçen gün bir iş görüşmesine gittim. muhasebe işi. ve adam bna 1.500 ile başlayacaksın dedi deneyimn olsaydı eğer direk 2000den alırdık seni dedi. dua ediyorum olsun diye.

Ciddi miisn hangi şehirdesin ayol ben anlamadım ben nasıl bir yerde yaşıyorum yaaa

Ciddi miisn hangi şehirdesin ayol ben anlamadım ben nasıl bir yerde yaşıyorum yaaa
izmirde yaşıyorum cnm tesadüfen denk geldim bu işe. o kdr güzel ki tek vesayit. haftada 6 gün çalışcm olursa eğer. ama h.içi 8.30-6 cumartesi 9.2 şeklinde . ama bilmiyorum dneyimsizim diye olmayacak gibi geliyor. olumsuz cevap alıcam sanırım yeni mezunum çnkü.

servisin yok ve cumartesi çalışacaksın.
yol ücretin ne kadar tutacak?
yani sen hesap kitap yapan biri olarak daha iyi hesabını yaparsın diye düşünüyorum.
ufak bir meblağ için yer değiştirmeye değecek mi?

sen bilirsin.

b

Bütün bunları hesapladığımda yeni bir iş yerine geçtiğimde fark olumlu olarak 250 lira olucak...Değiceğini düşünmüyorum ama önemli olan şuan çalıştığım şirketin maaaş politikasını düzeltmesi en azından benimkini...

Ahh izmirr güzel izmirr kalıcak yer sorun olmasa bende orda calısmak isterdim de ev tut vs kira olmaz iştee
İnşallah hayırlısı olur canımm umudunu kesme dua et

Ahh izmirr güzel izmirr kalıcak yer sorun olmasa bende orda calısmak isterdim de ev tut vs kira olmaz iştee
İnşallah hayırlısı olur canımm umudunu kesme dua et
inşallah cnm çok istiyorum orasının olmasını tamam maaşta yemek yol vs yok ama ulaşım açısından çok kolay , ortamı ve patronu sevdim kanım ısındı adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…