PATRONUMLA KONUŞACAĞIM KIZLAR BİR BAKIN KONUŞMADAN ÖNCE

Kızlaaar ,canlar
Yeni bir gelişme var umarım okursunuz..
Dün başka bir iş görüşmesi için davet edildim bugün sabah gittim görüşmeye hafta sonu da çalışıyorsun şuan çalıştığım iş yoğunluğundan biraz daha yoğun ama maaşı 1800TL vericekler şuan diğer adaylarla da görüşüp beni tekrar 2.görüşmeye davet edeceklerini belirttiler.
Üstelik servis yok yol ücretini ben karşılayacağım.
Sizce değer mi bu artış için hafta sonu çalışmama ve servis olmamasına ????

Kızlaaar ,canlar
Yeni bir gelişme var umarım okursunuz..
Dün başka bir iş görüşmesi için davet edildim bugün sabah gittim görüşmeye hafta sonu da çalışıyorsun şuan çalıştığım iş yoğunluğundan biraz daha yoğun ama maaşı 1800TL vericekler şuan diğer adaylarla da görüşüp beni tekrar 2.görüşmeye davet edeceklerini belirttiler.
Üstelik servis yok yol ücretini ben karşılayacağım.
Sizce değer mi bu artış için hafta sonu çalışmama ve servis olmamasına ????

O kadar yıl emeğe yazık çok kızdırır insanı tabi ki ... Bencd hakkın olanı al devlete yönel ya da ne bileyim başka iş bul o kadar okuyup ezdirme kendini ... Kurtar bi an önce ...

yeni bir gelişme var canım bakar mısın lütfeeen?

500 tl fark oluyor, yol ne kadar tutar?
yolda geçireceğin vakit - iş yoğunluğu - haftasonu - yükselme şansı ve maaş farkını kıyaslardım ben. birde karar vermeden önce şimdiki patronunla konuşmalısın

500tl fark yol parası 100lira falan tutar + birazda yürümem gerekicek.. Mesafesi 30dk işle evimin arası araçla tabii..
Ama Şubat ayında 1300 olan maaşıma zam gelicek ne kadar olcağını elbette bilmiyorum ama yüzde 10 gelse 1450 falan olur maaşım muhtemelen...
1800-1450=350-100 yol parası =250 lira için cumartesi çalışıcam gibi bir hesap çıkıyor ortaya ama

Bilemedim sonradan pişman olur muyum diye ?
Değer mi en azından onu da bilemedim
kafamda deli sorularrrr

yahu o kadar haksızlığın içindesin şubat ayında %10 zam alıp önümüzdeki 5 yıl o zamla idare edeceksin...kendinde biliyosun..
hala napsamki dıyosun...
kendinizi ezdirmeyin kızlar. ayrıca 250 tl az bir para değil. yıllık 3000tl ediyor.al sana tatil paran...
bence orası 1500 verse bile git...

Canım şu an için iş durumu yok diyorsun çalışma saati günleri vs memnunsun.
Patronla daha kibar bir konuşma yap en azından is bulana kadar işsiz kalma.
Mesela söyle konuşabilirsiniz ben 4 yıldır burdayım her işi yapıyorum sirket için elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama maaşım bana çok az geliyor zam yapma imkanınız varsa çok mutlu olurum.
Dersin şimdilik öyle kalır en azından zam olmazsa işten ayrilmamis olursun ha is buldun o zaman rest çekebilirsiniz şu miktarı istiyorum yaparsanız burdayım yapmazsaniz kusura bakmayın der Ağırlığını koyarsin

birde hatırlıyorum... maaşım en az 1500 olsun istiyordun...
şubat gelmeden zammını düşünüyorsun oda muammma...
kusura bakma biraz kızdım sana:) ikilemde kaldın ya...

Canım bizim şirkette zamlar şubat ayında belli oluyor.. Bu görüşme yaptığım iş yeri ise olumlu olduğu takdirde 10gün içinde başlamamı istiyor.... Önce müdürümle konuşup zam isteyeceğim zam yaparsa devam edeceğim çünkü çalışma ortamı ve saatleri açısından inanılmaz memnunum ben ...

birde hatırlıyorum... maaşım en az 1500 olsun istiyordun...
şubat gelmeden zammını düşünüyorsun oda muammma...
kusura bakma biraz kızdım sana:) ikilemde kaldın ya...

Kızılacak bir şey yok... Ben suan çalışma ortamı ve saatlerinden cok memnunum tek sorun maaş ücret...
Sonradan pişman olacağım bir şey yapmak istemem, sonuçta o an yanımda siz olmayacaksınız konu acıcam belki keşke ayrılmasaydın bile diyenleriniz olucak..demem o ki her şeyi hesaplamam gerek ...

şuan çalıştığım şirket 1500 üzeri yaparsa devam etmek istiyorum

diğer işe başlamassan burada 1500 olsa bile yıllarca öyle kalacak gibi görünüyor.
ayrıca diğer yerde başlamassanız aklınızda kalacak.
neyse inşallah olumlu geçer görüşmen ama ben senin o kadar zam alacağına inanmıyorum nedense.

Siz daha iyi bilirsiniz ama çalışma saatleri ve ortamdan memnunsanız kıpırdamayın yerinizden.
Ben 1.500 alıyorum. 10 yıldır aynı şirketteyim. Güvenli bir şirket. Saat 09.00 - 19.00 haftaiçi. Cumartesi 09.00 - 15.00 .
Bekarken hiç sıkıntı yoktu.Gece yarısına kadar çalışırım derdim ama evlenince işler değişti.
Şimdi 1 saat erken çıkmanın, cumartesi çalışmamanın ne kadar önemli birşey olduğunu farkettim. Bence 100 lira eksik alın ama çalışma saatleriniz rahatsa, arkadaşlarınızdan memnunsanız, ortamınız güvenliyse para için bırakmayın işinizi.

hafta sonu çalışmak sıkıntı. ben cumartesi tam gün çalışıyorum ama yetemiyorum bir şeye, bekarken belki o kadar sıkıntı değil -bekarsınız sanırım- ama evlenince hele çocuk olunca çok büyük problem. hatta ben patronumla konuştum, maaşımı düşürün cumartesileri çalışmayayım dedim ama kabul etmedi. düşün yani ne kadar çaresiz kaldığımı maaşımın azalmasına bile razıydım.
iyi hesap yap derim ben artıları eksileri
bu arada diğer üyelerden de uyaran olmuş birde ben hatırlatayım, patronunla konuşurken de sakın ha diğerlerinin maaşını örnek verme, kendi ihtiyacın olduğundan maaşının yetmediğinden bahset

Elbette canımmm eğer diğer kişilerin maaşlarından bahsedersem büyük sıkıntı olur zaten benim içinnn
İş yerim rahat şuan mesailer falan memurluk gibi maaşı hariç maaşına inşallah bir düzenleme gelirde rahatlarım azıcık olsun hakkımı alırım inşallahh

Aynen canım ya bende bunu düşünüyorum kesinlikleee...Maaşımı 1500-1600 yapsınlar hiç kıpırdamam Allahın izniyle bakalım ilerleyen günlerde neler olucak ..Bekarım şimdi bile ooh cok anlıyorum valla değerini hafta sonu tatil olmasını

İnşallah olur...
hayırlısı olur inşallah daha doğrusu..
asgari ücret 1300+agi olursa mecburen 1400 yaparlar herhalde ama o zaman da ben durmam burada en az 1500-1600 olmasını umud ediyorum

Bekarım canımm şimdi bile biliyorum haftasonunun değerini valaa..Çok sağ ol yorumun içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…