PATRONUMLA KONUŞACAĞIM KIZLAR BİR BAKIN KONUŞMADAN ÖNCE

o zaman çalıştığın şirketle para konuşacaksın. bunu bende konuşmayı sevmem ama yapmak zorunda olduğumuz bşy.
250 lira alamasan bile makul bir oran yapılır, belki pek fark kalmaz arada. sende cumartesi uyuduğuna sayarsın.
Not: cumartesi çalışıyorum. kaça kadar olduğu pek önemli olmuyor. sabah kalktıktan sonra

Merhaba Kızlar tekrar patronla konuştum ..
Herkes maastan şikayetçi konuşmam gerek üst patronlarla ona göre dedi ama net bir şey söylemedi

Konuştum canım garip bir durum benimkisi... Adama iş tekliflerim olduğunu söyledim ozaman bye gibi bir şey dedi .. ama öğrendim ki o müdürün beni tek başına çıkarma yetkisi yokmuş 3müdür bir arada çıkarabilirmiş ancaak ve ancak.

Ne demek aynı oran ben 1550 alıyorum ne kadar yapmaları gerek

Asla değmez bildiğin yerden sasma

yani konuştun, şansını denedin en azından elinden geleni yaptın.
karar senin. ben miss gibi 1 günümü feda etmezdim. ilerisini düşünürsen çocuk filan.

ama gerçekten paraya ihtiyacım var diyorsan, diğer tarafı seçmelisin.
şartlara göre karar senin..

Aynen öyle rahatlikta çok önemli bence 1500 u kabul et
Bende 9 senedir çalışıyorum yeri geldi 50 zamla sebat önemli
Bizim bi çalışan 250 tl yüzünden çıktı çok pişman oldu geri gelmek istedi ama kabul etmediler

Tek cumartesi mi çalışacaksınız is saatleri nasıl haftaiçi diğer yere göre

Göreviniz ne bende 9 senedir çalışıyorum1550 sekreter olarak az mi

Yanlış yapmışsın is teklifim var diyene ben gıcık olur yapmam şahsen

Göreviniz ne bende 9 senedir çalışıyorum1550 sekreter olarak az mi
Adım sekreter ama ne iş olsa yaparım abi modundayım :) Şirkette her türlü işin ucundan tutmusumdur. Yeri geldi muhasebeki arkadaş gelmediğinde acil bir durum söz konusuysa muhasebeyede baktım. Bankalarla ben iletişim halindeyim. Patronumuzla en çok muhatabım , diğerleri bazen gizli izin kullanırken (yani odaları ayrı olduğu için gelmedikleri günler farkedilmezken) benim lavabo için kalkmam bile farkedilir .Neyse böyle böyle derken 10 yıl geçti gitti. Bence 1.550 az ama yaptığın işe göre değişir. Sekreter var sadece telefona bakar,çay verir. Sekreter var kendini parçalar.
Hele geçenlerde burda okuduğum konulardan birinde resepsiyona bakıp,hafta sonu tatil yapıp, hafta içi de vakitlice çıkabilen bir arkadaş 2.000 tl alıyorum deyince kıskanmadım değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…