- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
- Konu Sahibi karabiber38
-
Bir oturuşta bir kiloluk fıstık dolana yer zaten yetişkin bir insan.120 lira yazmışsınız ya.Bir dilim alıp nefsini körlesin canı çok çektiyse.Garibanizm yapmayalım.Burdan kapitalist sisteme nasıl bağladınız? O tatlıyı yiyen patron değil iş arkadaşı da olsa aynısını derdim.Konu sahibi pisboğaz.Et yemeği çıkıyormuş yemekhanede , iyi bişey bu mesela.Bu kez de onlar et olduğu gün yiyor sebze olduğu gün yemiyor yazmış.Patron diye ezelim mi bu insanları? Çalışan da ezilmesin patron da.Bu tür çalışanlar patron olsa kendi patronlarından bin beter olur.Ne kadar da patron yalagi insan var memlekette. Eşek oldukça semer vuran cok olur hesabi bi milletiz gerçekten de. Bu kapitalist düzende öküzün birini zengin edicem derken hayatınızi mahvedip 9-6 çalışıp ölüp gidiosunuz halbuki. Ne olur verse ikram etse zorunda değil anladik da gözünün önünde yemesi cok kotu. Cocuk musunuz diosunuz da birinin biseyi cani istemesi icin cocuk olmak mi gerekio. Yetiskinlige gecince hop iştahımız kesilio mu? Bu kadin hamile de olabilirdi sonuçta patron illa herseyi basindan mi bilecek. Belki o tatliyi almaya parasi yok ev gecindirio. Kökü kac para diyen bile olmus sanki topraktan cikio 120 lira olmuş bi fıstık dolama halbuki. Cok luzumlu saglikli bisey degil ama tezek bile yiyo olsa insan buyur etmeli. Herkes ne kadar bencil ya. En cok da patron patron diye su sonradan görmeleri tepemize cikaran bu kendinizi ezikleme tavirlarinizi kıl oldum hepinizin. Insan ya sonucta o kim ki yok yazdim bi yere falan diyo tanrı gibi havalar yaz al benden de şunları yaz dicen asil. Az bile demis bence.
Hay ağzını öpeyim ne çok patron yalakası varmış arkadaş yaaNe kadar da patron yalagi insan var memlekette. Eşek oldukça semer vuran cok olur hesabi bi milletiz gerçekten de. Bu kapitalist düzende öküzün birini zengin edicem derken hayatınızi mahvedip 9-6 çalışıp ölüp gidiosunuz halbuki. Ne olur verse ikram etse zorunda değil anladik da gözünün önünde yemesi cok kotu. Cocuk musunuz diosunuz da birinin biseyi cani istemesi icin cocuk olmak mi gerekio. Yetiskinlige gecince hop iştahımız kesilio mu? Bu kadin hamile de olabilirdi sonuçta patron illa herseyi basindan mi bilecek. Belki o tatliyi almaya parasi yok ev gecindirio. Kökü kac para diyen bile olmus sanki topraktan cikio 120 lira olmuş bi fıstık dolama halbuki. Cok luzumlu saglikli bisey degil ama tezek bile yiyo olsa insan buyur etmeli. Herkes ne kadar bencil ya. En cok da patron patron diye su sonradan görmeleri tepemize cikaran bu kendinizi ezikleme tavirlarinizi kıl oldum hepinizin. Insan ya sonucta o kim ki yok yazdim bi yere falan diyo tanrı gibi havalar yaz al benden de şunları yaz dicen asil. Az bile demis bence.
Tatlımı almış yoksaKonu sahibi güncelleme yapmalısınkarabiber38 . Patronuna mesaj atmış tatlıya bağlanmış konu.
Ay ne alaka,aç mısınız açıkta mısınız elde yenilen bişeyi ikram etmemekle, komşusu açken tok yatmanın ne alakası var? İhtiyaç sahibi biri ile, ikram edilmesini bekleyen biri aynı mı Allah aşkınapaylaşmayı sevmiyorsunuz belli ,siz o komşusu açken tok yatanlardansınız o zaman.
Ay sorma ben de delirdim okurken. Tamam konu sahibi orda sessiz kalmalıydı aç gözlü gibi bi imaj yaratmış ama görgüsüz patrona da yok adamcağız yok o senin patronun hadsiz bilmem ne. Patronları bu kadar ilahlaştırmasak bu kadar işçi ezilmezdi biraz da işçide sıkıntı var artık emin oldum.Yorumları şok oldum okurken ben mi yanlış anladım acaba. Birinin gözünün önünde bi şeyi yiyipte ikram etmemek normal patrona en ufak laf söylemek yanlış. İnsan olmak zorunlu değil ama güce tapmak zorunluluk. İnsanlar ne garip olmuş
Ay inanılmazsın. Keşke bana yok miii deseydin daha sempatik olurduAma tatlı özel Antep’ten gelmiş
kapitalist dünya insanlari ne hale getirmiş. Korkunç.Ay sorma ben de delirdim okurken. Tamam konu sahibi orda sessiz kalmalıydı aç gözlü gibi bi imaj yaratmış ama görgüsüz patrona da yok adamcağız yok o senin patronun hadsiz bilmem ne. Patronları bu kadar ilahlaştırmasak bu kadar işçi ezilmezdi biraz da işçide sıkıntı var artık emin oldum.
türkiye de cogu insanlar bu beklenti icinde ne yazikki.
avrupaya gel de böyle patrona laf sok sana uzayliymissin gibi bakar
konu sahibi adina ben utandim düsündükce.
bir milletce biraksak artik o onu yemis bana vermemis o maas almis evinin giderleri bukadar bize birsey almamis tadinda kafalari...
kendi sorumluluklarini bilsin herkes. baskasinin malina mülküne göz dikmesin.
birde hakliymis gibi davranip karsisinda insan onu yedirmek icirmek gecindirmek mecburiyetindeymis gibi hakaretler etmek karakter analizi yapmak neyin nesi... pesss.
patron cimri felan degil konu sahibi. siz utanc verici bir insansiniz.
Adam sizin tatlı yiyip yemediğinizi düşünmek zorunda mi? Patrondan çok patronculuk yapmışsınız. Öyle laf sokacak personelimin yeri kapının önüdür.Merhaba Hatunlar;
Dün ve bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var :
Dün işyerimizde bir denetim toplantısı vardı, gelen misafirlere tatlı ikram edildi idare dairesinde hiçbir personele dağıtılmadı.
Misafirler gitti patronlarım benim masama geldiler, (danışmadayım, genelde sohbet benim orada döner) aşçı patronun birine , sizin tatlınız duruyor getiriyim mi dedi. Oda evet getirin burda yiyim dedi. Tatlı geldi benim masama kondu ve karşımda yemeye başladı. Bu arada tatlı da nezine şu sırf antep fıstığından ibaret olan o muhteşem tatlı.. Tatlıdan yiyerek diğer patronla sohbet etti , ay bu tatlı bana çok yarısını da sen ye dedi, diğeride çatal aldı karşılıklı masamda afiyetle yediler..
Canım çekti çünkü en sevdiğim tatlı ama ikram yok teklif yok bide gözüme baka baka yemeleri çok zoruma gitti.
Karakterim gereği rahatsız olduğum şeyi her zaman dile getiren biriyim amma laf sokarım amma kibarca uyarırım ruh halime kalmış..
Bugün personelin biri patrona denetim başarıyla sonuçlandı artık bi tatlı alırsınız bize dedi. Patron cevap vermeden ben cevap vermedim. Yok, onlar personele almazlar, kendilerine alır personelin gözünün önünde yerler dedim.. Orda bulunan tüm personeller gülüştü, patronun yüzü çok tuhaf oldu, bana; aramızda bir samimiyet var teklife ikrama gerek kalmadan yersin diye düşünmüştüm, dedi. Neyse içinde kalmış belli ki geldi YAZDIM BUNU dedi, ardından bizim işimiz çok ağır danışmada bulunan birinin yaptığı işle patronun yaptığı iş bir değil. Kafamız o kadar dolu ki düşünemedik sana da ikram etmeyi dedi.. ben de sustum kaldım bişey diyemedim ve sanki tavır almış gibi bir hal var üzerinde. Yani kendi yaşattığı duruma mı üzülüyor, yoksa diğer personellerin yanında böyle bişey söylememe mi çözemedim...
Bu arada patronlarımın huyu böyle, aşırı cimri ve benciller yani firmadan hediyeler gelir koskaca adamlar aralarında kapışır bize göstermeden saklarlar. misafir elinde tatlıyla çikolatayla gelir dolaplara koyar dolabı da kitlerler , bizim mesaimiz bitince arkamızdan yerler. Aşçı çöpleri toplarken görür üzülürmüş, bana anlattı. Biraz da üzerimde dolmuşluk vardı. ne bilim her patron mu böyle yoksa ben mi bunlara denk geldim anlayamadım.
Kimse kimseye tatlı ve hediye vermek zorunda değil.Merhaba Hatunlar;
Dün ve bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var :
Dün işyerimizde bir denetim toplantısı vardı, gelen misafirlere tatlı ikram edildi idare dairesinde hiçbir personele dağıtılmadı.
Misafirler gitti patronlarım benim masama geldiler, (danışmadayım, genelde sohbet benim orada döner) aşçı patronun birine , sizin tatlınız duruyor getiriyim mi dedi. Oda evet getirin burda yiyim dedi. Tatlı geldi benim masama kondu ve karşımda yemeye başladı. Bu arada tatlı da nezine şu sırf antep fıstığından ibaret olan o muhteşem tatlı.. Tatlıdan yiyerek diğer patronla sohbet etti , ay bu tatlı bana çok yarısını da sen ye dedi, diğeride çatal aldı karşılıklı masamda afiyetle yediler..
Canım çekti çünkü en sevdiğim tatlı ama ikram yok teklif yok bide gözüme baka baka yemeleri çok zoruma gitti.
Karakterim gereği rahatsız olduğum şeyi her zaman dile getiren biriyim amma laf sokarım amma kibarca uyarırım ruh halime kalmış..
Bugün personelin biri patrona denetim başarıyla sonuçlandı artık bi tatlı alırsınız bize dedi. Patron cevap vermeden ben cevap vermedim. Yok, onlar personele almazlar, kendilerine alır personelin gözünün önünde yerler dedim.. Orda bulunan tüm personeller gülüştü, patronun yüzü çok tuhaf oldu, bana; aramızda bir samimiyet var teklife ikrama gerek kalmadan yersin diye düşünmüştüm, dedi. Neyse içinde kalmış belli ki geldi YAZDIM BUNU dedi, ardından bizim işimiz çok ağır danışmada bulunan birinin yaptığı işle patronun yaptığı iş bir değil. Kafamız o kadar dolu ki düşünemedik sana da ikram etmeyi dedi.. ben de sustum kaldım bişey diyemedim ve sanki tavır almış gibi bir hal var üzerinde. Yani kendi yaşattığı duruma mı üzülüyor, yoksa diğer personellerin yanında böyle bişey söylememe mi çözemedim...
Bu arada patronlarımın huyu böyle, aşırı cimri ve benciller yani firmadan hediyeler gelir koskaca adamlar aralarında kapışır bize göstermeden saklarlar. misafir elinde tatlıyla çikolatayla gelir dolaplara koyar dolabı da kitlerler , bizim mesaimiz bitince arkamızdan yerler. Aşçı çöpleri toplarken görür üzülürmüş, bana anlattı. Biraz da üzerimde dolmuşluk vardı. ne bilim her patron mu böyle yoksa ben mi bunlara denk geldim anlayamadım.
Yeni konu açmış özür diledim diye. Sorun yok demiş patronu vs..Tatlımı almış yoksa
Yerinde olmuş,haddinden fazla şiddet,gayedeki hikmeti yok eder der büyükler...Yeni konu açmış özür diledim diye. Sorun yok demiş patronu vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?