- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 40
- Konu Sahibi karabiber38
-
Insanı anlamak zor değil :)benim gibi düşünebilmeniz gerçekten çok mutlu etti.
22 yıllık öğrencilik yaptım 2 yıllık öğretim görevlisi oldum, hayatımda ben hiç bir öğretmenin karşısında duran birinin gözüne baka baka bişey yediğini görmedim, ağzıyla da olsa hep almaz mısınız dediler ,denmesi gerekir ve denir.Hala bu durumu ısrarla savunuyorum. Ondandır patronu görünce bu kadar tepki vermem.Çok gereksiz bir söz etmişsiniz . Is hayatinda bu kadar samimi konuşmalara gerek yok.Hem de size de ikram etmek zorunda değil.bizim öğretmenler odasında kimler neler yiyor ,kimse de kimsenin umurunda dahi olmuyor. Herkes bi an once yiyeyim aradan çıksın vakit varken derdinde :)
peki o laçka, görgüsüz, aç gözlü, patronuna gece mesaj attı kesin adama yürüyor kocası olsa boşardım,lakayıt konuşan, patavatsız, boğazına düşkün, diyenler...Insanı anlamak zor değil :)
hayır anlamadığınız şey şu, adamlar adı üstünde patron. adam üst düzey yönetici. önceki yorumumu okuduysanız canınızın çekmesi gayet insani demiştim. olabilir ama yansıtmanız ve yansıtma tarzınız çok hatalı. bunu görmek bu kadar mı zor? iş hayatının prosedürü, protokolü farklıdır, bu tarz çıkışlar yapılamaz. ha bence arkadaş arasında da bunun söylemi yapılmamalı. ama iş hayatında hiç yapılmaz, hele ki üst düzey yöneticiye. ben de iş hayatındayım, patronlarım var. adamlar isterlerse yerler isterlerse yemezler, hediyeleri isterlerse dağıtırlar alan alır. ya da kendileri kullanır. bunun sorgulamasını biz çalışanlar yapamayız. tatlıyı paylaşmadıysa paylaşmadı bu onun ayıbı. dillendirmenin anlamı yok. bunu ben kendi patronuma söyleseydim şu an işsizdim. anlatabiliyor muyum?Normal iş hayatında patronlar işi sadece kontrol eder, işi yürüten personeldir. Tüm kurumsal firmalar böyle devam eder. bizim şirketin kurumsal olmasına rağmen eksi yönü personelden çok patronların çalışmasıdır, gece 2 ye kadar teklif gönderirler, şirkette çalışırlar. Biz personeller onlar sayesinde daha boşuz diyebilirim. (Burdan da kesin şu çıkartılır o kapasite var görüyorum: " adamcağız sizden çok çalışıyo o zaman tatlıyı da o hakediyo yesin ")
Bana konumundan değil, benden çok çalıştığını kafasının dolu olduğunu söyledi. oradan patronun derecesini göstermeye nasıl çalıştınız vallahi helal olsun
ağzına geleni say kusura bakma de, olur mu canım aaa kusuru olan baksın...Kusura bakmayin ama gozumde pis bogaz ve ac gozlu biri olarak canlandiniz ikinci konuyu acinca bunu okudum hic kendinizi aklamaya calismayin bence bosuna. Yaptiginiz okadar komikki sok oldum cocukmusunuz gozumun onunde yedi falan yer dusunememistir size vermek zorundami degil. Neyse cok komigime gitti :))
Allah aşkına keseye mi pislediniz? Çıkışta 1 kilo alıp yeseydiniz.Patronunuzla arkadaşıniz gibi konuşmaniz hiç hoş değil aman alt tarafı tatlı.Cok saçma gereksiz ergence..........
Hanımefendi kimse kimseye bir şey ikram etmek zorunda değildir.22 yıllık öğrencilik yaptım 2 yıllık öğretim görevlisi oldum, hayatımda ben hiç bir öğretmenin karşısında duran birinin gözüne baka baka bişey yediğini görmedim, ağzıyla da olsa hep almaz mısınız dediler ,denmesi gerekir ve denir.Hala bu durumu ısrarla savunuyorum. Ondandır patronu görünce bu kadar tepki vermem.
siz düşünmeyin nolur rica ediyorum , düşününce kavga ettirmek için insanı kaşıyorsunuzOf çok ergence...Düşünemiyorum çok gereksiz.
çöp önerinize cevabım :İş hayatında çöpe ne attığınıza dikkat edin valla burdan bu dersi çıkardım ben de..
Ayrıca danışmadaki bayana patron neden 1 tane kendi tabagındaki tatlıyı ikram etsin ?? İkram etse ben abes karşılardım...patron diğer arkadaşına ikram etmesi gayet normal
Lokma saymak ?Patronlarınızın lokmalarını saymayı bırakın. Ve ne bu laubalilik.
25 sayfayı takip ettiğinize göre şahsıma söylenen ağır ithamları da okudunuz o zaman. Ve kibarca eleştirenleri dikkate aldığım için özür diledim patronumdan. (demekki bişeyler anlatılmış ve sapla samanı gayet güzel ayırmışım.)Yaptığınız şeyin adını "dürüstlük, açık sözlülük" sanıyorsnuz. Size 25 sayfa boyunca insanlar hiç bir şey anlatamamış sanırım. Bakın, açık sözlülük güzel bir özelliktir, ama patavatsızlık kötü bir özelliktir mesela. Siz sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz. Bu kadar insan size aynı şeyi söylüyorsa bir kendinize bakın bence.
hanımefendi , herkes herkese bir şey ikram etmek zorunda. 31 sayfa oldu hala bu lafımın arkasındayım siz yorum yapmaya devam da etseniz yine arkasında olacağım. Çünkü Kuran var çünkü kimliğimde islam yazıyor, çünkü Peygamberim (sav) güzel ahlakı paylaşmaktır...Hanımefendi kimse kimseye bir şey ikram etmek zorunda değildir.
30 sayfa olmuş hala inatla karşıt görüştesiniz. Madem fikrinizi değiştirmeyeceksiniz
buraya konu açmanızdaki amaç nedir?
Ayrıca açıksözlüyüm derken baya baya patavatsınız. Açıksözlü olsaydınız sözünüzün arkasında durur
özür dilemezdiniz.
laçka..İlginç valla ne diyeyim patrondan çok sizin tavrınız ilginç özel bir kurumda öğretmenlik yapıyorum kendimin üstümde yardımcısı müdürü vs vs derken toplam 10 kişilik bi üst takımı var asla böyle bir laf edemem ha tabi bizimkiler insandır odalarına girdiğimiz anda bırakın bir şey yemesi içseler bile bize de sorar teklif ederler ama etmeselerdi kalkıp da o laçkalığa girip aradan bir süre geçince hele ki diğer insanların yanında laf sokamam ben
Sizi kırmak için demedim ama iş yerinde olunca bu olay ancak bu kelimeyi bulabildim arkadaş ortamında bu durum farklı ama üstleriniz ile ilgili bir durumda böyle bir yorumda bulunmanız gereksiz olmuş he asla onlar haklı demiyorum dediğim gibi sonuçta insanlık denen bir şey var ve en azından teklif edilebilirdi ama siz haklı durumdayken başka çalışanların yanında patronunuza o lafı söyleyerek haksız duruma düşmüşsünüz nitekim o da sizi rencide etmeye çalışmış danışma ile patronun işi bir değil diyereklaçka..
kalbiniz gibi güzel yorum için teşekkürler
doğru mu anladım ?
sen çalış sadece işini yap, ama karakterinle çalışma robot gibi çalış . Mı demek istediniz?
Kusura bakmayın karakterimi gizleyecek kadar beni kimse satın almadı, ben çalışıp para kazanıyorsam firmasını da yükseltiyorum verimli çalışarak. Laf vurma patavatsızlık şudur budur o yorumunuza bişey diyemem eleştiriniz sonuçta. Ama bana karşı yanlış bir hareket gördüğümde sus paranı alıyosun onlar patron demem. Bu konuda çok netim .
saygılar
ağzına geleni say kusura bakma de, olur mu canım aaa kusuru olan baksın...
Sayfalar dolusu aynı şeyi yazdınız, o kadar yorum yapıldı, fikir verildi. Sonuç : sabit fikir. Böyle devam edin bir gün öğrenirsiniz kötü bir tecrübe ile :)Lokma saymak ?
Tatlıdan 3 tane ağzına attı sonra 4 sonra ve sonra bitti.. Lokma saymak budur.
anafikir : yanımda, masamda , sadece ben varken yedi, nezaketen böyle bir teklifte bulunması gerekti..
ayrıyeten patronların gelen hediyeleri alıp odalarına götürmelerini söylememdeki kastım onların nasıl yapıda olduklarını anlatan bir örnekti buda lokma saymak sayılmaz bana göre...
Ve lütfen yorum yaparken biraz daha kibar davranın, zira şahsıma kimsenin laubali demeye hakkı yoktur
saygılar
Ben sizin anlatmak istediğinizi anladım.peki o laçka, görgüsüz, aç gözlü, patronuna gece mesaj attı kesin adama yürüyor kocası olsa boşardım,lakayıt konuşan, patavatsız, boğazına düşkün, diyenler...
O zaman ya onlar beni anlamadı, ya ben onları... Neyse siz anladınız elde var bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?