Patronuma laf soktum yazdım bunu dedi!

22 yıllık öğrencilik yaptım 2 yıllık öğretim görevlisi oldum, hayatımda ben hiç bir öğretmenin karşısında duran birinin gözüne baka baka bişey yediğini görmedim, ağzıyla da olsa hep almaz mısınız dediler ,denmesi gerekir ve denir.Hala bu durumu ısrarla savunuyorum. Ondandır patronu görünce bu kadar tepki vermem.

Insanı anlamak zor değil :)
peki o laçka, görgüsüz, aç gözlü, patronuna gece mesaj attı kesin adama yürüyor kocası olsa boşardım,lakayıt konuşan, patavatsız, boğazına düşkün, diyenler...
O zaman ya onlar beni anlamadı, ya ben onları... Neyse siz anladınız elde var bir

hayır anlamadığınız şey şu, adamlar adı üstünde patron. adam üst düzey yönetici. önceki yorumumu okuduysanız canınızın çekmesi gayet insani demiştim. olabilir ama yansıtmanız ve yansıtma tarzınız çok hatalı. bunu görmek bu kadar mı zor? iş hayatının prosedürü, protokolü farklıdır, bu tarz çıkışlar yapılamaz. ha bence arkadaş arasında da bunun söylemi yapılmamalı. ama iş hayatında hiç yapılmaz, hele ki üst düzey yöneticiye. ben de iş hayatındayım, patronlarım var. adamlar isterlerse yerler isterlerse yemezler, hediyeleri isterlerse dağıtırlar alan alır. ya da kendileri kullanır. bunun sorgulamasını biz çalışanlar yapamayız. tatlıyı paylaşmadıysa paylaşmadı bu onun ayıbı. dillendirmenin anlamı yok. bunu ben kendi patronuma söyleseydim şu an işsizdim. anlatabiliyor muyum?

ağzına geleni say kusura bakma de, olur mu canım aaa kusuru olan baksın...

Allah aşkına keseye mi pislediniz? Çıkışta 1 kilo alıp yeseydiniz.Patronunuzla arkadaşıniz gibi konuşmaniz hiç hoş değil aman alt tarafı tatlı.Cok saçma gereksiz ergence..........

Patronunuzla arkadaşınız gibi konuşmanız hiç hoş değil diyen birinin forumda bir konuya kibar eleştiri yapacağına keseye mi pislediniz, saçma, gereksiz, ergence demesi...
muhteşem bir karakter çıkartması yaptım.Çok teşekkür ederim.

Hanımefendi kimse kimseye bir şey ikram etmek zorunda değildir.
30 sayfa olmuş hala inatla karşıt görüştesiniz. Madem fikrinizi değiştirmeyeceksiniz
buraya konu açmanızdaki amaç nedir?
Ayrıca açıksözlüyüm derken baya baya patavatsınız. Açıksözlü olsaydınız sözünüzün arkasında durur
özür dilemezdiniz.

çöp önerinize cevabım :
kimse çöpleri karıştırmadı, karıştırdı yazdığım kelimeyi bulun lütfen gözüme sokun rica ediyorum.
Tekrar ediyorum, aşçı çöpleri topladı karıştırmadı topladı. Toplamak.
fiil kökü top...
zaten ikram etse kabul etmeyecektim, burada bahsettiğim kelime nezakettir. ..

Patronlarınızın lokmalarını saymayı bırakın. Ve ne bu laubalilik.
Lokma saymak ?
Tatlıdan 3 tane ağzına attı sonra 4 sonra ve sonra bitti.. Lokma saymak budur.
anafikir : yanımda, masamda , sadece ben varken yedi, nezaketen böyle bir teklifte bulunması gerekti..
ayrıyeten patronların gelen hediyeleri alıp odalarına götürmelerini söylememdeki kastım onların nasıl yapıda olduklarını anlatan bir örnekti buda lokma saymak sayılmaz bana göre...
Ve lütfen yorum yaparken biraz daha kibar davranın, zira şahsıma kimsenin laubali demeye hakkı yoktur
saygılar

25 sayfayı takip ettiğinize göre şahsıma söylenen ağır ithamları da okudunuz o zaman. Ve kibarca eleştirenleri dikkate aldığım için özür diledim patronumdan. (demekki bişeyler anlatılmış ve sapla samanı gayet güzel ayırmışım.)
Ben açık sözlü olduğumu düşünüyorum, personel yanında söylediğim için gözünüzde patavatsızlık oldu. bu olayında sonucu tatlıya bağlanmıştır.

İlginç valla ne diyeyim patrondan çok sizin tavrınız ilginç özel bir kurumda öğretmenlik yapıyorum kendimin üstümde yardımcısı müdürü vs vs derken toplam 10 kişilik bi üst takımı var asla böyle bir laf edemem ha tabi bizimkiler insandır odalarına girdiğimiz anda bırakın bir şey yemesi içseler bile bize de sorar teklif ederler ama etmeselerdi kalkıp da o laçkalığa girip aradan bir süre geçince hele ki diğer insanların yanında laf sokamam ben

hanımefendi , herkes herkese bir şey ikram etmek zorunda. 31 sayfa oldu hala bu lafımın arkasındayım siz yorum yapmaya devam da etseniz yine arkasında olacağım. Çünkü Kuran var çünkü kimliğimde islam yazıyor, çünkü Peygamberim (sav) güzel ahlakı paylaşmaktır...
Benim patronum İslama inanmasa zoruma gitmez adamın inancı bu derim laf çarpmam.
ha benim laf çarpmam islama yakışır mı asla bu yüzden özür diledim. helallik istedim. bundan sonra insanlara karşı incitmeden açık sözlülüğümü (PATAVATSIZLIK DEĞİL AÇIKSÖZLÜLÜK ) belli ederim, buradaki arkadaşlar da bana kibar yorumlarıyla yardımcı oldular teşekkür ederim. Yanlışlarımı düzelttim. Ama tekrar söylüyorum ikram konusu görüş ve inanış ayrılığıdır.Bu konu üzerinde benimle tartışır gibi yorumlaşmayın rica ediyorum lütfen.

laçka..
kalbiniz gibi güzel yorum için teşekkürler

laçka..
kalbiniz gibi güzel yorum için teşekkürler
Sizi kırmak için demedim ama iş yerinde olunca bu olay ancak bu kelimeyi bulabildim arkadaş ortamında bu durum farklı ama üstleriniz ile ilgili bir durumda böyle bir yorumda bulunmanız gereksiz olmuş he asla onlar haklı demiyorum dediğim gibi sonuçta insanlık denen bir şey var ve en azından teklif edilebilirdi ama siz haklı durumdayken başka çalışanların yanında patronunuza o lafı söyleyerek haksız duruma düşmüşsünüz nitekim o da sizi rencide etmeye çalışmış danışma ile patronun işi bir değil diyerek

ağzına geleni say kusura bakma de, olur mu canım aaa kusuru olan baksın...

Siz de patrona ağzınıza ilk geleni söylediniz, sonra özür dilediniz değil mi? Başkası yapınca neden sorun oldu ki?

Madem haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz, bu kadar netsiniz, "sus paranı alıyorsun, onlar patron" diye kendinizi frenlemiyorsunuz, özür dilemeseydiniz o zaman.
Bu kadar şikayetçiyseniz ayrılın işten. Bir personel ayrıldı diye kimse batmaz merak etmeyin.
Rahatça "puaça" da yiyebilirsiniz böylece.

Birkaç mesaj üstte de konuyu dine bağlamışsınız, demagojinin dibine vurmuşsunuz. Şaka gibisiniz gerçekten.

Sayfalar dolusu aynı şeyi yazdınız, o kadar yorum yapıldı, fikir verildi. Sonuç : sabit fikir. Böyle devam edin bir gün öğrenirsiniz kötü bir tecrübe ile :)

Ben sizin anlatmak istediğinizi anladım.
Sadece bundan sonra biraz dikkatli olun.
Boşverin herkes sizinle aynı pencereden bakmak zorunda değil.

İster patron ister işçi vs kim olursa olsun, ikram etmek zorunda değil. Aramızda samimiyet var diyorsunuz o zaman ikram beklemeden güzel görünüyor bir tadına bakabilir miyim dersiniz.
Bu yaptığınız bir dilim baklavaya tenezzül etmek olmuş, bence çok gurur kırıcı, gidip kendiniz alıp yeseydiniz de kendinizi bu duruma düşürmeseydiniz keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…