Patronuma laf soktum yazdım bunu dedi!

Aynen öyle.
Kendimi o pozisyona düşüreceğime on gün beklerm kendi paramla alır yerim.
Kimsenin ne yediğine bakarım, ne yiyemedim diye bu kadar gerilirim. Ne tatlıymış.

paylaşmayı sevmiyorsunuz belli ,siz o komşusu açken tok yatanlardansınız o zaman.
Aksine paylaşmayı çok severim ama herkes aynı fikirde olmayabilir, yaptığı doğru değil ama bunu yargılamak insanların içinde rencide etmek size düşmez bunu ifade etmek istedim.

Aksine paylaşmayı çok severim ama herkes aynı fikirde olmayabilir, yaptığı doğru değil ama bunu yargılamak insanların içinde rencide etmek size düşmez bunu ifade etmek istedim.
bu konuda yanlış yaptığımın farkına vardımözür diledim, yorum için teşekkür ederim

Konu sahibinin savundukları nerden baksan elimde kalıyor. En sonunda dinden imandan dem vurmuş, hahaha. Artık komik bir yere gitti bu konu. "Kimse kimseye bir şey ikram etmek zorunda değil" diyen birine "zorunda" demiş. E o zaman adama laf çarpacağına "zorla" alsaydın tatlını. Bu neyin açlığıdır yav... O kadar iyi bir şey yaptıysan neyin özrünü diliyorsun mesela, kendi kendiyle çelişiyor. Konu nerden tutsam elimde kalıyor.

Ben sizin ve burada yorum yapan cogu arkadasın kurumsal bir firmada çalışmadığını düşünüyorum. Bakın olayı sadece arabeske baglıyor bence abartıyorsunuz. Kimse size karaktersiz olun demedi. Söyleyiş biçimi vardır. Bence sizin konusmanız da oldukça yersiz olmus. Patron size yedigin den ister ikram eder ister etmez onun bileceği iş. Ederse de etmezse de kendine yakışanı yapar. Maaş olarak sizin emeginizi veriyor mu? Alacaklarınız eksiksiz karsılanıyor mu?? Siz bunlara bakın.
Patavatsız konusmalarla karakter gösterisi yapılmaz. Emin olun kimse patronun götünü yalamıyor. Sizler olayı abartıyorsunuz. Bunu da çalıştığınız İşYerine baglıyorum. Vasatın üzerinde anam babam usulü çalışılan yerlerde böyle enseye şaplak muhabbetler oluyor. Gidip bunu bi koç sabancı gibi kurumsal firmalarda yapamazsınız. Yaptırmazlar.

Sayfalar dolusu aynı şeyi yazdınız, o kadar yorum yapıldı, fikir verildi. Sonuç : sabit fikir. Böyle devam edin bir gün öğrenirsiniz kötü bir tecrübe ile :)
Verilen fikirlerin başımın üstünde yeri var ki o fikirlerle ben özür dileyebildim... Ama şahsıma söylenen sözlere de her zaman cevabım var.
Sizin o sabit fikir dediğiniz şey ise tamamen benim nezaket kuralımdır, o yüzden bir kulaktan girer ötekinden çıkar. Yorum için teşekkürler.

beni de yersiz, anlamsız, anafikirsiz yorumlarınız güldürüyor. kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz ne güzel...
Zorla demedim. Zorunda dedim. Yani ver bana o tabağı yiycem değil, o tabağı baştan ikram etmeliydi demek istedim. anlamamakla ısrar ediyorsunuz. Bakalım kim pes edecek. Evet sıradaki yorum gelsin

cevap verecektim de banlanmışınız, sonra biz onu bi şeyapalım

Anlıyorum

Sizin patronlar biraz görmemişler galiba. Böyle şeyler paylaşılınca daha güzel olur. Bi de o da size laf sokmuş sanırım. Patron olmakla danışmada olmak bir değil diyerek.. Aman boşverin kendileri yesinler..

Kendi çalıp kendi oynayan sizsiniz. 30 sayfadır bir adım gidemediniz çünkü. Zorunda kelimesi zorlamaktan türüyor. Zorunda, zorla, zorlamak... hepsi aynı şey. Zorunda diyorsanız zor kullanmayı savunuyorsunuz demektir, zorla alsaydınız diyorum ben de. :))) Patrondan kuzu kuzu özür dileyip gelip burada karakter şovu yapmayın, gidin patrona diklenin mesela. Kaldı ki yaptığınız şey karakterli bir davranış değildi zaten. Siz neyi savunuyorsunuz bilmiyorum. Açıksözlülük, görgüsüzlük, açgözlülük, gibi kavramlar birbirine girmiş bence sizde. Nerde ne konuşulacağını bilmemek, aklından geçeni filtresiz zart diye söylemek açık sözlülük olmıyor. Açık sözlülük sonra özür de gerektirmiyor. Patavatsızlık ettiğinizi biliyorsunuz ki aynı gün özür dilediniz. Burada kuyruğu dik tutma çabanız takdire şayan tabii. :))

karabiber38 inan bana calıştıgım firma kurban etine kader verirdi. Bazı haklar vardır ramazan kolisi yılbası paketi vs. Bunlarda hakkınızı savunmak zorundasınız. Ama ben patronum tatlı vermedi diye bu sekilde söylemezdim. Zaten verecek insan teklif ederdi. Ama vermemesine de bozulmazdım. Gerçekten sayfalar dolusu yorumdan bir çıkarım yaptıgınız inanmıyorum. Burada kimse size hakaret etmek icin filan yazmıyor. Aam iş hayatı bu. Ast üst ilişkisine göre duruş sergilemeniz gerekir. Kurumsal firmalarda görülmeyen hareketler bunlar. Kısacası bana saçma geliyor

Patron macır mı?:)
Benimkiler öyle de,
Aynen bi tatlı vs gelsin köse bucak saklanır.
bizim önümüzde bisküvi görsünler,gelır ggecer yer,sormaz bile,
Aman yazarsa yazsın
İnsan olsun o da az.

Bence boyle şeyleri hic dile getirmeyin ben olsam umrumda dahi olmaz
Cikista gider kendime alir afiyetle evimde yerim
Ayipsa onun ayibi kafa yormaya degmez

yorum için teşekkürler, haklısınız

Öyle olabilirler ama patronunuzla öyle konuşmanız çok ayıp bence arkadaşınızla veya müdür diyeyim hadi onunla konuşmuyosunuz patrondan bahsediyoruz

unutmuş olabilirler o an.Denetimden çıkmışlar,onun hakkında konusurlarken düşünememiş olabilir

Ordayken aşçı demiş getireyimmi diye o da getir demiş ne var bunda.Çok abartmışsınız .Daha küçüksünüz sanırım çocukça davranış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…