• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum benim iş yerime bir kadın getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yesilkalp

Hayatın başında...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
2.826
4.094
133
Herkese selamlar. şuan gerçekten elim ayağım titriyor, ağlayacak gibiyim... beynim patlayacak sanırım kendime gelmem lazım bana bir yardım edin lütfen...
Konuya şu şekilde başlamak istiyorum. Normalde tüm hafta günde 10 saat çalışan biriyim ama virüsten dolayı yarım gün geliyorum öğleden sonra... Bugün işe geldiğimde saat 13 gibi işyerimde bir gariplik hissettim. Perdeler kapanmış, deri koltuklarda ayak izleri vardı bariz bir şekilde. Nerden biliyorsun yeşilkalp? derseniz de hiç bıraktığım şekilde değildi. Çalıştığım yer, evden ofise dönme dediğimiz bir dükkan,işyeri... Allah allah diyip önemsemedim ama acaba biri mi geldi diye kuşku düştü içime. Birkaç saat sonra dedim şu geçmişe dönük kameralara bakayım. 15.6.20 tarihinde yani dün, ben işten çıkmışım görünüyorum ben çıktıktan yaklaşık bir buçuk saat sonra pat benim patron işyerine gelmiş. Onda da bende de anahtar vardı bu bizim için doğal bir durum. Tam dedim gelmiş burda uyumuş yazık derken pat kameraları bantlamaya başladı bir beyaz kağıtla... Telefonla konuşuyordu öncesinde sonra da bantladı kamerayı
Ben şok oldum neden böyle bir şey yaptı anlam veremedim. Biraz daha ileri sardım ve saat akşam dokuz gibi ilk önce bir kadın işyerimden çıktı kapıda bekliyordu. Sonrasında da bizim patron kameraları açtı ve kadınla yan yana yürüyerek işyerimden ayrıldı. Olay nedir bilmiyorum ama işte her kadın anlar,bilirsiniz masumca değildi. Tüm çöplere baktım işyerimdeki ama düşündüğüm şeyler yoktu, kamerada görünen ellerinde bir poşet vardı içinde çöp vardı sanki.
şimdi bundan bana ne demek isterdim ama konu o değil... ben patronun tüm ailesini tanıyan biriyim herkes burada akraba,aile... ve kadın eminim patronun karısı değil. tüm bu kamera görüntülerini çektim kendi telefonuma. benim korktuğum şey sanırım sürekli bunu yapıyorlar ve bu beni çok rahatsız etti. öylece hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeceğim şimdi? sizler akıllı ve gerçekten açık konuşan mükemmel kadınlarsınız. ne yapmalıyım ben?

Size ne? Bir de hafiye gibi patron kameralari kapattiktan sonra izlemeye devam etmek falan. Demek ki kimsenin bilmesini istemedigi bir sey yapiyor, dolayisiyla gercekten size ne?
hanımefendi bu kişi eşiniz olsa bilmek duymak istemez miydiniz?

Hiçbir şekilde karışmayacaksınız. Çektiğiniz o görüntüler sileceksiniz. Ben bu ahlaksızla çalışamam derseniz istifa edeceksiniz. Kibarca bu durumu söyleyip kıdem tazminatınızı alacaksınız.
insan ekmek kazandığı yerde buna şahit olunca ne yapacağını bilemiyor. en iyisi kör olmak

Adam da biri bakar eder diye kameraları banlaması:deli:sonra açma bari mübarek.Ertesi gün aç.Neyse siz karışmayın hiç.Umursamıyorlar belli.Odayı eski haline getirirlerdi yoksa.

Coplere kadar bakmışsınız
Prezervatif bulsaydiniz saklayacak miydiniz?
Görüntüleri kaydetmissiniz ya
Size neyse 🤦
yok hanımını düşündüm sadece. burada bir adam aldatınca o adama herkes lanet okuyor. sanırım önümde sevişseler de susup işime bakacağım

yok hanımını düşündüm sadece. burada bir adam aldatınca o adama herkes lanet okuyor. sanırım önümde sevişseler de susup işime bakacağım

Ne alakası var ki ?
Çöp karıştırmak , an an kameraya bakmak ..
Size mi kaldi bunları araştırmak
Adamı beğendiniz mi naptiniz anlamadım , karısı gibi didik didik etmişsiniz 🙄
İnsan ilgilenmediği kişi için bu kadar yorulmaz..

Konuda elinizi ayağınızı titretecek, ağlatacak şey ne gerçekten anlamadım. Sizinle ilgisi olmayan bir durum, bir daha böyle şeylerin peşine düşmeyin ki acaba ne yapsam diye düşünmeyin. Gerçekten sizi ilgilendirmez. Telefonunuza kaydetmeniz de çok yanlış. Yapabileceğiniz tek şey istemiyorsanız o kişiyle çalışmak işten ayrılın.

Ne alakası var ki ?
Çöp karıştırmak , an an kameraya bakmak ..
Size mi kaldi bunları araştırmak
Adamı beğendiniz mi naptiniz anlamadım , karısı gibi didik didik etmişsiniz 🙄
İnsan ilgilenmediği kişi için bu kadar yorulmaz..
ne kadar çirkin bir yorum. teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X