Patronum beni eve bıraktı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
esınızın yerıne koyuyorum kendımı telefonlarını acmadıgınız donmedıgınız ıcın haklı olarak sınırlenmıs ve bunu bırdaha yasamamak ıcın eve getırmesın demıs bellı kı
patronunuz bırsey anlatırken pardon telefonum calıyor deyıp telı acardınız canım yoldayım gelıyorum hava cok yagmurlu dıye sagolsun patronum getırıyor ortalama su kadar dakıka sonra ordayım der kapatırdınız
bana sankı esınız telde ne patronu ? neden getırıyor? der dıye ozellıkle telı acmadınız gıbı geldı cok manasız cunku telı acmamanız

esınız telde ters konusur patronun yanında mahcup olursunuz dıye mı acmadınız ? eger oyleyse kocanız zor bırı derım oyle degılse sız dusuncesız bırısınız derım
patronun boyle yagmurlu havalarda yol ustunde olan yere aracla bırakması sorun degıl bana gore ama esınız rahatsız olacaksa ne olursa olsun patronla bas basa aracla gelme kotu kalplı ınsanlar var ters bırsey soylerler canın sıkılır dedıyse en bastan onun dusuncesıne de saygı duymak gerekır dıye dusunuyorum yanı bakıs acısı nıyet onemlı boyle konularda

kıskanc erkege tahammulum yok o ayrı konu
Çok güzel açıklamışsınız. Teşekkür ederim. Bir süre telefonunu açmadığım için doğal olarak telefonu şu şekilde açıcaktı. Bu telefon neden açılmıyor napıyosun sen ??? Niye seni eve bırakıyor diye. Telefon duyulcak ve çok ayıp olucaktı o yüzden açmamayı tercih ettim

Neticede patron da olsa yabancı birinin arabasına binmişsiniz, her ne olursa olsun “bi dakika eşim arıyorum müsaadenizle” der telefonu açardım, “hayatım yoldayım ....” şeklinde eşime bilgi verirdim. Eş kişisi burada haklı, ne hanzo ne öküz ne de hadsiz. Adamın karısı ya sonuçta, sonuna kadar haklı.

yorumu size yazdım da en altta sizinki var o nedenle

benzer yorum yapan arkadaşlara soruyorum

yani cidden her çalan telefonu açıyor musunuz?

eşim arıyor, yanımda birisi konuşuyor

açmam o telefonu, zira işten çıktım eve gidiyorum, gidince konuşurum

ama diyelim ki arayan bilmediğim bir numara, işte o zaman pardon şu telefona bir bakayım derim, zira kim neden arıyor bilmiyorum

eşlerin, hele de kocaların kadınları kontrol etme, başkasının arabasında ise daha da fazla bilgilenme hakkı mı var

yani kadın minibüste ayakta da olabilirdi, elimdeki poşetleri yanımdaki kadına tutturur, çantamda telefonu arar ve eşime cevap verirdim mi diyeceğiz

Çok güzel açıklamışsınız. Teşekkür ederim. Bir süre telefonunu açmadığım için doğal olarak telefonu şu şekilde açıcaktı. Bu telefon neden açılmıyor napıyosun sen ??? Niye seni eve bırakıyor diye. Telefon duyulcak ve çok ayıp olucaktı o yüzden açmamayı tercih ettim
anladım bıraz da zorunda kalmıssınız yanı keske araca bınmeden once sız ben cıktım sımdı eve gelıyorum benı eve bırakacaklar deseymıssınız keske ben olsam en basta oyle yapardım kaza var bela var dunyanın bınbırturlu halı var dıye

esınızle ortak ıletısım kurmanız gerek ,gerekırse destek alın bunun sonu yok cunku
hayat sureklı yanlıs anlasılır mıyım acaba dıye dıken ustunde yasamayla gecmez

Esim isteyse , iste oldugunu biliyorsam mola disinda aramam.
Rahatsiz etmem.
Israrla da ariyorsam ki bu iki kere olmustur o da gun boyu hic iletisim kurmadigimdan endiselenmistim.
Isiniz bittigi icin ariyor diye dusunursem adam hakli.
Telefonu acmamak garip.
" su an yoldayim canim geliyorum" demek zor degildi nitekim arayan esiniz; patronunuz bunu anlayisla karsilamaliydi..
Ama en garibi su devirde 1 haftadir tanidiginiz insanin arabasina binmeniz.
Ben cesaret edemezdim. Akrabam, yakin arkadasim olmadan... ortalik ayakli seytan dolu..
Ister 51 olsun ister 71..
70 kusurlerinde bir denyonun kucucuk kizi markette taciz etmesi goruntulerini, yine ayni yaslarda bir pisligin kopege tecavuzunu unuutmayiniz. Insanlarla mesafeniz olsun.

işte olay bu

o hakkı nereden buluyor

benim bir çantam var duyulmuyor bile telefon

eşim dalga geçiyor atacağım şu çantayı diye ama hiç vayyy o telefon neden geç açıldı demiyor

yağmurlu bir havda toplu taşıma ile gitseydiniz de zaten o keşmekeşte o telefonu duymamanız olağan olacaktı

bana kalırsa hata patron beni bırakıyor diye attığınız mesajda

duymamaya devam edecek, adama patronlayım bilgisini vermeyecektiniz

gelince anlatırdınız, hatta özellikle açmadım bu tepkiyi verirsin diye de eklerdiniz

o arabaya binmezdim, 1 haftalık patron neden arabayla eve bırakıyor diyenler hiç iş hayatında olmamış sanırım. olabilir böyle şeyler, denk gelir, arada bir iş arkadaşı da bırakabilir patron da bırakabilir. evet devir kötü ama patron o farkında mısınız yani sürekli onun emri altında çalışacak. güvenmediği kişiyle çalışmasın da o zaman. muhtemelen işe yeni başladığı için patron böyle bişey yapmıştır yani işle alakalı bilgi vermesi vs. benim eski patronum da buna benzerdi, beni hiç eve bırakmadı ters yönde olduğumdan ama işe yeni birini aldıysa 1 hafta falan hiç susmaz sürekli konuşur o kişiyle, devamlı bişeyler anlatır açıklamalar yapar, bilgi verirdi. bazen telefon eder anlatırdı falan. ha eşten gelen telefonu açmamak anlamsız olmuş, ısrarla arıyorsa bişey mi oldu acaba diye düşünüp açabilirdi. böyle şeyden kavga etmek manasız. madem bu kadar kıskanç eve kapansınlar o zaman. saçmalığa bak.

ama diyelim ki arayan bilmediğim bir numara, işte o zaman pardon şu telefona bir bakayım derim, zira kim neden arıyor bilmiyorum

eşlerin, hele de kocaların kadınları kontrol etme, başkasının arabasında ise daha da fazla bilgilenme hakkı mı var

yani kadın minibüste ayakta da olabilirdi, elimdeki poşetleri yanımdaki kadına tutturur, çantamda telefonu arar ve eşime cevap verirdim mi diyeceğiz
Açıkcası ilk gün olduğu için ve bana işle ilgili yapmam gerekenleri anlattığı için telefonumu açıp açıklama yapamadım. Çok rahatsız edici çünkü biri bir şey anlatırken telefon acil değilse açılmamalı bence

ben bı kere su hatayı yaptım
yenı evlıydım annemlerle aynı sokakta oturuyorduk babam rahatsızdı napıyorsun dıye benı aramıstı babam o evde yalnız ben evdeyım dur geleyım baba dedım cıktım babama gectım, dısarı cıkarken esıme suraya gıdıyorum dıye haber vermem oda hesap sormaz o yuzden haber verme geregı duymamıstım 1 saat durur eve gecerım dıye dusundum

babama gectım telım sessızde kalmıs o sırada esım aramıs duymamısım
1 saat babamla konustuk babamın telı caldı esın arıyor dedı telefona baktım kı bırsuru cevapsız cagrı
benı aramıs (acmama gıbı bır huyum yoktur musaıt degılsem ıkı elım kandaysa bıle acar musaıt degılım der kapatırım) bu yuzden merak etmıs eve gelmıs (ısyerı eve cok yakındı yurume mesafesı 15 dk ) evde bulamayınca babasına mı gıttı acaba dıye babamı aramıs orada mı ulasamıyorum kendısıne dıye

kendımı esımın yerıne koydum ve merak etmıs sinirlenmıstı bır daha telefonuna bak lutfen dedı bence cok haklıydı mınıbuste ayaktada olsanız sonra yıne donersınız o kadar uzun surmez arayana gerı donmek, uzun surunce bır sorun mu var dıye merak edıyor kısı , bu konudakı kadın ıse yenı baslamıs ısten cıkma saatı esı aramıs ve karısına ulasamıyor bu yuzden gerılmıs olması normal
anormal olan adamın kavga cıkarması, konusarak cozulebılecek seyler aslında kavgacı eslerle sorun cozmek zor bence asıl mesele bu

valla çok haklısınız. nedir bu güvensizlik yani? acil durumlar dışında birini ısrarla aramak çok saçma. mesela ben otobüsteyken falan açmam. müsait değilsem kimsenin telefonunu açmam. kimse de bunun hesabını soramaz. basbayağı kadını kontrol etme kaygısı var, bir de burada patronun arabasına neden bindinci tayfa var ki sene 1980 falan herhalde. hayır adamın sapık ya da katil olduğunu düşünüyorsa ve bu niyetle arabaya binmiyorsa o zaman kendi güvenliği için yanında da çalışmamalı. ne çok seviyoruz bilmeden konuşmayı. uzun süre ulaşamadığımız, telefonumuzu açmayan kişinin başına bişey geldi sanabiliriz o başka konu da kavga çıkarmak tam hanzo hareketi.

Telefonun acilamadigi durumlar elbette oluyor ama bu patronla arabada muhabbet ederken telefonu meşgule atma şeklinde degil.

Ayrica konudaki adam, ararken patronun biraktigini bilmiyor sanirim. Kadin mesajla bunu bildiriyor. Yani eşin arama sebebi patrona kendini gosterme değil başta zaten.

Son düzenleme:
yenı evlıydım annemlerle aynı sokakta oturuyorduk babam rahatsızdı napıyorsun dıye benı aramıstı babam o evde yalnız ben evdeyım dur geleyım baba dedım cıktım babama gectım, dısarı cıkarken esıme suraya gıdıyorum dıye haber vermem oda hesap sormaz o yuzden haber verme geregı duymamıstım 1 saat durur eve gecerım dıye dusundum

1 saat babamla konustuk babamın telı caldı esın arıyor dedı telefona baktım kı bırsuru cevapsız cagrı
benı aramıs (acmama gıbı bır huyum yoktur musaıt degılsem ıkı elım kandaysa bıle acar musaıt degılım der kapatırım) bu yuzden merak etmıs eve gelmıs (ısyerı eve cok yakındı yurume mesafesı 15 dk ) evde bulamayınca babasına mı gıttı acaba dıye babamı aramıs orada mı ulasamıyorum kendısıne dıye

kendımı esımın yerıne koydum ve merak etmıs sinirlenmıstı bır daha telefonuna bak lutfen dedı bence cok haklıydı mınıbuste ayaktada olsanız sonra yıne donersınız o kadar uzun surmez arayana gerı donmek, uzun surunce bır sorun mu var dıye merak edıyor kısı , bu konudakı kadın ıse yenı baslamıs ısten cıkma saatı esı aramıs ve karısına ulasamıyor bu yuzden gerılmıs olması normal
anormal olan adamın kavga cıkarması, konusarak cozulebılecek seyler aslında kavgacı eslerle sorun cozmek zor bence asıl mesele bu
Tabiiki insan merak eder başına bir şey mi geldi diye. Ama ben yazdım zaten müsait olunca yazıcağım yoldayım dedim konum attım. Anladı patronla olduğumu açıcaksın açıcaksın diyip delirdi inat işte.

Tabiiki insan merak eder başına bir şey mi geldi diye. Ama ben yazdım zaten müsait olunca yazıcağım yoldayım dedim konum attım. Anladı patronla olduğumu açıcaksın açıcaksın diyip delirdi inat işte.
bu sıkıntı ıste zor yanı boyle ınsanla cıdden hayat gecmek bılmez

:KK43:

İsin icine empati giriyo siz olsaydiniz esinizi eve bir kadin bıraksaydı sizin telefonunuzu açmasaydı ne hissederdiniz.eşiniz hakli devir cok değişti patrona falan da güven olmaz binmeyin arabasına da bnden tavsiye

Ne alaka? Daha ilk is günü, kadin mesaj yollamis zaten arabada diye. Ille sesmi duymasi lazim esi?
Ne kadar güvensiz iliskiler ve evlilikler varmis.

Ayrıca biri ile konuşurken telefon açılmaz. Hele patronsa hiç açılmaz. Ayıp denen bişey var.
karsımızda geveze bırı varsa ne yapıcaz :KK70: eyvah eyvan herkes telefonu cope atar

sohbet etmeye bulusmamıslar sonucta ,ıs yerınde mesaıde de degıl patronun esı arasa patron acardı telı
normalde normal durumda zaten konu sahıbı de acarmıs da burada asıl sıkıntı telı nerede acıp acmayacagımızdan ote konu sahıbını telı acamayacak duruma sokan koca sıkıntısı

Yaygın ve bariz belli bazı durumlar, ve toplumda bu durumlara verilen olağan tepkiler vardır. Minibüsteyim ve eşim aradı, ellerim dolu ve açamadım. Müsait zamanda aradığımda zaten açmama sebebim belli olduğu için ortada bir problem olmayacak. Fakat sen kalk eve gel, kusura bakma açmadım yanımda patronum vardı de, bak bakalım o zaman ne oluyor. Konuyu çarpıtmayalım, bu erkeklerin kadını kontrol etme kadına hükmetme gücü değil, eşinden haber alabilme, eşinin nerde ne yaptığını bilmek..,bugün çık sokağa 100 kişiye anlat sor bu durumu, herkes aşağı yukarı aynı cevabı verir. Diğer türlüsüne bizim toplumda zaten ‘geniş’ deniliyor. Konuyu kişiselleştiricek olursam, eşim her aradığında açarım evet, bu bi saygıdır.

işte ben açmam

yani kimseyi öyle alıştırmadım

eşim de alışkındır açmama durumuna ki işim gereği zaten istesem de açamayacağım durumlar çoktur

bir gün aradım eşimi açmadı, mesaj attı ne oldu diye

yani o kadar az arıyorum, bir şey oldu sanmış :)))

ben de öylesine aramıştım dedim

akşam geldi "sen benim ne iş yaptığımı bilmiyor musun, öylesine aranacak adam mıyım" dedi, güldük birlikte

iki kere çaldırır ve kapatırız uygun olursa döner zaten aranan

hatta şimdi evdeyim, evde bile iki saat sonra gördüğüm olur arayanı

ben hala bağımlı olamadım zira ilk telefonum olduğunda 22 yaşındaydım ben ev telefonu dahi olmayan nesilden geliyorum

bir olay anlatayım daha önce de yazdım, yine yazayım da gülün

işteyim, bir arkadaşın odasında toplantıdayım, iki ayrı telefonum var ve telefonlar yanımda

neyse genelde çok kullanmadığım bir telefonu bilmediğim bir numara arıyor kim ki bu vs diyorum zira bir önceki gün telefonumu ele geçiren birileri arayıp iş ile ilgili abuk sabuk aramıştı vs

neyse açtım telefonu bir toplantı odası kadınla birlikte, yine o tarz bir arama diye

arayan eşim, birlikte doktora gideceğiz, kaçta çıkabilirim soruyor

neyse dedim, neden buradan aradın

zira kendi cep telefonu değil, benim de sürekli kullandığım telefon değil

cep telefonu arabada kalmış, benim cep telefonumun numarasını da farklı girmiş o numara kullanım dışı demiş de bu nedenle aramış

olayda bir önceki gün arayan kişi olmasaydı ben o telefonu açmazdım :)))

Yaygın ve bariz belli bazı durumlar, ve toplumda bu durumlara verilen olağan tepkiler vardır. Minibüsteyim ve eşim aradı, ellerim dolu ve açamadım. Müsait zamanda aradığımda zaten açmama sebebim belli olduğu için ortada bir problem olmayacak. Fakat sen kalk eve gel, kusura bakma açmadım yanımda patronum vardı de, bak bakalım o zaman ne oluyor. Konuyu çarpıtmayalım, bu erkeklerin kadını kontrol etme kadına hükmetme gücü değil, eşinden haber alabilme, eşinin nerde ne yaptığını bilmek..,bugün çık sokağa 100 kişiye anlat sor bu durumu, herkes aşağı yukarı aynı cevabı verir. Diğer türlüsüne bizim toplumda zaten ‘geniş’ deniliyor. Konuyu kişiselleştiricek olursam, eşim her aradığında açarım evet, bu bi saygıdır.
Yoldayken mesajla patronla olduğumu bana işle ilgili bilgi verdiğini söyledim. Hatta konum bile attım canlı. Israrla aramaya devam etti. Açılacak bu telefon diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X