ben bı kere su hatayı yaptım
yenı evlıydım annemlerle aynı sokakta oturuyorduk babam rahatsızdı napıyorsun dıye benı aramıstı babam o evde yalnız ben evdeyım dur geleyım baba dedım cıktım babama gectım, dısarı cıkarken esıme suraya gıdıyorum dıye haber vermem oda hesap sormaz o yuzden haber verme geregı duymamıstım 1 saat durur eve gecerım dıye dusundum
babama gectım telım sessızde kalmıs o sırada esım aramıs duymamısım
1 saat babamla konustuk babamın telı caldı esın arıyor dedı telefona baktım kı bırsuru cevapsız cagrı
benı aramıs (acmama gıbı bır huyum yoktur musaıt degılsem ıkı elım kandaysa bıle acar musaıt degılım der kapatırım) bu yuzden merak etmıs eve gelmıs (ısyerı eve cok yakındı yurume mesafesı 15 dk ) evde bulamayınca babasına mı gıttı acaba dıye babamı aramıs orada mı ulasamıyorum kendısıne dıye
kendımı esımın yerıne koydum ve merak etmıs sinirlenmıstı bır daha telefonuna bak lutfen dedı bence cok haklıydı mınıbuste ayaktada olsanız sonra yıne donersınız o kadar uzun surmez arayana gerı donmek, uzun surunce bır sorun mu var dıye merak edıyor kısı , bu konudakı kadın ıse yenı baslamıs ısten cıkma saatı esı aramıs ve karısına ulasamıyor bu yuzden gerılmıs olması normal
anormal olan adamın kavga cıkarması, konusarak cozulebılecek seyler aslında kavgacı eslerle sorun cozmek zor bence asıl mesele bu
işte ben açmam
yani kimseyi öyle alıştırmadım
eşim de alışkındır açmama durumuna ki işim gereği zaten istesem de açamayacağım durumlar çoktur
bir gün aradım eşimi açmadı, mesaj attı ne oldu diye
yani o kadar az arıyorum, bir şey oldu sanmış :)))
ben de öylesine aramıştım dedim
akşam geldi "sen benim ne iş yaptığımı bilmiyor musun, öylesine aranacak adam mıyım" dedi, güldük birlikte
iki kere çaldırır ve kapatırız uygun olursa döner zaten aranan
hatta şimdi evdeyim, evde bile iki saat sonra gördüğüm olur arayanı
ben hala bağımlı olamadım zira ilk telefonum olduğunda 22 yaşındaydım ben ev telefonu dahi olmayan nesilden geliyorum
bir olay anlatayım daha önce de yazdım, yine yazayım da gülün
işteyim, bir arkadaşın odasında toplantıdayım, iki ayrı telefonum var ve telefonlar yanımda
neyse genelde çok kullanmadığım bir telefonu bilmediğim bir numara arıyor kim ki bu vs diyorum zira bir önceki gün telefonumu ele geçiren birileri arayıp iş ile ilgili abuk sabuk aramıştı vs
neyse açtım telefonu bir toplantı odası kadınla birlikte, yine o tarz bir arama diye
arayan eşim, birlikte doktora gideceğiz, kaçta çıkabilirim soruyor
neyse dedim, neden buradan aradın
zira kendi cep telefonu değil, benim de sürekli kullandığım telefon değil
cep telefonu arabada kalmış, benim cep telefonumun numarasını da farklı girmiş o numara kullanım dışı demiş de bu nedenle aramış
olayda bir önceki gün arayan kişi olmasaydı ben o telefonu açmazdım :)))