Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Selam kızlar.:103:

Efser işin çok zor.:KK36:Eşyalı evde tadilat insanı sinir eder.Kolay gelsin canım.

Selam kızlar.:103:

Efser işin çok zor.:KK36:Eşyalı evde tadilat insanı sinir eder.Kolay gelsin canım.
Hemde ne sinir birşey :KK31:yaşayan bilir :KK9:

:KK53::KK30::KK30::KK5::KK5::KK5:Allah kolaylık versin hemşom:KK48:
Sağol canım amin :KK19:

Kolay gelsin efser ablaaa bir an önce biter inşallah tadilat insanı yoruyor :KK31:
Amin canım benim inşallah :KK19:

uffffffffff!
Ben de ben de hiç sevmem. :104::113::111:
Sevmiyorum ,sevimiyeceğim , bir daha da istemiyorum :KK53::KK52::KK9:

Son düzenleme:
Katılım başlama tarihi : 1 Mayıs 2014 Perşembe
En son başvuru tarihi : 23 Mayıs 2014 / 23:00 Cuma
Oylama başlama tarihi : 24 Mayıs 2014
Oylama bitiş tarihi : 31 Mayıs 2014 / 23:00 Cumartesi
Günaydın:KK16:
Bu gün oylama bittiyor :KK30:

Günaydın kızlar.:KK3:

Şu an şoklardayım.:KK53:Gezi programı seyrediyorum Etiyopya'dalar.Bildiğiniz çiğ etleri sosa batırıp yiyorlar.Hiçbir işlem yok ette.Kasaba gidip etleri kestirmiş oturup yiyorlar.:KK53:Sunucu için de almışlar.Kız bir yaşıma daha girdim diyor.:KK9:Bildiğiniz yamyam bunlar.Çok tehlikeli.:KK9:

Son düzenleme:

Şu an şoklardayım.:KK53:Gezi programı seyrediyorum Etiyopya'dalar.Bildiğiniz çiğ etleri sosa batırıp yiyorlar.Hiçbir işlem yok ette.Kasaba gidip etleri kestirmiş oturup yiyorlar.:KK53:Sunucu için de almışlar.Kız bir yaşıma daha girdim diyor.:KK9:Bildiğiniz yamyam bunlar.Çok tehlikeli.:KK9:

Hadi yaa ilginç

:KK53:Aman yarabbim çok iğrenç:KK25::KK53:

:KK25::KK25::KK25:
Ben etsiz çiğköfteyi terçih ederim sırf bu yüzden :KK25: bunlar direk yiyolar :120::120:

Leopar pasta yapmıştım ya.Doğru dürüst hiçbir blogta yoktu.Çünkü ben onu pasta fuarında bir pastadan merak edip araştırmıştım.Şimdi baktım da çok ünlü bir kadın blogcu da yapmış.:KK53:

X