Patlamak üzereyim!

Ne güzel isiniz var en azindan . Ama ay sonu u getirmek çok zor.biz de tek maaş.esim çalışıyor düşük maaşı var.borc da pek yok.ama inanın ay sonuna kadar akla karayı seciyorum. Hiç kenarda para yok.bu skinti stresi çok iyi bilirim

Bugün ayın 15i hesabımda kalan maaş 42 tl :)

Ev kağıt üzerinde sizin olsa da herhangi bir ayrıldık durumunda tabiki ortak mal paylaşımına girer.

haklısınız da eskidenmiş ev yaptırmak, para biriktirip ev almak. Şimdi şişirme fiyatlar, her şey aşırı pahalı. O sıkıntılar gençlikten, aşktan, sevgiden çalıp da götürüyo ne yazık ki.. O yüzden ben kredi, borç harç işlerine sıcak bakmıyorum hiç.

Çok doğru diyorsun aslında, detaya indikçe sadece eşimi alıp gidip sakin bir yerde yaşamak istiyorum aslında.
Ne yazık ki hiç bir koşul buna uygun değil.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok doğru diyorsun aslında, detaya indikçe sadece eşimi alıp gidip sakin bir yerde yaşamak istiyorum aslında.
Ne yazık ki hiç bir koşul buna uygun değil.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
amiiinnn.. Aslında imkanlar el veriyorsa veya şartları ayarlayabilirseniz daha uygun makul fiyatlı yaşanılabilir çok şirin kasabalar var, köklü bir kararla mis gibi yaşayabilirsiniz aslında. Bence bunun için şartları zorlamaya değer.

Deseydiniz ya vava araba almadan öncebenim 50bin borcumu öde diye ben gençlik cağında verdim o.parayi diye

Cevap verdiginiz konuya cevap olarak yazmak istedim ne alaka ya esinin ustune olsa nolur zaten herharukarda ev ortak evi sirtlayip kacamaz ya adam

seni okadar iyi anliyorum ki yokluktan varliga dusmek kolayda varliktan yokluga dusmek cok zor disini sık biraz ben oyle yapiyorum yeni evli olmanin verdigi skintida cokmus uzerine biraz sanki bir kac ay sonra biraz daha ferahlarsin
borc olmadan hic bir sey olmuyor maalesef

Çok doğru

Arabayı satsam da harcamayı düşünmüyorum dediniz, yani kredi borçlarına etkisi olmayacak. O zaman niye bu kadar stres yaptınız anlamadım. Zaman içinde satarsınız. Ama bu yeni evli çiftlerin ev merakını gerçekten anlamıyorum. Kredinizi ödeyin biraz nefes alın. Hayat yaşadığınız andan ibarettir. Sizin olmayacak şeyler için hasta olmaya değer mi. Biraz gezin, eğlenin, yapamasanızda, keyiflice mutfak alışverişine çıkmak bile mutluluktur. Önce düğün, sonra ev masrafı. Çiftler birbirlerine alışamadan borç batağında debeleniyor, sonra gelsin kavga, gürültü, ayrılık.

Kredi değil, kartlara etki edecek.
Ayrıca toplu para geçince ev alalım diyoruz yani hemen değil.

Yok canım ya nerede.
Bugün bir müşteri gelecek onu bekliyorum.
Ay hayırlısıyla satarsın inşallah.
Ama bak bundan sonrası için kendini bu kadar üzmeyeceksin.
Sat arabayı şöyle güzel ufak bi tatil yapın. Balıkesir tarafı çok uygun. Oraya bakarsınız.

Ay hayırlısıyla satarsın inşallah.
Ama bak bundan sonrası için kendini bu kadar üzmeyeceksin.
Sat arabayı şöyle güzel ufak bi tatil yapın. Balıkesir tarafı çok uygun. Oraya bakarsınız.

İnşallah canım, araba satılınca bir çok düğüm çözülecek.
Kartları kapatırsam bile benim için çok büyük fayda.
Sonra da sil baştan başlamak gerek bazen diyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…