Patlamak üzereyim!

Çok fazla kavgalarımız oldu, ben bir noktadan sonra pes ettim.
Araba bende artık, pazartesi bir müşterisi var.
Satılınca refaha ereceğim.

Çok fazla kavgalarımız oldu, ben bir noktadan sonra pes ettim.
Araba bende artık, pazartesi bir müşterisi var.
Satılınca refaha ereceğim.

Yani anlamıyorum gerçekten aileniz sizinle arabanız için kavga mı ediyor...Çok mu zor dönemlerden geçtiniz, aileniz maddi durumunuzdan haberdar değil mi, eşinizi mi sevmiyorlar?

Yani anlamıyorum gerçekten aileniz sizinle arabanız için kavga mı ediyor...Çok mu zor dönemlerden geçtiniz, aileniz maddi durumunuzdan haberdar değil mi, eşinizi mi sevmiyorlar?

Babamın yüklü miktarda borcu vardı.
O dönem kopma noktasına kadar geldik ( ailecek)
Çok fazla kavgalar oldu, evin içinde ama bir şekilde toparladık.
Maddi durumumu biliyorlar ama yardım etmiyorlar.
Eşimi seviyorlar ama sevmeseler de umrumda değil açıkçası.

Allah kolaylık versin ne diyeyim. Siz sadece kendinizi düşünün bu saatten sonra bence.

Neden takılarla borcu kapatmiyorsunuz?

En makul sekilde de yapsanız zaten tüm bunları 40 50 bin gider.Ne zaman evlendiniz bilmiyorum ama mesela ben nikah için fiyat aldım sadece 2000 lira fiyat verdiler. Kokteyl falan değil =)

10 ay oldu evleneli, zaten bu sene evlenseydim falan her şey daha beter olurdu.
2 ye katlandı piyasa

Öncelikle 2 kelime okuyup sizi yargıladığım filan yok.konuda yazdıklarınızın hepsini okudum ve amacım yargılamak değil fikrimi söylemekti.Ancak siz benim size yazdıklarımdan 18 yaşında bar cafe gezdiğimi nerden çıkardınız?Bizim neler yaşadığımızı nerden biliyorsunuzda bu kadar net konuşabiliyorsunuz?sizin yaşadıklarınızdan çok daha kötülerini yaşayan insanlar olmadığımızı nerden biliyorsunuz?para sizin, borç sizin ben sadece para varken bu kadar sağlığınızı bozacak kadar borç düşünmenizin yanlış olduğunu söylemek istedim.siz dert diye yazdığınız için bunları söyledim.yoksa paranızı ister tutun ister yutun banane.

Parayı çok sevdiğimi nereden çıkardınız o zaman?
Ben sizler dedim sadece sizi demedim.
Hep karşıma çıkıyor bu; sanki benim hayatımı sizler yaşadınız da biliyorsunuz.
Evet derdimi yazıyorum çünkü patlama noktasına geldim artık.
Siz konudan çıkıp parayı seviyorsunuz diyorsunuz.
Tırnaklarımla kurdum ben hayatımı, hiç bir zaman da paraya değer vermedim.
Verseydim bugün 1 lira borcum olmaz, kenarda birikmişim olurdu.
Sizi kırmak, kavga etmek niyetinde değilim sadece bakış açılarınızı geliştirip öyle yorum yapın.
Kırıcı oluyorsunuz.

Gençliğini yaşamadan ev derdine düşen insanları zerre anlayamıyorum. Bir yıl iki yıl sonra ölmeyeceğimiz garanti mi ? Gençken dört duvarın arasinda borç ödeyip, elden ayaktan düşünce gezer yer iceriz diye mi düşünüyorsunuz?

Elimdeki toplu parayı ne yapayım peki?

Konumu okumadınız mı?
Okudum tabi. Biriktirdiğiniz parayla araba almışsınız ve 50 bin borç vermişsiniz. Şuan hepsi ailenizde ve sizde çok borç var benim çok borctan anladığım o miktarlar geri alinsa da ancak borç kapanır he ama çok lüks bir arabaysa satınca hem borcu kapatıyor hem ev alıyorsa okey. Ama ev kredisi çekeceğiz sonra da demişiniz ben onun için dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…