ayy çok teşekkür ederimOooo çok havalı güle güle kullan.Oğluma da hediye geldi, bu yaz öğrenecek inşallah.Benimde yoktu çocukken kuzenimin vardı onunkilerle öğrenmiştim kullanmayı çok zevkli.Bende mi alsam kendime içim kıpraştı görünce
teşekkür ederimmmKazasız belasız kullanmanı dilerim :) yalnız bir ayrıntı var, pateninde ABEC kaç yazıyor? yeni başlayanlar ABEC 3 ile başlarlar bu tekerleklerinde hızı belirler profesyonelleştikçe 7-9-11-13 olarak ilerler. Ben ABEC 9'da kayıyorum prof. yakın. Kask ve korumalarını kullanmayı unutma canım.
ay evet benimde şu anlık favorim halılarBenim yaptigim bikac sey dizleri hafif kirmak ayaklari azicik paytak tutuyorsun bacaklari ne cok acıyorsun ne cok kapatiyorsun ilk ogrenirken boyle boyle basladim daha sonra kapinca cok kasmiyorsun zaten bide zemin onemli ben surtunme fazla olsun hizli gitmiyim diye parktaki cimlerde yapmaya calisiyordum taa en basta sonra normal duz alana ciktim iyi oldu :)) bide evdeki halilarin ustunde deniyodum .d
Seninki yanilmiyorsam abec 13 tekerlekte yazan o yani profesyonel patenmiş bende dikkat etmeden almistim simdi baktm benimkine abec 5 yani orta hizmişteşekkür ederimmmbilemiyorum tam olarak nerede yazar? ben bi gidip kurcalayım...
ay ben ne yapcam şimdiSeninki yanilmiyorsam abec 13 tekerlekte yazan o yani profesyonel patenmiş bende dikkat etmeden almistim simdi abes 5 yani orta hizmiş
ABAC 13 müş ya benimkiiiKazasız belasız kullanmanı dilerim :) yalnız bir ayrıntı var, pateninde ABEC kaç yazıyor? yeni başlayanlar ABEC 3 ile başlarlar bu tekerleklerinde hızı belirler profesyonelleştikçe 7-9-11-13 olarak ilerler. Ben ABEC 9'da kayıyorum prof. yakın. Kask ve korumalarını kullanmayı unutma canım.
teşekkür ederimmmbilemiyorum tam olarak nerede yazar? ben bi gidip kurcalayım...
22 gün oldu alalı değiştirirler mi ki?mümkün değil mi bununla öğrenmemCanım abec 13 seninki. Patenleri aldığın yerden değiştirmelisin uyarmalıydınız demelisin. Abec 13 hızı fazladır jilet gibi kaydırıyor onlar. Patenle dengede durmayı, bir yerde Allah korusun düştün diyelim kalkmayı öğrenceksin henüz.
Değiştirirler canım faturasını atmadıysan. Hiç denedin mi?22 gün oldu alalı değiştirirler mi ki?mümkün değil mi bununla öğrenmem
sadece evde sürdüm halıda.Dengede çok soeun çekmiyorum 2 kere düştüm sadeceDeğiştirirler canım faturasını atmadıysan. Hiç denedin mi?
Kıyamam yasadece evde sürdüm halıda.Dengede çok soeun çekmiyorum 2 kere düştüm sadece
haklısınız...kolumu ayağımı falan kırarsam Allah korusunKıyamam yahalı kaymasını engeller zaten pateninin. Ama düz bir zemine çıktığında sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. İstersen değiştirmek için şansını dene, çünkü kirletmemişsin patenleri de. Her şeyin sağlıklı olanı makbuldür.
Rica ederim :) inşallah kısa zamanda öğreneceksin kaymayı sonrası daha eğlenceli :)haklısınız...kolumu ayağımı falan kırarsam Allah korusunBilgilendirdiğiniz için çook teşekkür ederim
inşAllahRica ederim :) inşallah kısa zamanda öğreneceksin kaymayı sonrası daha eğlenceli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?