Patene başlamak istiyorum :)

ayy çok teşekkür ederim valla bende sürekli paten videoları izliyorum ve biran evvel öğrenmek istiyorum, ilginizin varsa almalısınız bence

teşekkür ederimmm bilemiyorum tam olarak nerede yazar? ben bi gidip kurcalayım...

ay evet benimde şu anlık favorim halılar geçenlerde bir düştüm sol kalçamı kırıyordum

ABAC 13 müş ya benimkiii daha yeni öğrenicem halbuki

Canım abec 13 seninki. Patenleri aldığın yerden değiştirmelisin uyarmalıydınız demelisin. Abec 13 hızı fazladır jilet gibi kaydırıyor onlar. Patenle dengede durmayı, bir yerde Allah korusun düştün diyelim kalkmayı öğrenceksin henüz.

22 gün oldu alalı değiştirirler mi ki?mümkün değil mi bununla öğrenmem

sadece evde sürdüm halıda.Dengede çok soeun çekmiyorum 2 kere düştüm sadece
Kıyamam ya halı kaymasını engeller zaten pateninin. Ama düz bir zemine çıktığında sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. İstersen değiştirmek için şansını dene, çünkü kirletmemişsin patenleri de. Her şeyin sağlıklı olanı makbuldür.

haklısınız...kolumu ayağımı falan kırarsam Allah korusunBilgilendirdiğiniz için çook teşekkür ederim

herhangi bi admin bana yardım edebilir mi? buraya eklediğim fotoları kaldırmak istiyorumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…