• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patene başlamak istiyorum :)

4 yaşımdaki kızım istiyor paten.
düşer diye korkumdan alamıyorum.söz verdim yazın alacağım
orjinalleri baya pahalı,ben sordum kızım için orjınaller burda 130 euro'dan başlıyor.
orjınal olmayanlar 25 euro 'dan başlıyor :)

Acaba kendimedemi alsam diye düşünüyorum.kızımla beraber sürerdik :KK53:
bence kendinizede alın çok zevkli gerçekten :)

veee patenimi aldım inşAllah :) Mune abla konuyu kapatabilirsin istersen :)

bende heves ettim şimdi 25 yaştan sonra öğrenilebilinir miki o_O

bende heves ettim şimdi 25 yaştan sonra öğrenilebilinir miki o_O
neden öğrenemiyecekmişsiniz?Ne varmış yaşınızda daha genceciksiniz.Ki bence patenin yaşla alakası yok biraz istek yeterli olur.Bende 16 yaşındayım ve yeni öğrenicem inşAllah.Bence öğrenebilirsiniz Allah'ın izniyle :KK36:

neden öğrenemiyecekmişsiniz?Ne varmış yaşınızda daha genceciksiniz.Ki bence patenin yaşla alakası yok biraz istek yeterli olur.Bende 16 yaşındayım ve yeni öğrenicem inşAllah.Bence öğrenebilirsiniz Allah'ın izniyle :KK36:
Bakayim kiz patenlerine .d

Çok şeker bir dert bu :) Konu hakkında fikrim yok ama dikkat et çalışırken düşme :KK43:
İnsanların hayatlarını doğrudan etkileyen onca dertleri varken benim konum biraz garip durdu burda, haklısınız:oops::oops:yok yok merak etmeyin, dengemi tam sağlayana kadar çimlerde sürmeyi düşünüyorum :KK48:

Bakayim kiz patenlerine .d
hehhh buldum
SAM_2623.webp
:KK9::KK9::KK9:
SAM_2624.webp

güzel dileklerin için teşekkür ederim HoppaHoppao zaman senden bir kaç tüyo alabilirim heraldeee :KK9::KK9:

Benim yaptigim bikac sey dizleri hafif kirmak ayaklari azicik paytak tutuyorsun bacaklari ne cok acıyorsun ne cok kapatiyorsun ilk ogrenirken boyle boyle basladim daha sonra kapinca cok kasmiyorsun zaten bide zemin onemli ben surtunme fazla olsun hizli gitmiyim diye parktaki cimlerde yapmaya calisiyordum taa en basta sonra normal duz alana ciktim iyi oldu :)) bide evdeki halilarin ustunde deniyodum .d

Kazasız belasız kullanmanı dilerim :) yalnız bir ayrıntı var, pateninde ABEC kaç yazıyor? yeni başlayanlar ABEC 3 ile başlarlar bu tekerleklerinde hızı belirler profesyonelleştikçe 7-9-11-13 olarak ilerler. Ben ABEC 9'da kayıyorum prof. yakın. Kask ve korumalarını kullanmayı unutma canım.

Bak bunu bilmiyordum bende alali bikac ay oldu az cok kullaniyorum siz deyince baktim abec 5 mis benimkiler

Akrobatik paten yapabilmene uygun paten al bence. Alirken sor tekerler degisiyor cunku. Cok kullanmistim ama ustunden 10 sene gecti ismini unuttum :) bu konuda bilgili bir satici bulursan isin kolaylasir.

5 daha bir orta hız. Ama 5ten sonrası yeni başlayanlar için hiç uygun değil. Ben yenilere 3 ile başlamalarını öneririm hep.

Anladim sagol :)) pek arastirmadan almis bulunduk esimdede var 5 oda daha kullanamadim pek yanasniyor neyse artik :D

Kendinizi çok öne veya çok arkaya vererek durmayın, dengenizi çok kolay kaybedersiniz. Tırtıklı veya tekerleklerin takılabileceği zeminlere de çıkmayın : )

Kask, dizlik, dirseklik gibi koruyucu ekipmanları kullanın : )

Back