Patene başlamak istiyorum :)

bence kendinizede alın çok zevkli gerçekten :)

veee patenimi aldım inşAllah :) Mune abla konuyu kapatabilirsin istersen :)

bende heves ettim şimdi 25 yaştan sonra öğrenilebilinir miki

bende heves ettim şimdi 25 yaştan sonra öğrenilebilinir miki
neden öğrenemiyecekmişsiniz?Ne varmış yaşınızda daha genceciksiniz.Ki bence patenin yaşla alakası yok biraz istek yeterli olur.Bende 16 yaşındayım ve yeni öğrenicem inşAllah.Bence öğrenebilirsiniz Allah'ın izniyle

Çok şeker bir dert bu :) Konu hakkında fikrim yok ama dikkat et çalışırken düşme

Bakayim kiz patenlerine .d

Çok şeker bir dert bu :) Konu hakkında fikrim yok ama dikkat et çalışırken düşme
İnsanların hayatlarını doğrudan etkileyen onca dertleri varken benim konum biraz garip durdu burda, haklısınızyok yok merak etmeyin, dengemi tam sağlayana kadar çimlerde sürmeyi düşünüyorum

güzel dileklerin için teşekkür ederim o zaman senden bir kaç tüyo alabilirim heraldeee

Benim yaptigim bikac sey dizleri hafif kirmak ayaklari azicik paytak tutuyorsun bacaklari ne cok acıyorsun ne cok kapatiyorsun ilk ogrenirken boyle boyle basladim daha sonra kapinca cok kasmiyorsun zaten bide zemin onemli ben surtunme fazla olsun hizli gitmiyim diye parktaki cimlerde yapmaya calisiyordum taa en basta sonra normal duz alana ciktim iyi oldu :)) bide evdeki halilarin ustunde deniyodum .d

Bak bunu bilmiyordum bende alali bikac ay oldu az cok kullaniyorum siz deyince baktim abec 5 mis benimkiler

Akrobatik paten yapabilmene uygun paten al bence. Alirken sor tekerler degisiyor cunku. Cok kullanmistim ama ustunden 10 sene gecti ismini unuttum :) bu konuda bilgili bir satici bulursan isin kolaylasir.

5 daha bir orta hız. Ama 5ten sonrası yeni başlayanlar için hiç uygun değil. Ben yenilere 3 ile başlamalarını öneririm hep.

Anladim sagol :)) pek arastirmadan almis bulunduk esimdede var 5 oda daha kullanamadim pek yanasniyor neyse artik

Kendinizi çok öne veya çok arkaya vererek durmayın, dengenizi çok kolay kaybedersiniz. Tırtıklı veya tekerleklerin takılabileceği zeminlere de çıkmayın : )

Kask, dizlik, dirseklik gibi koruyucu ekipmanları kullanın : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…