bence kendinizede alın çok zevkli gerçekten :)4 yaşımdaki kızım istiyor paten.
düşer diye korkumdan alamıyorum.söz verdim yazın alacağım
orjinalleri baya pahalı,ben sordum kızım için orjınaller burda 130 euro'dan başlıyor.
orjınal olmayanlar 25 euro 'dan başlıyor :)
Acaba kendimedemi alsam diye düşünüyorum.kızımla beraber sürerdik
benimkilerde almaz zaten :) kendim biriktiriyorumben hep mahalledekileri görüp özenirdim annemler almamıstı bi yerimi kırarım diye.. hüzünlendim şimdi:)
neden öğrenemiyecekmişsiniz?Ne varmış yaşınızda daha genceciksiniz.Ki bence patenin yaşla alakası yok biraz istek yeterli olur.Bende 16 yaşındayım ve yeni öğrenicem inşAllah.Bence öğrenebilirsiniz Allah'ın izniylebende heves ettim şimdi 25 yaştan sonra öğrenilebilinir miki
Bakayim kiz patenlerine .dneden öğrenemiyecekmişsiniz?Ne varmış yaşınızda daha genceciksiniz.Ki bence patenin yaşla alakası yok biraz istek yeterli olur.Bende 16 yaşındayım ve yeni öğrenicem inşAllah.Bence öğrenebilirsiniz Allah'ın izniyle
İnsanların hayatlarını doğrudan etkileyen onca dertleri varken benim konum biraz garip durdu burda, haklısınızÇok şeker bir dert bu :) Konu hakkında fikrim yok ama dikkat et çalışırken düşme
Bakayim kiz patenlerine .d
nasıl yüklicemBakayim kiz patenlerine .d
Hayirli olsun canim guzelmiş esimle bendede var esim hala kullanmadi ben azbucuk ogrendim sayilir
güzel dileklerin için teşekkür ederimHayirli olsun canim guzelmiş esimle bendede var esim hala kullanmadi ben azbucuk ogrendim sayilirdikkat et kendine ogrenince cok zevkli
Oooo çok havalı güle güle kullan.Oğluma da hediye geldi, bu yaz öğrenecek inşallah.Benimde yoktu çocukken kuzenimin vardı onunkilerle öğrenmiştim kullanmayı çok zevkli.Bende mi alsam kendime içim kıpraştı görünce
güzel dileklerin için teşekkür ederimo zaman senden bir kaç tüyo alabilirim heraldeee
Kazasız belasız kullanmanı dilerim :) yalnız bir ayrıntı var, pateninde ABEC kaç yazıyor? yeni başlayanlar ABEC 3 ile başlarlar bu tekerleklerinde hızı belirler profesyonelleştikçe 7-9-11-13 olarak ilerler. Ben ABEC 9'da kayıyorum prof. yakın. Kask ve korumalarını kullanmayı unutma canım.
Kazasız belasız kullanmanı dilerim :) yalnız bir ayrıntı var, pateninde ABEC kaç yazıyor? yeni başlayanlar ABEC 3 ile başlarlar bu tekerleklerinde hızı belirler profesyonelleştikçe 7-9-11-13 olarak ilerler. Ben ABEC 9'da kayıyorum prof. yakın. Kask ve korumalarını kullanmayı unutma canım.
5 daha bir orta hız. Ama 5ten sonrası yeni başlayanlar için hiç uygun değil. Ben yenilere 3 ile başlamalarını öneririm hep.Bak bunu bilmiyordum bende alali bikac ay oldu az cok kullaniyorum siz deyince baktim abec 5 mis benimkiler
5 daha bir orta hız. Ama 5ten sonrası yeni başlayanlar için hiç uygun değil. Ben yenilere 3 ile başlamalarını öneririm hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?