bencede :) ama bende daha süremiyorum zaten, öğrenicem inşallah :)Paten suren bayanlar çok tatli oluyor :) ben suremiyorum maalesef
uygun derken 80 100 liralık falan mıBenim kullandığım uygun fiyatlı olanlardandı. Yıllarca sürdüm, çok keyifli. Şimdi alıcam bende tekrar ama kaliteli almayı düşünüyorum. İstersen sen biraz uygun fiyatlı al, düşe kalka öğren. Kask, kolluk ve dizlikleri de muhakkak tak lütfen.
uygun derken 80 100 liralık falan mı
çok teşekkür ederim ^^Daha uyguna yoktur zaten. 80 liralık bir paten işinizi görür.
Ayağınıza uygun alın, tekerlekleri silikon olanlardan tercih edin. :)
Rica ederim :)çok teşekkür ederim ^^
evet haklısınız :) okulda sürebilirim ilk başlardaBir de çalışmaya başladığınızda zemini düzgün basket sahasında çalışmanızı öneririm. Tellere paralel kayarsanız bir aksilik olduğunda tellere tutunabilirsiniz, ya da hızınızı ayarlamazsanız en fazla sahanın diğer ucunda tele takılırsınız.
Ayrıca patenci ve bisikletli nüfusunun fazla olduğu yerde direkt başlarsanız hem etraftakilerden ötürü konsantre olamazsınız hem çarpışma vs olur.
Kayilir akici olmasada durmayi ayaklarini nasil tutacagini ogrenene kadar gayet rahat calisiliyor aldigimiz yerdeki adam onermisti dusuncede daha yumusak dusus oluyor sonrasinda dediginiz yerlerde hemen kaymaya basladim olmasi gerektigi gibiÇimde paten kayılmaz. Minik adımları, yürümeyi falan çalışabilirsiniz belki ama çim, toprak, taşlı zemin vs. yerlerde kayılmaz. Paten için en ideal yer bisiklet yolu, yürüyüş yolu gibi düz, engebesiz yerler.
gerekli önlemleri alırsam sorun olmak bence yapaten kayan birini görünce yüreğim ağzıma geliyo çok tehlikeli
Merhaba arkadaşlar paten sürmek istiyorum ama hangi paten almalıyım, ne kadar bütçe ayırmalıyım bilmiyorum.Biraz araştırma yaptım yeni başlayanlar için fitness patende uygunmuş urban patende.Hangisini almalıyım sizce?Ve fiyat araştırmasıda yaptım 70 80 liraya da var, 200 küsür liraya da.Bu konuda bilgili olanlar yardım ederlerse mutlu olurum teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?