Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu yanlış yere açtığımı mı düşünüyorsunuz?Eğer öyleyse özür dilerm...derdini seveyim...
TABİKİpaten kaymayı cok severım cocukken ogrenmıstım ama unutmadım hala kullanabılırım
ama mutlaka onlemlerınızı alın
çabuk pes etmişsiniz amaa..araya da çocuk girince haklı olarak kalmış öyleEn son patene bindiğimde daha yeni öğreniyordum totomun üstüne bir düştüm beynim zonkladı. O gün bu gündür dolapta duruyor. Sonra hamile kaldım zaten 2 Yıldır uzaktan komşuyuz. Yer işgal ediyor![]()
İstanbul'da Caddebostan-Kadıköy hattında küçücük çocuklarıyla paten kayan o kadar çok aile var ve o kadar güzel duruyorlar ki : )çabuk pes etmişsiniz amaa..araya da çocuk girince haklı olarak kalmış öyle
İstanbul'da Caddebostan-Kadıköy hattında küçücük çocuklarıyla paten kayan o kadar çok aile var ve o kadar güzel duruyorlar ki : )
Bizde caddebostanda gece 2 de kaymaya çalışanlardanduk. Aslında pes etmedim ikizlerimin yürümesini bekliyorum yaza inşallah hep beraber ailecek kaymaya çalışcaz. Bakalım ben başarabilcekmiyimçabuk pes etmişsiniz amaa..araya da çocuk girince haklı olarak kalmış öyle
ayy o da çok güzel ya şimdi çadırlar falan var biz yastıklardan ev yapardık şimdiki kadar imkan yoktu kiay herkesin çocukken pateni varmış ya
biz tahtanın altına tekerlek yaptırırdık babamıza, bir de ip bağlar ucundan biri de asılırdı öyle kayardık
ne fakir çocukmuşum ya onu anladımama olsun yaratıcılığımız gelişiyordu böyle
![]()
Biliyorum konuyla çok alakasiz ama kusura bakmayin kime sorcam bilemedim kullanici adi nasil degistiriliyor acaba bir bilginiz varmi??ayy o da çok güzel ya şimdi çadırlar falan var biz yastıklardan ev yapardık şimdiki kadar imkan yoktu ki
eğer olsaydı ben buz patenini spor olarak yapmak istemişimdir hep ah ah
sanırım site yöneticileri ilgilenir mesajınızı kib leyip yazsanız ulaşırsınız belkiBiliyorum konuyla çok alakasiz ama kusura bakmayin kime sorcam bilemedim kullanici adi nasil degistiriliyor acaba bir bilginiz varmi??
valla ımkanımız yoktuayy o da çok güzel ya şimdi çadırlar falan var biz yastıklardan ev yapardık şimdiki kadar imkan yoktu ki
eğer olsaydı ben buz patenini spor olarak yapmak istemişimdir hep ah ah
böyle konuşunca kendimi yaşlanmış hissettimvalla ımkanımız yoktu
karton kutulardan az mı barbie bebek evi yapmadık, tahtaya tel geçirip gitar mı yapmadık neler neler işte
şimdi ki çocuklar şanslı valla çeşit çeşit oyuncaklar imkanlar felan
Onu nasil yapablirim peki pek bilmiyorumda ben kullanmayisanırım site yöneticileri ilgilenir mesajınızı kib leyip yazsanız ulaşırsınız belki
yazdığın mesajın altında kib yazıyor oraya tıklayıp nedenini yazıp yollarsan dönerler sanırım ben de çok bilmiyorumOnu nasil yapablirim peki pek bilmiyorumda ben kullanmayi
Tamam canim tesekkur ederimyazdığın mesajın altında kib yazıyor oraya tıklayıp nedenini yazıp yollarsan dönerler sanırım ben de çok bilmiyorum
evet ya ben şu aralar paten kayan herkese çok özeniyorum ^^İstanbul'da Caddebostan-Kadıköy hattında küçücük çocuklarıyla paten kayan o kadar çok aile var ve o kadar güzel duruyorlar ki : )