• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patene başlamak istiyorum :)

paten kaymayı cok severım cocukken ogrenmıstım ama unutmadım hala kullanabılırım
ama mutlaka onlemlerınızı alın

En son patene bindiğimde daha yeni öğreniyordum totomun üstüne bir düştüm beynim zonkladı. O gün bu gündür dolapta duruyor. Sonra hamile kaldım zaten 2 Yıldır uzaktan komşuyuz. Yer işgal ediyor:KK14:

En son patene bindiğimde daha yeni öğreniyordum totomun üstüne bir düştüm beynim zonkladı. O gün bu gündür dolapta duruyor. Sonra hamile kaldım zaten 2 Yıldır uzaktan komşuyuz. Yer işgal ediyor:KK14:
çabuk pes etmişsiniz amaa..araya da çocuk girince haklı olarak kalmış öyle

İstanbul'da Caddebostan-Kadıköy hattında küçücük çocuklarıyla paten kayan o kadar çok aile var ve o kadar güzel duruyorlar ki : )
çabuk pes etmişsiniz amaa..araya da çocuk girince haklı olarak kalmış öyle
Bizde caddebostanda gece 2 de kaymaya çalışanlardanduk. Aslında pes etmedim ikizlerimin yürümesini bekliyorum yaza inşallah hep beraber ailecek kaymaya çalışcaz. Bakalım ben başarabilcekmiyim:KK45:

ay herkesin çocukken pateni varmış ya :oops:
biz tahtanın altına tekerlek yaptırırdık babamıza, bir de ip bağlar ucundan biri de asılırdı öyle kayardık :KK53:
ne fakir çocukmuşum ya onu anladım :mad: ama olsun yaratıcılığımız gelişiyordu böyle :KK53:

4 yaşımdaki kızım istiyor paten.
düşer diye korkumdan alamıyorum.söz verdim yazın alacağım
orjinalleri baya pahalı,ben sordum kızım için orjınaller burda 130 euro'dan başlıyor.
orjınal olmayanlar 25 euro 'dan başlıyor :)

Acaba kendimedemi alsam diye düşünüyorum.kızımla beraber sürerdik :KK53:

ay herkesin çocukken pateni varmış ya :oops:
biz tahtanın altına tekerlek yaptırırdık babamıza, bir de ip bağlar ucundan biri de asılırdı öyle kayardık :KK53:
ne fakir çocukmuşum ya onu anladım :mad: ama olsun yaratıcılığımız gelişiyordu böyle :KK53:
ayy o da çok güzel ya şimdi çadırlar falan var biz yastıklardan ev yapardık şimdiki kadar imkan yoktu ki
eğer olsaydı ben buz patenini spor olarak yapmak istemişimdir hep ah ah

ayy o da çok güzel ya şimdi çadırlar falan var biz yastıklardan ev yapardık şimdiki kadar imkan yoktu ki
Biliyorum konuyla çok alakasiz ama kusura bakmayin kime sorcam bilemedim kullanici adi nasil degistiriliyor acaba bir bilginiz varmi??

Biliyorum konuyla çok alakasiz ama kusura bakmayin kime sorcam bilemedim kullanici adi nasil degistiriliyor acaba bir bilginiz varmi??
sanırım site yöneticileri ilgilenir mesajınızı kib leyip yazsanız ulaşırsınız belki

valla ımkanımız yoktu :KK53:
karton kutulardan az mı barbie bebek evi yapmadık, tahtaya tel geçirip gitar mı yapmadık neler neler işte :KK53:
şimdi ki çocuklar şanslı valla çeşit çeşit oyuncaklar imkanlar felan

valla ımkanımız yoktu :KK53:
karton kutulardan az mı barbie bebek evi yapmadık, tahtaya tel geçirip gitar mı yapmadık neler neler işte :KK53:
şimdi ki çocuklar şanslı valla çeşit çeşit oyuncaklar imkanlar felan
böyle konuşunca kendimi yaşlanmış hissettim:KK45:

Back