-
- Konu Sahibi April wind
Sevgilinin arkadaşı patavatsız değil terbiyesizmiş bence oha diyorum sadece OHA !!Beni düşündüren bir konuyu size danışmak istiyorum. 2-3 hafta önce erkek arkadaşım, annesi ve erkek arkadaşımın arkadaşı(fatih) oturuyorduk. Güzel oturmuş muhabbet ediyorduk. Evlilik konusu açıldı, fatih de dedi ki ben davullu zurnalı düğün yapıcam.. Bende kendi erkek arkadaşıma döndüm gülerek dedim ki ay ben istemiyorum sade nikah yapalım sadece yakınlarımız gelsin.(Bu konuyu daha öncede konuşmuştuk biz) Fatih dediğimiz şahısta birden sevgilime bakarak "ne o öyle dul karı mı alıyorsun" cümlesini kurdu. Sonra sevgilimin annesi başka bir konu attı ortaya, söylediği duyulmamış gibi. Ama o an birden garip oldum. Bunu sormak istiyorum. Her kız çalgılı çengili düğün yapmak zorunda mı? Ben evliliğe 50-60bin borçla girmeyi istemiyorum. Bu yüzden düğün yapmayı çok lüzumlu görmüyorum. Olabildiğince sade birşey istiyorum. Ama diğerlerinin bakış açısı bu mu olacak.. Umarım izah edebilmişimdir. Fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.
benım aılemde bende nıkah severızBeni düşündüren bir konuyu size danışmak istiyorum. 2-3 hafta önce erkek arkadaşım, annesi ve erkek arkadaşımın arkadaşı(fatih) oturuyorduk. Güzel oturmuş muhabbet ediyorduk. Evlilik konusu açıldı, fatih de dedi ki ben davullu zurnalı düğün yapıcam.. Bende kendi erkek arkadaşıma döndüm gülerek dedim ki ay ben istemiyorum sade nikah yapalım sadece yakınlarımız gelsin.(Bu konuyu daha öncede konuşmuştuk biz) Fatih dediğimiz şahısta birden sevgilime bakarak "ne o öyle dul karı mı alıyorsun" cümlesini kurdu. Sonra sevgilimin annesi başka bir konu attı ortaya, söylediği duyulmamış gibi. Ama o an birden garip oldum. Bunu sormak istiyorum. Her kız çalgılı çengili düğün yapmak zorunda mı? Ben evliliğe 50-60bin borçla girmeyi istemiyorum. Bu yüzden düğün yapmayı çok lüzumlu görmüyorum. Olabildiğince sade birşey istiyorum. Ama diğerlerinin bakış açısı bu mu olacak.. Umarım izah edebilmişimdir. Fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.
Yoo davullu zurnali dugun hic de gereklilik degil. Canin nasil istiyorsa oyle yap. Bunun evlenip bosanmis olmakla alakasi yok. 5. Defa evlenen bir insan da gayet satafatli dugun yapabilmeli isterse. Elalem ne der diye takilma.Beni düşündüren bir konuyu size danışmak istiyorum. 2-3 hafta önce erkek arkadaşım, annesi ve erkek arkadaşımın arkadaşı(fatih) oturuyorduk. Güzel oturmuş muhabbet ediyorduk. Evlilik konusu açıldı, fatih de dedi ki ben davullu zurnalı düğün yapıcam.. Bende kendi erkek arkadaşıma döndüm gülerek dedim ki ay ben istemiyorum sade nikah yapalım sadece yakınlarımız gelsin.(Bu konuyu daha öncede konuşmuştuk biz) Fatih dediğimiz şahısta birden sevgilime bakarak "ne o öyle dul karı mı alıyorsun" cümlesini kurdu. Sonra sevgilimin annesi başka bir konu attı ortaya, söylediği duyulmamış gibi. Ama o an birden garip oldum. Bunu sormak istiyorum. Her kız çalgılı çengili düğün yapmak zorunda mı? Ben evliliğe 50-60bin borçla girmeyi istemiyorum. Bu yüzden düğün yapmayı çok lüzumlu görmüyorum. Olabildiğince sade birşey istiyorum. Ama diğerlerinin bakış açısı bu mu olacak.. Umarım izah edebilmişimdir. Fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.