- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
Olur tabi normalde zaten kabak yoktu bu corbada ben ekledim:))Wynonna buna kabak koymadan yapsak nasıl olur :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabi normalde zaten kabak yoktu bu corbada ben ekledim:))Wynonna buna kabak koymadan yapsak nasıl olur :))
Tesekkur ederimmmLezzetini tahmin edebiliyorum hatta kokusu burnuma geldi.Havaların hala ısınmadığı şu günlerde içimizi ısıtacak bir çorba daha.Ellerinize sağlık ve bol şanslar..
Tesekkur ederimm kiyafetlerime baksan hepsi koyu renkler siyah agirlikli ama nedense sofralarim evim boyle rengarenkEllerine sağlık canım.Tarifin ayrı güzel,sunumun ayrı güzel.Tabakların ,çiçeğin ,kaşığın uyum içerisinde cıvıl cıvıl.Yarışmada başarılar dilerim
Evet kahvaltı sofran da öyleydi,bayağı zevklisin canım.Bahar geldi,kıyafetlerin az da olsa rengarenk olur herhalde.Yoksa kilon var da o yüzden mi koyu renk?.Ben de eteklerim koyu renktir ama üst taraf rengarenk olduğu olurTesekkur ederimm kiyafetlerime baksan hepsi koyu renkler siyah agirlikli ama nedense sofralarim evim boyle rengarenk
kilo mu nerdeee almaya calısıyorum hatta yaslandıgımı hissediyom heralde cıvıl cıvıl olamıyomEvet kahvaltı sofran da öyleydi,bayağı zevklisin canım.Bahar geldi,kıyafetlerin az da olsa rengarenk olur herhalde.Yoksa kilon var da o yüzden mi koyu renk?.Ben de eteklerim koyu renktir ama üst taraf rengarenk olduğu olur
tesekkur ederim tadından da memnun kalırsınız insallahElinize sağlık, şehriye çorbasını çok severim Bu şekilde hiç denememiştim.
Çok besleyici ve lezzetli görünüyor Mutlaka deneyeceğim. Yarışmada başarılar
Kaç yaşındasın ki?Bir zamanlar bende almaya çalışıyordum,kilo mu nerdeee almaya calısıyorum hatta yaslandıgımı hissediyom heralde cıvıl cıvıl olamıyom
28 im ben hep almaya calısıyorum ama olmuyor cocuk olunca vermeye ugrasırsın diyorlar ama bakalımKaç yaşındasın ki?Bir zamanlar bende almaya çalışıyordum,
yaptınmıııı:)) begendigine sevindim ya afiyetler olsunharika oldu şuan içiyorum mis gibi
yaptm cnm ben tavuk suyu koydum su yerine :)yaptınmıııı:)) begendigine sevindim ya afiyetler olsun
tavuk suyuyla daha lezzetli olmusturyaptm cnm ben tavuk suyu koydum su yerine :)
baktım babamda acıkmıştı 1 tabakta ona içirdim :))tavuk suyuyla daha lezzetli olmustur
ooo miss gibi valla babanda begendimi ay canımı cektirdin ya bide limonlu falan tekrar yapasım geldi gbaktım babamda acıkmıştı 1 tabakta ona içirdim :))
kabak koymadım ben onun yerine 1 büyük boy patates rendeledim :)
içerkende bolca limon sıktım :)
buyur gel :)) içtiğine göre beğendi sanırım beğenmese içmezdi babam brde ekmek istedi yanınaooo miss gibi valla babanda begendimi ay canımı cektirdin ya bide limonlu falan tekrar yapasım geldi g
ooo ekmek istediyse tamamdır bende oyle ekmek yersem yanında cok sevdigimdendir demekki sende guzel yapmıssın ama sadece tarifle olmuyokibuyur gel :)) içtiğine göre beğendi sanırım beğenmese içmezdi babam brde ekmek istedi yanına
ben beğendim cnm lezzetli oldu akşam bir tabakta babaaneme çıkartacağım oda çok sever çorbayı :))ooo ekmek istediyse tamamdır bende oyle ekmek yersem yanında cok sevdigimdendir demekki sende guzel yapmıssın ama sadece tarifle olmuyoki