Çorbalar Patatesli ve Şehriyeli Yoğurt Çorbası - Sütaş Sponsorluğunda

Lezzetini tahmin edebiliyorum hatta kokusu burnuma geldi.Havaların hala ısınmadığı şu günlerde içimizi ısıtacak bir çorba daha.Ellerinize sağlık ve bol şanslar..:KK37::KK37:

Ellerine sağlık canım:KK9:.Tarifin ayrı güzel,sunumun ayrı güzel:rapci:.Tabakların ,çiçeğin ,kaşığın uyum içerisinde cıvıl cıvıl.Yarışmada başarılar dilerim:KK19:

Ellerine sağlık canım:KK9:.Tarifin ayrı güzel,sunumun ayrı güzel:rapci:.Tabakların ,çiçeğin ,kaşığın uyum içerisinde cıvıl cıvıl.Yarışmada başarılar dilerim:KK19:
Tesekkur ederimm:KK36: kiyafetlerime baksan hepsi koyu renkler siyah agirlikli ama nedense sofralarim evim boyle rengarenk:-)

Tesekkur ederimm:KK36: kiyafetlerime baksan hepsi koyu renkler siyah agirlikli ama nedense sofralarim evim boyle rengarenk:-)
Evet kahvaltı sofran da öyleydi,bayağı zevklisin canım:rapci:.Bahar geldi,kıyafetlerin az da olsa rengarenk olur herhalde.Yoksa kilon var da o yüzden mi koyu renk?:KK8:.Ben de eteklerim koyu renktir ama üst taraf rengarenk olduğu olur:KK45:

Evet kahvaltı sofran da öyleydi,bayağı zevklisin canım:rapci:.Bahar geldi,kıyafetlerin az da olsa rengarenk olur herhalde.Yoksa kilon var da o yüzden mi koyu renk?:KK8:.Ben de eteklerim koyu renktir ama üst taraf rengarenk olduğu olur:KK45:
kilo mu nerdeee almaya calısıyorum hatta:KK45: yaslandıgımı hissediyom heralde cıvıl cıvıl olamıyom :KK70:

Elinize sağlık, şehriye çorbasını çok severim:KK200: Bu şekilde hiç denememiştim.
Çok besleyici ve lezzetli görünüyor:kk77: Mutlaka deneyeceğim. Yarışmada başarılar:KK19:

tavuk suyuyla daha lezzetli olmustur :kk77:
baktım babamda acıkmıştı 1 tabakta ona içirdim :)) :KK70:

kabak koymadım ben onun yerine 1 büyük boy patates rendeledim :)
içerkende bolca limon sıktım :)

13177612_792021350933350_139519182018878092_n.jpg

buyur gel :)) içtiğine göre beğendi sanırım beğenmese içmezdi babam :KK70: brde ekmek istedi yanına :KK70:
ooo ekmek istediyse tamamdır :KK53: bende oyle ekmek yersem yanında cok sevdigimdendir :KK56: demekki sende guzel yapmıssın ama sadece tarifle olmuyoki:KK15:

X