- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Olur tabi normalde zaten kabak yoktu bu corbada ben ekledim:))Wynonna buna kabak koymadan yapsak nasıl olur :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabi normalde zaten kabak yoktu bu corbada ben ekledim:))Wynonna buna kabak koymadan yapsak nasıl olur :))
Tesekkur ederimmmLezzetini tahmin edebiliyorum hatta kokusu burnuma geldi.Havaların hala ısınmadığı şu günlerde içimizi ısıtacak bir çorba daha.Ellerinize sağlık ve bol şanslar..![]()
Tesekkur ederimmEllerine sağlık canım.Tarifin ayrı güzel,sunumun ayrı güzel
.Tabakların ,çiçeğin ,kaşığın uyum içerisinde cıvıl cıvıl.Yarışmada başarılar dilerim
![]()
Evet kahvaltı sofran da öyleydi,bayağı zevklisin canımTesekkur ederimmkiyafetlerime baksan hepsi koyu renkler siyah agirlikli ama nedense sofralarim evim boyle rengarenk
![]()
kilo mu nerdeee almaya calısıyorum hattaEvet kahvaltı sofran da öyleydi,bayağı zevklisin canım.Bahar geldi,kıyafetlerin az da olsa rengarenk olur herhalde.Yoksa kilon var da o yüzden mi koyu renk?
.Ben de eteklerim koyu renktir ama üst taraf rengarenk olduğu olur
![]()
tesekkur ederimElinize sağlık, şehriye çorbasını çok severimBu şekilde hiç denememiştim.
Çok besleyici ve lezzetli görünüyorMutlaka deneyeceğim. Yarışmada başarılar
![]()
Kaç yaşındasın kikilo mu nerdeee almaya calısıyorum hattayaslandıgımı hissediyom heralde cıvıl cıvıl olamıyom
![]()
28 im ben hep almaya calısıyorum ama olmuyor cocuk olunca vermeye ugrasırsın diyorlar ama bakalımKaç yaşındasın ki?Bir zamanlar bende almaya çalışıyordum,
![]()
yaptınmıııı:)) begendigine sevindim ya afiyetler olsunharika oldu şuan içiyorum mis gibi![]()
![]()
yaptm cnm ben tavuk suyu koydum su yerine :)yaptınmıııı:)) begendigine sevindim ya afiyetler olsun![]()
tavuk suyuyla daha lezzetli olmusturyaptm cnm ben tavuk suyu koydum su yerine :)
baktım babamda acıkmıştı 1 tabakta ona içirdim :))tavuk suyuyla daha lezzetli olmustur![]()
ooo miss gibi vallabaktım babamda acıkmıştı 1 tabakta ona içirdim :))
kabak koymadım ben onun yerine 1 büyük boy patates rendeledim :)
içerkende bolca limon sıktım :)
![]()
buyur gel :)) içtiğine göre beğendi sanırım beğenmese içmezdi babamooo miss gibi vallababanda begendimi
ay canımı cektirdin ya bide limonlu falan
tekrar yapasım geldi
g
ooo ekmek istediyse tamamdırbuyur gel :)) içtiğine göre beğendi sanırım beğenmese içmezdi babambrde ekmek istedi yanına
![]()
ben beğendim cnm lezzetli oldu akşam bir tabakta babaaneme çıkartacağımooo ekmek istediyse tamamdırbende oyle ekmek yersem yanında cok sevdigimdendir
demekki sende guzel yapmıssın ama sadece tarifle olmuyoki
![]()