- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
Ahahahahahhaha aferin kizzzz bende yemek yapiyim atlicam az sonra totomu kaldırabilirsem inşallah aminnnnnHahaahha deli
Ben ip atladım geldim soluk soluğa yazıyorum sama bu satırları
Bende disiplin sıfır davşanım o yüzden takım işlerine hiç girmiyorumAhahahahahhaha aferin kizzzz bende yemek yapiyim atlicam az sonra totomu kaldırabilirsem inşallah aminnnnn
Gelsene gelsene takıma gelsene sende gelsene
Yaaaa aslında bir uysan varyaaa 3 aya kalmaz verirsin o 10 kiloyuBende disiplin sıfır davşanım o yüzden takım işlerine hiç girmiyorum
Kuzu dur özelden yazıyımYaaaa aslında bir uysan varyaaa 3 aya kalmaz verirsin o 10 kiloyu
AhahahahahanKuzu dur özelden yazıyımkısa sürede vermem lazjm
Teşekkür ederimHmm süper görünüyor pembe çiçeğe bayıldım zaten başarılar
Ah hangimiz diyette değiliz kiHarika görünüyor,elinize sağlık.
Diyetteyim istahim acildi:))
Canım dionem sen daha güzelsinbasarılar cok guzelll ama
ben kendimi bildim bileli diyetteyimTeşekkür ederim
Ah hangimiz diyette değiliz ki
Teşekkür ederim canım
Allah kurtarsın mapusa düşmüşsün
Daha yeni mi çıktın anam senben kendimi bildim bileli diyetteyim
Mapus müebbetten farksızdı bidahakine siteden atarlar artik....
aldatılan bi kadının konusunda "nolmus ya öpüşmüş sadece her erkek yapar herkes aldatır konu sahibii yuvanı yikma affet affet her erkek yapar hem kocan pişman ve alt tarafı öpüşmüş" yazan üyeye 'korunun üremeyin' yazdım diyeDaha yeni mi çıktın anam sen
Cinayet falan mı işledin ne ettin
Üyeyi hatırlıyorum ya hu o ne rahatlıktı öylealdatılan bi kadının konusunda "nolmus ya öpüşmüş sadece her erkek yapar herkes aldatır konu sahibii yuvanı yikma affet affet her erkek yapar hem kocan pişman ve alt tarafı öpüşmüş" yazan üyeye 'korunun üremeyin' yazdım diye
Zorlu bi mapus sureciydi...