- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Ellerine sağlık bol şanslar
Nevoş bulur bencenasılsın?bu ara denk gelemedik bir türlü
![]()
Bulsun bakalim.

İyiyim canim ne olsun.o diziden bu diziye atlayip duruyorum.Hayatimiz dizi oldu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık bol şanslar
Nevoş bulur bencenasılsın?bu ara denk gelemedik bir türlü
![]()
Ay burada yazdigin herşey aleyhine delil olarak kullanılabiliyorKanıt varSponsorunu bile bildirmiştin
Birazdan gelir nevoş
![]()
Nevoş şu anda aynı şehirdeyiz kaynanatörüKiz ne zaman soz verdim.Nevos su an kaynanasini hipnozda.
Bakalim kader kismet bu isler.
![]()
Kanıt varSponsorunu bile bildirmiştin
Birazdan gelir nevoş
![]()
Bulsun bakalim.
İyiyim canim ne olsun.o diziden bu diziye atlayip duruyorum.Hayatimiz dizi oldu.Sen nasilsin?
![]()
Nevoş şu anda aynı şehirdeyiz kaynanatörüyüzünden görüşemedik bu sefer
Vayyy çıkıyor kanıtlar![]()
Aynen öyle adracýmAy burada yazdigin herþey aleyhine delil olarak kullanýlabiliyor.
Nevoþ þu anda ayný þehirdeyiz kaynanatörüyüzünden görüþemedik bu sefer
Vayyy çýkýyor kanýtlar![]()
Kaynanalari napmali kaynar kazana atmali.Insallah gorusursunuz canim.Bu firsat ele geçmez cunkü.
Kanitlari yok etmeli.![]()
Halay çektiğini görünce öyle tahmin ettim tatlımBen de bilmiyorum, artık açıklansa:26:
Ellerunize sağlık![]()
Canım herzaman bekliyoruzHerkesin eline saglik hanimlar hepsi o kadar leziz gorunuyor ki bayildimInsaAllah bir gun bende katilacagim bu yarismalara ama bakalim ne zaman :)
Malesef nevoşun merdaneli listesini görürse anlarAynen öyle adracım
Evet adra nın kaçı yok![]()
Heveslendim bende![]()
Bir günü beklemeyin.Bana da çok uzak gorünüyordu ama hic de öyle değilmiş.En kisa zamanda katilin çok zevkli oluyor.Herkesin eline saglik hanimlar hepsi o kadar leziz gorunuyor ki bayildimInsaAllah bir gun bende katilacagim bu yarismalara ama bakalim ne zaman :)
Canım herzaman bekliyoruzinanıyorum çok lezzetli şeyler çıkaraçağına
Malesef nevoşun merdaneli listesini görürse anlar![]()
İyi bari dönüyorsa.zanetmiyorum yarın dönüyorlar
yaza inşallah diyelim
Ben yapamam yasak![]()
Yarın merdane çıkar ortaya kanımca![]()
İyi bari dönüyorsa.
Niye yasak ki?
Kanıtları nasıl ortadan kaldıralım ki ? nevoşun merdanesini görmek istedemem şahsen![]()
EvetNevosun merdanesini bile özledik.![]()
İşin heycan tarafıda olsun benceAslinda birincinin belli olduğun gün sansli üye de aciklanmali.Herkes merakta çünkü.
Bizi korkutmasınıda özledikNevos çok korkutmus bizi.![]()