- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Halay çektiğini görünce öyle tahmin ettim tatlım Ben de bilmiyorum, artık açıklansa:26:hayıröylemiymişim
iyi akşamlar bayanlarbende katıldım yarışmaya herkese bol şans diliyorum
Ellerunize sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halay çektiğini görünce öyle tahmin ettim tatlım Ben de bilmiyorum, artık açıklansa:26:hayıröylemiymişim
Yeni tariflerin basliklari acilmamis halen.
Evet ben de dilara nın konu açılmıştır diye baktım ama yok:26:
Erken de eklemişti tarifini:44:
biz size nerden oy vercez bakıp bakıp salya akıtıypruz sayenizde oy verelimde emeğiniz heba olmasın madem
Ebet Vuslat ya geliyorum gidiyorum ortada birşey yok.Dilara da bakiyorsa catlamistir herhalde.
Oylama 24 Şubat da başlayacak canım
Ne tarifi ben yokum ki.Bence de Senin tarif ne zaman geliyor
nasıl olcak sizin sayfanıza giripmi oy vercez canım benpek bilmiyorum
Ne tarifi ben yokum ki.
Canım yarışma süresi bittikten sonra yine bu bölüme anket açılacak, oylama yapmak için
Söz verdin caymak yok Aksilik nevoş da yok ya Anın da hipnozlama yapardı sana
Bende onun için gelmiştim açılmamışYeni tariflerin basliklari acilmamis halen.
Canım oylamaya bekliyoruzbiz size nerden oy vercez bakıp bakıp salya akıtıypruz sayenizde oy verelimde emeğiniz heba olmasın madem
Ne tarifi ben yokum ki.
Varsa kanit dokun ortaya.Nevoşun kullakları çınlamıştır şimdi gelir kanıtları ortaya döker
Bende onun için gelmiştim açılmamış
Canım oylamaya bekliyoruz
Nevoşun kullakları çınlamıştır şimdi gelir kanıtları ortaya döker
nasılda anladım hemencik
tamam canım anladım başarılar diliyorum çok güzel görünüyo gerçekten iştahımı kabarttın
Ellerine sağlık bol şanslariyi akşamlar bayanlarbende katıldım yarışmaya herkese bol şans diliyorum
Nevoş bulur bence nasılsın?bu ara denk gelemedik bir türlüVarsa kanit dokun ortaya.
Kiz ne zaman soz verdim.Nevos su an kaynanasini hipnozda.Bakalim kader kismet bu isler.
Varsa kanit dokun ortaya.
yaptığı yemeği paket yapıp gönderene 5 üyelik açıp oy bombardımanı yapacağım hatta yol yaptırcam ve hatta iş vercem