- 8 Aralık 2011
- 43.886
- 152.810
aa ismi de mi çıkıyo ben göremiyom bi de süprizim var sizleree
Ben ismini görüyorum ve merakla tarifini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ismi de mi çıkıyo ben göremiyom bi de süprizim var sizleree
Ben ismini görüyorum ve merakla tarifini bekliyorum
okullarda açılcak az kaldı demi? hiç haberim yok bu neyin temizliği böle haftalık mı :26:
Genel temzlik canım okul koşturması başlamadan evi şöyle bir temizleyelim dedik yardımcımla
çok iyi yapmışsınız ablacım .. geldi aklıma kesin okuldan önce dip bucak bi girişmiştir diye efse abla... ohh mis gibi olur şimdi ev... tertemiz olsun güle güle kirlet...
Sağol canım benim,temizlik gibisi varmı
evet yaa bekliyom bakalım ne yorumlar gelcek... ben iyice bu işe alıştım.. mutlaka yeni şeyler öğrenmeliyim gibi oldu adra.. kafayı sıyırcam
Sen bu tozu yutmuşsun artık.Tiyatrocular der ya sahne tozunu bir kere yutan iflah olmaz diye.Onun gibi işte.Güzel heyecanlar ama.Fazla takılma sonuçta süse.Sonuçta mideye hitap etmesi önemli.
adraa eşimin midesine hitap ettiğini gördüm ya ölsemde gam yemem ayy yedi yedi ohh be dedi ne güzel yapmışsın ben den tam not dedi bana çok mutlu oldum o bana yetti valla yok aslında gerçekten doğru diyon eğlenceli oluyo yarışma bi gaye var ortada emek veriyoruz onun için alışverşi yapmak özel olarak hazırlamak baya bi zevkli oluyo.. fotolar için hazırladım çektim soframı sonra sofra kurdum tekrar hepimize komşum flnda geldi bi de öyle masa keyfi yaptık.. yorucuydu ama dediğim gibi çok zevk alıyorum.. zaten yoğun ve sıkıcı bi hayatım var renk katıyorsunuz işte
Tamam işte en büyük ödülü almışsın sen.Birinci olmana gerek kalmadı.Ekledikten sonra yemeğini görmen bütün sıkıntıları unutturuyor.Dediğin gibi renk geldi hayatımıza.
konumu ekledim ekledim.... bakalım beğencek misiniz
Selamlar.İyi hafta sonları herkese
Dilara eminim çok güzel olmuştur.Açılmamış daha.Merak ettim:)
Size de iyi haftasonları kızlarEvede geniş çaplı bir temizlik var buralardayım takibinizdeyim iyi hafta sonları herkese
Efser kolay gelsin.Çocukları okula postalayacaksınız ya,ne mutlusunuzdur şimdi.
Ellerine sağlık canım
Size de iyi haftasonları kızlar
Ben de ben de mutluyum 15 gündür bir kafa dinleyemedim
Efser kolay gelsin.Çocukları okula postalayacaksınız ya,ne mutlusunuzdur şimdi.
Aşk olsun canım olur mu hepimiz emek veriyoruzteşekkürler ablacım senin ki kadar olamaz da işte yaptık bişiler :26:
hayıröylemiymişimPeriiiiiimm Şanslı üyesin değil miDoğru tahmin mi
iyi akşamlar bayanlarbende katıldım yarışmaya herkese bol şans diliyorum