- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Ellerine sağlık bol şanslar
Nevoş bulur bence nasılsın?bu ara denk gelemedik bir türlü
Bulsun bakalim.
İyiyim canim ne olsun.o diziden bu diziye atlayip duruyorum.Hayatimiz dizi oldu.Sen nasilsin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık bol şanslar
Nevoş bulur bence nasılsın?bu ara denk gelemedik bir türlü
Ay burada yazdigin herşey aleyhine delil olarak kullanılabiliyor.Kanıt var Sponsorunu bile bildirmiştin Birazdan gelir nevoş
Nevoş şu anda aynı şehirdeyiz kaynanatörüyüzünden görüşemedik bu seferKiz ne zaman soz verdim.Nevos su an kaynanasini hipnozda.Bakalim kader kismet bu isler.
Kanıt var Sponsorunu bile bildirmiştin Birazdan gelir nevoş
Bulsun bakalim.
İyiyim canim ne olsun.o diziden bu diziye atlayip duruyorum.Hayatimiz dizi oldu.Sen nasilsin?
Nevoş şu anda aynı şehirdeyiz kaynanatörüyüzünden görüşemedik bu sefer
Vayyy çıkıyor kanıtlar
Aynen öyle adracýmAy burada yazdigin herþey aleyhine delil olarak kullanýlabiliyor.
Nevoþ þu anda ayný þehirdeyiz kaynanatörüyüzünden görüþemedik bu sefer
Vayyy çýkýyor kanýtlar
Kaynanalari napmali kaynar kazana atmali.Insallah gorusursunuz canim.Bu firsat ele geçmez cunkü.
Kanitlari yok etmeli.
Halay çektiğini görünce öyle tahmin ettim tatlım Ben de bilmiyorum, artık açıklansa:26:
Ellerunize sağlık
Canım herzaman bekliyoruz inanıyorum çok lezzetli şeyler çıkaraçağınaHerkesin eline saglik hanimlar hepsi o kadar leziz gorunuyor ki bayildim InsaAllah bir gun bende katilacagim bu yarismalara ama bakalim ne zaman :)
Malesef nevoşun merdaneli listesini görürse anlarAynen öyle adracım
Evet adra nın kaçı yok
Heveslendim bende
Bir günü beklemeyin.Bana da çok uzak gorünüyordu ama hic de öyle değilmiş.En kisa zamanda katilin çok zevkli oluyor.Herkesin eline saglik hanimlar hepsi o kadar leziz gorunuyor ki bayildim InsaAllah bir gun bende katilacagim bu yarismalara ama bakalim ne zaman :)
Canım herzaman bekliyoruz inanıyorum çok lezzetli şeyler çıkaraçağına
Malesef nevoşun merdaneli listesini görürse anlar
Yarın merdane çıkar ortaya kanımca
İyi bari dönüyorsa.zanetmiyorum yarın dönüyorlar yaza inşallah diyelim
Ben yapamam yasak
Yarın merdane çıkar ortaya kanımca
İyi bari dönüyorsa.
Niye yasak ki?
Kanıtları nasıl ortadan kaldıralım ki ? nevoşun merdanesini görmek istedemem şahsen
Evet gelirse diyelim çıkartsın hemen hasret giderelimNevosun merdanesini bile özledik.
İşin heycan tarafıda olsun benceAslinda birincinin belli olduğun gün sansli üye de aciklanmali.Herkes merakta çünkü.
Bizi korkutmasınıda özledikNevos çok korkutmus bizi.