- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Eyvah eyvah.:18:
Bizim ısrarlarımız olmasa katılmazmıydınSen de seviyorsun yarışmada olmayı itiraf et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyvah eyvah.:18:
Çok güzel olur canım ev sahibin gözü doymuyor işte ben halen zeytin yağlı yapsaydım iyiydi diyorum
Sağol canım ancak bu kadar oldu masanın resmini misafirlerden biri çekti utanmasam bende cekecektim ama olmadı
İki tarif o kadar kişiye tepsi tepsi yapacagina az yaparsin çeşit çok olur.Iki çeşitle misafir mi agirlanirmis.Bes alti çeşit de çok fazla.Azi karar çoğu zarar demişler:)Canım daha önce 5-6 tarif yapıyordukTatil sonrası 2 olsun dediler ve ben alıyorum birde kalabalık oluyoruz çocuklarla beraber 17-18 kişiBakacağım artık ya tutacağım kendimi yada yapıp fırça yiyeceğim
Bizim ısrarlarımız olmasa katılmazmıydınSen de seviyorsun yarışmada olmayı itiraf et
İki tarif o kadar kişiye tepsi tepsi yapacagina az yaparsin çeşit çok olur.Iki çeşitle misafir mi agirlanirmis.Bes alti çeşit de çok fazla.Azi karar çoğu zarar demişler:)
Evet canım doymuyor bana çok az geliyor 2 çeşitSalata ,meze türü birşeyler yaparım diyorum:44:Arkadaşım et yemiyor Yoksa içli köfte falan düşünürdüm belki daha iyi olurdu
Tatlı konusunda arkadaşlarım benim tatlıları mı çok seviyorlar Genelde onlara baklava yapıyorum ama tek tatlı olunca kararsız kaldım çocuklar tatlı yemezlerse pasta mı yapsam diyorum:84:
Evet evet itiraf ediyorum.Su bulasiklar da olmasa iyiydi ya.
Evet meze tarzı güzel olur canım bülbül yuvası kalabalık misafire bek oyalar gibi geldi :26:dilber dudağı daha kolay ona göre
Evet evet itiraf ediyorum.Su bulasiklar da olmasa iyiydi ya.
Ben de öyle düşünüyorumBen en iyisi yapayım birşeylerBenden sonra başlayın derim
Birde benim çok sık misafirim olmuyor misafirim gelincede elimden geldiği kadar yapmak istiyorum onu mu bahane etsem
Onlar tembellikten iki çeşit diyorlardir.Sen içinden geldiği gibi agirla boşver:)
Sen de haklısın en kötü tarafı bulaşıklarBen de 20 çeşit yemek yapayım ama bulaşıkları arkamdan biri toplasın
Bulasiklara ölüm o zaman.Evet bencede kısa zaman içinde yaşadığım için
Dilber dudağıda düşündüm ama kestiğim parçaları nasıl kullanırım:26: bilemedim:44: geçen sefer kalan parçaları baklavanın içine koymuştum
Ah ben bilmezmiyim cevremde çok oyleleri.Canım küçük çocukları var biride hamile ondan tembellik yapıyorlarHaklısın vallahi ohhh rahatladım
Eki Görüntüle 981951Bulasiklara ölüm o zaman.
Ben dilber dudağını geçen ilkkez denedim ve çok kolay geldi ama kenarlar düşündürdüÖyle yapabilirimEvet biraz itina ister annem kenar parcalardan eve tatlı yapardı küçüçük tepside
Ah ben bilmezmiyim cevremde çok oyleleri.
Kizlar ben cikiyorum.Iyi geceler.
Herkes kendi rahatini düşünüyor canim.yap çeşit çeşit onlar da yapmak zorunda kalsin.Lafi da koy ben iki çeşitle misafir agirlamaya aliskin değilim diye.Ben anlam veremiyorum zaten böyle durumlara her zaman misafir gelmiyor Ben yarından sonra çalışmalara başlayayım
EvetBulasiklara ölüm o zaman.
Canım çok itina edersen o kadar kenar çıkmaz çıkanıda dediğim gibi yaparsan ziyan etmemiş olursun yinede sen bilirsinEki Görüntüle 981951
Ben dilber dudağını geçen ilkkez denedim ve çok kolay geldi ama kenarlar düşündürdüÖyle yapabilirim
Kizlar ben cikiyorum.Iyi geceler.