• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
O antibiyotikler başa bela zaten..Beni de eşekten düşmüşe döndürdü ameliyat sonrası aldığım ilaç

Canım karaciğerle ilgili sorunun varsa brslenme şekli olarak yağsız/az yağlı, şekersiz falan beslenmen gerekiyor biliyosun dimi?

Bir de periyodik olarak ihmal etme tahlillerini :48:

Öyle canım ben her ilacı kullanamıyorum:31:Bu ara umursamadan ilaç kullandım sonuç ortada:9:
Canım çok yağlı yemek yapmıyorum ve zeytinyağı kullanıyorum :31:Kolestrolüm çok düşük:9:Ama tatlıdan vazgeçemiyorum:17:
Sağol canım önce çok dikkat eidyordum biraz salınca dağıldım bundan sonra sık sık yaptıracağım:29::54:

Kızlarrr yaa benim göz kapaklarım yapışıyor :53: şu ifade gibi gözlerimi kocaman açınca açılıyo yapışması :26::26:

nedendirrrr :53::53:

İyi aksamlar kizlar.:3:

Biri bana bir puan vermiş.:27:Kazen demişti de inanmamistim.:1:Bana bir oy veren bekarsa sevdiğine kavusamasin,evliyse eşiyle arasına kara kedi girsin inşallah.:60:

O kişi bana da 1 vermiş sanırım aynı kişi:33:
Mune abla döndü cevap olarak,görüşürüz,inş tez zamanda,hepiniz seviliyorsunuz:5:

Tattlı cadım lütfen geri dön:5:

Mutfağı toplayacaktım bir bakıyım dedim yaramaz prenses beni üzdü :5:
Benim mutfağım bekliyor kızlar :10:

Son düzenleme:
Canım bugün bir konu açmış oraya yapılan yorumlara üzülmüş ve üyelik iptali istedi:19:
Ben oradaki bayanların söylediği herşeyi özet gecmistim ona halbuki.Biraz kafasini dagitmasi lazim.

Back