- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Çok hareketlisin demekki.Aslında yiyorum ama neden oldu anlamadım Bence de bilmesin
Canım posta kutun dolmuş
Tamam boşaltıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hareketlisin demekki.Aslında yiyorum ama neden oldu anlamadım Bence de bilmesin
Canım posta kutun dolmuş
sınava falan girmicem ben ablaolmuyo yapamıyorumheyecan stres hep kaybettiriyoaz önce denemeye girdim geldim içler acısınormalde fullediğim dersler 8 10 yanlış hepgeldiğimdn beri ağlıyorum gözlerim şişti girmicem sınava falan
Çok hareketlisin demekki.
Tamam boşaltıyorum.
olmayacak biliyorumHiç olur mu öyle şey Sakın pes etme çalışmaya devam yaşında daha küçük şimdi olmasa elbet olur
sınava falan girmicem ben ablaolmuyo yapamıyorumheyecan stres hep kaybettiriyoaz önce denemeye girdim geldim içler acısınormalde fullediğim dersler 8 10 yanlış hepgeldiğimdn beri ağlıyorum gözlerim şişti girmicem sınava falan
En azından bu yıl girmiyim çok yıprandımgerçi ailem asla bırakmaz ama direticemyazarken bile gözlerim dolu doluoffffffff offffffffffffffffCanım niye karamsar düşünüyorsun.Bugün olmadıysa diğer sınavda güzel olur.Bu sınavdaki hatalarını tespit eder açığını kapatırsın.Sakın sınava girmeyeceğim diye düşünme.Çok pişman olursun ileride.Bugünü bırak yarına bak.
En azından bu yıl girmiyim çok yıprandımgerçi ailem asla bırakmaz ama direticemyazarken bile gözlerim dolu doluoffffffff offffffffffffffff
haklısın ablagece kalbimde büyük bir ağrı ve bağırmalarla kalktığımı biliyorum çok ağır geliyo sanırım psikolojim alt üstCanım sen aklının bir köşesine bu yıl girmeyeyim yazdıysan ne kadar çalışsan da verim alamazsın.Önce onu kafandan çıkar.Bir yılın sana ne kaybettirdiğini maddi manevi düşün sonra tekrar gözden geçir kararını.İstemek başarmanın yarısıdır diye boşa dememişler.Silkelen kendine gel kaldığın yerden devam et bence.Diğer arkadaşların niye senden bir yıl önde olsun dimi.
haklısın ablagece kalbimde büyük bir ağrı ve bağırmalarla kalktığımı biliyorum çok ağır geliyo sanırım psikolojim alt üst
ama seneye 3.senem olucakBu kadar psikolojini etkilemesine izin verme.Bu sene elinden geleni yap olmuyorsa dünyanın sonu değil ya seneye tekrar girersin.Takıntı yapmayı bırakırsan daha güzel çalışırsın.
ama seneye 3.senem olucak
dışarı çıkmak istemiyorumbiraz burada kafa dağıtayım o zamanO zaman karamsarlıktan sıyrıl çık dışarı bir hava al gel.Sonra planlı programlı çalışmaya başla.Bu sene başaramazsan (ki istersen yaparsın )hayatının sonuna kadar okuyamamanın üzüntüsünü duymaktansa bir sene daha kaybın olur.
olmayacak biliyorum
ahahah nevroşş
Merhaba canım
çok datluu napıyosunnn
İyiyim canım sen nasılsın