• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
Canım 1 ay önce kan tahlili yaptırmıştım pek iç açıcı değildi:27:Karaciğer enzimleri yüksek:31:Kansızlık ve kolestrol düşüklüğü birde tiroid yüksekliği çıkmıştı:9:Kontrol yaptırıyorum bakalım ne diyecek:ssz:Ultrason, kan tahlili:31:

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine:38: Umarım güzel şeyler söyler dr.un nevoşum:16:
Kansızlık(anemi) ben de de var eşim zorla pekmez yediriyor:9:

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine:38: Umarım güzel şeyler söyler dr.un nevoşum:16:
Kansızlık(anemi) ben de de var eşim zorla pekmez yediriyor:9:

Sağol canım:16:
Bizim genetik benim hiç yükselmiyor:9::19:Ben birde çayı çok içiyorum doktor çay içmem konusunda uyardı ama uyacağımı sanmıyorum:9:

Sağol canım:16:
Bizim genetik benim hiç yükselmiyor:9::19:Ben birde çayı çok içiyorum doktor çay içmem konusunda uyardı ama uyacağımı sanmıyorum:9:

İnşaAllah düzene girer canım değerlerin:38:
Çayı ben de çok seviyorum, kahvaltı ile birlikte gün de 15-20 fincan içiyorum:9:

Nevreste geçmiş olsun canım.Kolestrol düşüklüğü nasıl oluyor.Yüksekliğini biliyorum da düşüklüğünü ilk defa duydum.Çayı çok içiyorsunuz ama.Açık için bari:)

İnşaAllah düzene girer canım değerlerin:38:
Çayı ben de çok seviyorum, kahvaltı ile birlikte gün de 15-20 fincan içiyorum:9:
Çok içiyorsun Vuslat.:53:Bütün vitaminleri öldürür.Sen de açık iç bari:)

Nevreste geçmiş olsun canım.Kolestrol düşüklüğü nasıl oluyor.Yüksekliğini biliyorum da düşüklüğünü ilk defa duydum.Çayı çok içiyorsunuz ama.Açık için bari:)

Sağol canım:16:Canım çok ilginç kolestrolüm çok düşmüş:1:Açık çay içemiyorum demli ve şekersiz:9:

Sağol canım:16:Canım çok ilginç kolestrolüm çok düşmüş:1:Açık çay içemiyorum demli ve şekersiz:9:

Yaptığın o güzel yemekleri sen yemiyormusun yoksa:)Demli ve şekersiz içersen doktora hiç söyleme bence azarı yersin.:1:

Ne oldu güzel hanımlar:48:
sınava falan girmicem ben abla:43:olmuyo yapamıyorum:43::43:heyecan stres hep kaybettiriyo:43:az önce denemeye girdim geldim içler acısı:43:normalde fullediğim dersler 8 10 yanlış hep:43::43:geldiğimdn beri ağlıyorum gözlerim şişti girmicem sınava falan:14::14::14::14:

Back