Hayırdır canım:26:
Canım 1 ay önce kan tahlili yaptırmıştım pek iç açıcı değildiKaraciğer enzimleri yüksekKansızlık ve kolestrol düşüklüğü birde tiroid yüksekliği çıkmıştıKontrol yaptırıyorum bakalım ne diyecekUltrason, kan tahlili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır canım:26:
hayırdırrr ne için canımmBen de iyiyim teşekkür ederim
Hastaneye gideceğim saatimin gelmesini bekliyorum
Hafsonu çok gelemiyorum canım, selam verip kaçıyorum
Özledin mi
Selam canım, ne haber
hayırdırrr ne için canımm
iyiyim canım senden ne var ne yokk
Canım 1 ay önce kan tahlili yaptırmıştım pek iç açıcı değildiKaraciğer enzimleri yüksekKansızlık ve kolestrol düşüklüğü birde tiroid yüksekliği çıkmıştıKontrol yaptırıyorum bakalım ne diyecekUltrason, kan tahlili
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine Umarım güzel şeyler söyler dr.un nevoşum
Kansızlık(anemi) ben de de var eşim zorla pekmez yediriyor
hayırdırrr ne için canımm
iyiyim canım senden ne var ne yokk
Ben de hep aynı canım Çocuklarla boğuşuyorum
Okula postaladım biraz kafa dinliyorum:126:
Sağol canım
Bizim genetik benim hiç yükselmiyorBen birde çayı çok içiyorum doktor çay içmem konusunda uyardı ama uyacağımı sanmıyorum
İnşaAllah düzene girer canım değerlerin
Çayı ben de çok seviyorum, kahvaltı ile birlikte gün de 15-20 fincan içiyorum
Çok içiyorsun Vuslat.Bütün vitaminleri öldürür.Sen de açık iç bari:)İnşaAllah düzene girer canım değerlerin
Çayı ben de çok seviyorum, kahvaltı ile birlikte gün de 15-20 fincan içiyorum
Nevreste geçmiş olsun canım.Kolestrol düşüklüğü nasıl oluyor.Yüksekliğini biliyorum da düşüklüğünü ilk defa duydum.Çayı çok içiyorsunuz ama.Açık için bari:)
Sağol canımCanım çok ilginç kolestrolüm çok düşmüşAçık çay içemiyorum demli ve şekersiz
Yaptığın o güzel yemekleri sen yemiyormusun yoksa:)Demli ve şekersiz içersen doktora hiç söyleme bence azarı yersin.
sınava falan girmicem ben ablaolmuyo yapamıyorumheyecan stres hep kaybettiriyoaz önce denemeye girdim geldim içler acısınormalde fullediğim dersler 8 10 yanlış hepgeldiğimdn beri ağlıyorum gözlerim şişti girmicem sınava falanNe oldu güzel hanımlar