- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
heeey senin kuşlar niye öyle aldı başını gidiyor
Bölünerek çoğalıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heeey senin kuşlar niye öyle aldı başını gidiyor
Günaydın canımGünaydın hanımlar..
Ben görmeyeli çok güzel tarifler eklenmiş , hepinizin ellerine kollarına sağlık..Hepsi de çok leziz ve harika görünüyor..
Oy verirken seçim yapmak çok zor olucak ..)
Günaydın hemşomGünaydınlar sevgi dolu bu gün hep sizinle olsun dileğiyle
Eki Görüntüle 977186 Eki Görüntüle 977195 Eki Görüntüle 977196
Günaydın canımGünaydın Kızlarrrrr , Hayırlı Cumalar
Günaydın günaydın günaydın
Bugün hava kapalı , sisli , yağmurlu ... yağmur dediysem asfaltı ıslatmıyor ama şöyle esaslı bir yağmur yağsa da , barajların yüzü gülse biraz :26:
Neyse efenim , son haftaya girdik , var mı yeni gelecek yarışmacı bakalım
Günaydın canım
Günaydın hemşom
Günaydın canım
Günaydın canım
Burda hava günlük güneşlikŞöyle güzel bir yağmur yağmadı bu yıl
ama nedenn böhüüü
Bölünerek çoğalıyorlar
Günaydın canım
Günaydın hemşom
Günaydın canım
Günaydın canım
Burda hava günlük güneşlikŞöyle güzel bir yağmur yağmadı bu yıl
Sorma nevreste bizim yuvacık barajı sıfırı tüketti , 2-3 gün güzel bir yağmur yağsa şöyle bardaktan boşalırcasına ...
Günaydın , cuman mübarek ola canım
Var mı listende katılırım diyen birileri , adra hariç (o cepte)
İyiyim canım sağol okula gidip geldim oturuyorum.Sen ne yapıyorsunama nedenn böhüüü
napıyosun tatlımmmm
Bu yaz sıkıntı çekeceğizYine ürünler yetişmeyecek Mesela Malatya'da hava böyle giderse kayısılar çiçek açacak sonra hava biraz soğuyunca donacak ve ürün az olacak buda geçimini ondan sağlayanlar için büyük sıkıntı
Senin de Mübarek olsun canım
Evet var Hazalİçli köfte yapacakAma süprizler olacağını biliyorum birkaç kişi katılırım deyip uğramadılar son günler katılabilirler
İyiyim canım sağol okula gidip geldim oturuyorum.Sen ne yapıyorsun
bende iş yerindeyim canımm
akşam yemeğinde sadece salata yedim açlıktan öldüm sabaha kadar
Diyet mi yapıyorsunBen dayanamam ölürüm
evett hedef koydum 2 ayda en az 5 kilo vermeliyim
alıltırmaya çalışıyorum midemi akşam baya acıktım ama yemedim yine de sabahta kepekli sandviçle salatalık peynir yedim öğ lenleri de artık sadece çorba içeceğim bir de yoğurt ; inşallah veririm
Allah kolaylık versin canım
Ahh ahhh yazdan beri vermek istediğim 5 kilo var ama nerde
çokk zor dimi sağol canımm inşallah vericemm
Canım ben geçen ay başlayacaktım ama kan değerlerim çok düşük ilaç kullanıyorum ondan başlamadım Ama yazdan önce ufak ufak halledeceğim
ama nedenn böhüüü
napıyosun tatlımmmm
Bu yaz sıkıntı çekeceğizYine ürünler yetişmeyecek Mesela Malatya'da hava böyle giderse kayısılar çiçek açacak sonra hava biraz soğuyunca donacak ve ürün az olacak buda geçimini ondan sağlayanlar için büyük sıkıntı
Senin de Mübarek olsun canım
Evet var Hazalİçli köfte yapacakAma süprizler olacağını biliyorum birkaç kişi katılırım deyip uğramadılar son günler katılabilirler
İyiyim canım sağol okula gidip geldim oturuyorum.Sen ne yapıyorsun
Allah kolaylık versin canım
Ahh ahhh yazdan beri vermek istediğim 5 kilo var ama nerde
Çok değil biraz varsanki ihtiyacın vvar senin
anladım canım hadi bakalım bende bir versemm :2:
Beğeniliyorsam suç benim mi
Evet canım , kayınpederin bahçeleri yaşacak aynı durumu bu sene , bir don gelecek erkenden açan kiraz çiçeklerinin maalesef sonu bu.
Hmmm içli köfte benimde aklımdaydı , yani birinin yapması aklımdaydı , bir de patatesli börek gelse mesela
Rakip çoğaltıyorum ne biçim yarışmacıyım ben ya
Kilo verme konusunda da alma konusunda da çok iddialıyım .
40 kilo vermişliğim ve 25 geri almışlığım var
seninnnBeğeniliyorsam suç benim mi
Evet canım , kayınpederin bahçeleri yaşacak aynı durumu bu sene , bir don gelecek erkenden açan kiraz çiçeklerinin maalesef sonu bu.
Hmmm içli köfte benimde aklımdaydı , yani birinin yapması aklımdaydı , bir de patatesli börek gelse mesela
Rakip çoğaltıyorum ne biçim yarışmacıyım ben ya
Kilo verme konusunda da alma konusunda da çok iddialıyım .
40 kilo vermişliğim ve 25 geri almışlığım var
Çok değil biraz var
İnşaallah canım
Evet benim kayınpeder de yaşayacak kayısı çiçekleri yanarsa çok üzülüyor İhtiyacı olduğu için değil bahçesini çok seviyorEvlatları gibi bakıyor o ağaçlaraUmarım sorun yaşanmaz
Börek bekliyorum ama kimse yapmıyor
Rakipler çoğaldıkça oy bölünüyor
Çok değil biraz var
İnşaallah canım
Evet benim kayınpeder de yaşayacak kayısı çiçekleri yanarsa çok üzülüyor İhtiyacı olduğu için değil bahçesini çok seviyorEvlatları gibi bakıyor o ağaçlaraUmarım sorun yaşanmaz
Börek bekliyorum ama kimse yapmıyor
Rakipler çoğaldıkça oy bölünüyor
Ben de 20 kilo vermiştim ama sonra doğumda aldım tekrar verdim Ama bu yaz 3-5 kilo aldım Kış boyuda hareketsiz olunca aynen duruyor
seninnn
hadi bakalaımmm
Bizmkilerin yazın geçim kaynaklarından biri açıkcası ama artık çoğunu sattılar , 65 yaşında adam o kadar uğraşıyor , gübresi , bakımı , sulaması ...Yazın meyve yok . Artık uğraşamıyorlar , bizde gidemiyoruz yardıma çok .Vaz geçtiler onlarda .
Oy bölünüyor derken :44: İyi bir şey mi
Verirsin sen canım 2-3 kilo düzenli yürüyüşle bile gider baharda
Hiiiii ablaya
günaydınn bu da nesiii :90:Günaydın kızlar.:119: