- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
İyi akşamlar
İyi akşamlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar
İyi akşamlar canım
Ellerinize sağlık
Bekliyoruz canım ellerine sağlık
Teşekkür ederim.
Üzerimde ilk yarışma heyecanı var
Bol şanslar canımTeşekkür ederim.
Üzerimde ilk yarışma heyecanı var
Ne haber canım
İlk katılımım da ben de çok heyecanlıydım, tadını alınca bağımlılık yapıyor şimdiden söyleyim
Ne haber canım
İlk katılımım da ben de çok heyecanlıydım, tadını alınca bağımlılık yapıyor şimdiden söyleyim
Bol şanslar canım
İyilik canım okul acılmadan alışveriş işlerim vardı onları haledi verdim sen nasılsın
Bol şanslar canım
İyilik canım okul acılmadan alışveriş işlerim vardı onları haledi verdim sen nasılsın
Çok tecrübeli değilim mutfakta katılabileceğim kategori oldukça katılırım sanırım çok hoşuma gitti fotoğraflamak.
Teşekkür ederim hepimize
Her zaman bekleriz canımÇok tecrübeli değilim mutfakta katılabileceğim kategori oldukça katılırım sanırım çok hoşuma gitti fotoğraflamak.
Teşekkür ederim hepimize
Sanada kolay gelsin canımBen de yarın çıkıcam oğluşa yedek pantolon almam lazım, sürekli uzuyor pantolonları yeni yeni kenara koyuyorum
Bne de iyiyim canım
Biz hep bekleriz Şimdiden kolay gelsin
Her zaman bekleriz canım
Sanada kolay gelsin canım
Selamlar.İyi hafta sonları herkese
Dilara eminim çok güzel olmuştur.Açılmamış daha.Merak ettim:)
günaydınlar... sonunda yemeğimi yaptım ve dün afiyetle komşularımızla yedik... biraz geç saate kaldı ama olsun yinede yedik bitirdik vallahi kendime inanamıyorum çok lezzetli olmuştu gerçekten şimdi hemencik eklicem siteye umarım beğenirsiniz .... :26:
Canım ellerine sağlık güzel lezetli bir tarif daha geliyor
Evede geniş çaplı bir temizlik var buralardayım takibinizdeyim iyi hafta sonları herkese
efser ablacım inşallah mahcup olmam... kolay gelsin sana daaaa
Yok canım isimden lezzetli olduğu belli bence