- 8 Aralık 2011
- 43.884
- 152.785
niye hiç mutlu olamadım ki acaba ne suçum vardı :44:
bunlar senin derstlerin hayatın ödevleri sakin isyana gitme ve bekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evden gelen onay hiç gerçek sonuçları yansıtmıyor ama eşime kalsa hep birincilik benim
öyle olucak sanırım ne sabrım ne guvenım var artık
Zaten senin aile fertlerinle yarışmayla ilgili diyalogların stand up gibi , bayılıyorum ben onları yazınca okumaya
Bu kez olacak diye diret pastayı anlatDuygu sömürüsü yap birazda
Bizden bahsetme Sonra bize kızmasınlar:18:
Tadina bakamiyoruz yemeklerin o yüzden oluyor bence.
Yoksa eslerin midesi yanilmaz.
Bazen olmuyorsa cok zorlamamak gerek. Kendini harap ettiginle kaliyorsun. Kimse de vazgecilmez olmadigina göre...
Sorma dün akşam yeğenim yine para tırtıkladı yarışma için.
Pastayı ilk gördüğüm gün anlattım zaten.Netten resmini bile gösterdim.Artık olağan oldu onlar için.
Ne bombalar çıkacak daha sizin evden dur hele . Şimdi birde üst üste katılınca daha çok söylenirler , biraz ara verince onlarda yorumlarını azaltıyor sanki
Ben çok uyanığım ama.Ablamın günü var.Sana pasta yapayım mı dedim.Ona pasta yapma ayağına aradan çıkaracağım yarışmayı.
Formül müthiş
Eeee pastanın sponsoruluğunu da ablana verseydin de tam olsaydı bari
Sponsor onu yaparım belki.Bir nevi kötü emellerim için kullandım onu dimi.
Yok yahu burdaki sponsorluğu demiyorum ben gerçek sponsorluğu Ömrü abisini kazıklamakla geçen bir austan ancak böyle bir fikir çıkar
Nevoş "yanıma gel hadi "diyorum "dur işim var diyor "kızmaya başlıyanınca "ben sadece yardım etmek istemiştim "diyor
Allah mutluluğunuzu daim etsinSorma dün akşam yeğenim yine para tırtıkladı yarışma için.
Pastayı ilk gördüğüm gün anlattım zaten.Netten resmini bile gösterdim.Artık olağan oldu onlar için.
Sen dün aksiyonu kaçırmışsınHazalcım hangi ara ban yedin sen
Ben çok uyanığım ama.Ablamın günü var.Sana pasta yapayım mı dedim.Ona pasta yapma ayağına aradan çıkaracağım yarışmayı.
Sen dün aksiyonu kaçırmışsın
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Oooo sen işin yolunu bulmuşsun
Aaa ne oldu ki:26: Özet geçsene nevoş
Sağol canım:)Açık gözlü olmak lazım bazı durumlarda.
Evet ben de özet istiyorum Nevoş:)
Oylama devam ediyor