- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Evet canım , bire bir aynı kategori tekrarlanmışta olmuyor , eklemesi var .
Hem de pasta tarzında olanlar için itiraz gelmez
Öyle yapalım
KEKLER-PASTALAR-CUPCAKELER
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım , bire bir aynı kategori tekrarlanmışta olmuyor , eklemesi var .
Hem de pasta tarzında olanlar için itiraz gelmez
ne düşüneceğimi bilmiyorum artık kızlar tüketti beni
Bana da katılırken hep öyle oluyor , bakıyorum sonucu , çok güzel oldu be diyorum
Ne oldu:26:
Biz yine ekrana yapışırız merak etme
Aynen ben de.Bir de onay bekliyorum evdekilerden.
Valla inşallah tuttururum şekli.Bir şeyi çok istersin olmaz ya.İnşallah o gelmez başıma:)
Aynen ben de.Bir de onay bekliyorum evdekilerden.
Valla inşallah tuttururum şekli.Bir şeyi çok istersin olmaz ya.İnşallah o gelmez başıma:)
O seni tükettiyse sen de onu tüket.Çöp kutusuna gönder.
Herşeyi akışına bırak
O seni tükettiyse sen de onu tüket.Çöp kutusuna gönder.
Türkan benim kızda bu gün kaçar gibi gitti nevoş kadını deli ettiEllerinize sağlık canımTürkan'ı bize yolla oğlum hiçbirşey yaptırmıyor bana:84:
Ben de çay saati tariflerinde farklı birşey düşünmüştüm ama aksilikler oldu sonra kalan malzemelerde en kolayından birşey yaptım ekledim
Bazen istediğimiz yapmak istediğimizi yapamıyoruz
İnşaallah bir aksilik yaşamazsın canım
Evden gelen onay hiç gerçek sonuçları yansıtmıyor ama eşime kalsa hep birincilik benim
Bırak gitsin ucu nasip kısmet neyse o olurHer şer gibi görünende bir hayır vardıröyle olucak sanırım ne sabrım ne guvenım var artık
Türkan benim kızda bu gün kaçar gibi gitti nevoş kadını deli etti
Zaman herşeyin ilacıdır canım
İnşallah canım.
Bizimkiler sanki birinci olacaksın diyerek köstek oluyorlar.Senin yine destekçin var bana hep köstekler.
öyle olucak sanırım ne sabrım ne guvenım var artık
İnşallah canım.
Bizimkiler sanki birinci olacaksın diyerek köstek oluyorlar.Senin yine destekçin var bana hep köstekler.
öyle olucak sanırım ne sabrım ne guvenım var artık
Biskrem aşağıda görüyorum seni , yarışmanın keyfini yaşayamadığın hiç :26: Çokta uzun sürdü cezan sanki :44:
Bırak gitsin ucu nasip kısmet neyse o olurHer şer gibi görünende bir hayır vardır
Maşaallah küçük cadıya