Evet canım , bire bir aynı kategori tekrarlanmışta olmuyor , eklemesi var .
Hem de pasta tarzında olanlar için itiraz gelmez![]()
Öyle yapalım

KEKLER-PASTALAR-CUPCAKELER

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım , bire bir aynı kategori tekrarlanmışta olmuyor , eklemesi var .
Hem de pasta tarzında olanlar için itiraz gelmez![]()
ne düşüneceğimi bilmiyorum artık kızlar tüketti beni
![]()
Bana da katılırken hep öyle oluyor , bakıyorum sonucu , çok güzel oldu be diyorum![]()
Ne oldu:26:
Biz yine ekrana yapışırız merak etme![]()
![]()
Aynen ben de.Bir de onay bekliyorum evdekilerden.
Valla inşallah tuttururum şekli.Bir şeyi çok istersin olmaz ya.İnşallah o gelmez başıma:)
Aynen ben de.Bir de onay bekliyorum evdekilerden.
Valla inşallah tuttururum şekli.Bir şeyi çok istersin olmaz ya.İnşallah o gelmez başıma:)
O seni tükettiyse sen de onu tüket.Çöp kutusuna gönder.![]()
Herşeyi akışına bırak![]()
O seni tükettiyse sen de onu tüket.Çöp kutusuna gönder.![]()
Türkan benim kızda bu gün kaçar gibi gitti nevoş kadını deli ettiEllerinize sağlık canımTürkan'ı bize yolla oğlum hiçbirşey yaptırmıyor bana
:84:
![]()
Ben de çay saati tariflerinde farklı birşey düşünmüştüm ama aksilikler oldu sonra kalan malzemelerde en kolayından birşey yaptım ekledim
Bazen istediğimiz yapmak istediğimizi yapamıyoruz
İnşaallah bir aksilik yaşamazsın canım![]()
Evden gelen onay hiç gerçek sonuçları yansıtmıyor ama eşime kalsa hep birincilik benim![]()
Bırak gitsin ucu nasip kısmet neyse o oluröyle olucak sanırım ne sabrım ne guvenım var artık![]()
Türkan benim kızda bu gün kaçar gibi gitti nevoş kadını deli etti
Zaman herşeyin ilacıdır canım![]()
İnşallah canım.
Bizimkiler sanki birinci olacaksın diyerek köstek oluyorlar.Senin yine destekçin var bana hep köstekler.![]()
öyle olucak sanırım ne sabrım ne guvenım var artık![]()
İnşallah canım.
Bizimkiler sanki birinci olacaksın diyerek köstek oluyorlar.Senin yine destekçin var bana hep köstekler.![]()
öyle olucak sanırım ne sabrım ne guvenım var artık![]()
Biskrem aşağıda görüyorum seni , yarışmanın keyfini yaşayamadığın hiç :26: Çokta uzun sürdü cezan sanki :44:
Bırak gitsin ucu nasip kısmet neyse o olurHer şer gibi görünende bir hayır vardır
Maşaallah küçük cadıya![]()