Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parantez içi için teşekkür etmek istedim kendi adıma .
Bu arada harika tuzlu kek tarifleri de var , bence es geçilmemeli .Lezzet kısmı değerlendirilmediği için sunum daha ön planda bu yarışmada .
Yeni kategoride tarifinizi merakla beklemedeyim bende.
Bence de vuslat
Herkes nevo gibi düşünüyorsa her an her şey olabilir
Tuzlu kekleri sahiden es geçmemek lazımÇok güzel tuzlu kekler var hatta patates kek var bu kategoride yapılır dedim kimse yapmadı
Tencerede kekte çok güzel oluyorSüsleme iyi yapılırsa farklı bir seçenek olabiliro yuzden sadece kekler diye konulsa herkes farklı degisik seyler yapabilir, tarif cesidi artar...
tatlı istiyen kekin sunumunu sosla veya kremsanti sıkarak susleyerek degistirir diye dusunmustum.
yaş pasta yapımı bunlardan cok daha farklı bir kategori cunku. ama nasıl kararlastırılırsa ona uyarım
su an kendi evimde olmadıgımı bir onceki mesajda belirtmistim. yarısmaya katılabilecegim o yuzden pek garanti degil.
yine de eldeki malzemelerle birsey yapmaya calısırım tencerede falan
evet evet pasta ayrı bir kategori bence de hatta kekler bile kendi içinde bisürü kategoriye ayrılıyor muffinler, cheese cake ler,.. vs.
sadece kek olması daha mantıklı
Patates kek harika oluyor evet , benim birde sebzeli kekim var kiiii
Ama katılsam yine de tatlı kekle katılırım , onu süslemek daha zevkli
Onun tarifini alalım o halde
Çok haklısın pasta,kek süslemek ayrı bir zevkli
Yapayım yakın zamanda paylaşırım mutfakta canım .
Günaydınlar.
Yufkalı tahinli sarma isteyen var mı?
Vaaaaaar tabii ki sorduğunda sorumu canım ya
Günaydın sana da , senin oylar atağa geçti
Bu arada normal yufka ile mi yaptın baklavalık yufka ile mi ?
Sana da günaydın Aus.Evet benim oylar çoğalmış.Oy verenlerime çok teşekkür ederim.
Normal yufkayla yapılıyor.Tarifi Vuslat'ın sayfasında vereceğim.Biraz da oraya el atıp ziyaret edeyim.
bahGünaydınlar.
Günaydınlar.
Ben de istiyorum ben de Ellerine sağlık canım, nefis görünüyorGünaydınlar.
Sana da günaydın Aus.Evet benim oylar çoğalmış.Oy verenlerime çok teşekkür ederim.
Normal yufkayla yapılıyor.Tarifi Vuslat'ın sayfasında vereceğim.Biraz da oraya el atıp ziyaret edeyim.
herkese merhaba
Yok biliyorum bende yapıyorum bundan ama baklavalık yufka ile de yapılıyormuş , ben hiç öyle denemedim de onu merak ettim canım :44:
bah
Günaydınn sabah sabah iştahım açıldıııııııııııııııııııı :) ellerine sağlık :)
İstemez olur muyum
Ellerine sağlık
herkese merhaba
Ben de istiyorum ben de Ellerine sağlık canım, nefis görünüyor
Merhaba canım, nasıl oldun daha iyi misin
Baklavalık yufkaya biraz mesafeliyim.Refika var ya ahçı.Onun bir tarifini denemiştim.Baklava yufkasından çıtır pide diye.Hiç güzel olmadı aynen yapmama rağmen.Ben de ona mail atmıştım.Tarif hiç güzel olmadı.Adı çıtır çıtır ama bu pıtır pıtır döküldü demiştim
Teşekkür ederim kızlar.
Dilara naber nasılsın?