- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Adra canım rota belirlemede epey erkencisin bu sefer , kek kaç katlı olacak![]()
Katı falan yok.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adra canım rota belirlemede epey erkencisin bu sefer , kek kaç katlı olacak![]()
Hayırlı cumalar...
Rotasını belirlemiş bozmayalım isterseniz![]()
Temizlik bitti![]()
Hayırlı cumalar canım.
Nevreste ben cupkek falan anlamam.Bildiğin yaşpasta tarzında.Sonra boşuna yapmayayım.Kekler ve pastalar olursa net olur.
![]()
Canım pastalar kategorisi yapıldı:26:O nedenle kekler ve cupcakeler diyoruzKek oldu mu pastada olur sorun olmaz bence:26:Yanlış düşünüyorsam uyarsınlar
![]()
Hayırlı Cumalar canım
Rotasını belirlemiş bozmayalım isterseniz![]()
Katı falan yok.Aslında çok basit bir pasta da ben gördüğüm günden beri yapmak için can atıyorum.Şekli cezbetti beni.
![]()
Temizlik bitti![]()
Canım pastalar kategorisi yapıldı:26:O nedenle kekler ve cupcakeler diyoruzKek oldu mu pastada olur sorun olmaz bence:26:Yanlış düşünüyorsam uyarsınlar
![]()
Ne büyük huzurdur şimdi sendeki.Bir kayfe keyfi yap üstüne.
![]()
Ne büyük heycan yapmışsamYok yok hiç niyetim yok bozmaya , katını merak ettim sadece
Acayip bir elektrik aldım diyorsun yani ,şimdiden merak ettim
Hadi hayırlı olsun , güle güle kirletin
Ellerinize sağlık canımTemizlik bitti![]()
Ben de aynı fikirdeyimSonuçta asıl malzeme kek.Olur olur bence.![]()
Bak onu ben de merak ettimYok yok hiç niyetim yok bozmaya , katını merak ettim sadece
Hadi hayırlı olsun , güle güle kirletin
Yine de kategori kekler , cupkekler , pastalar diye açılsa ... Sonuçta sonradan ama keklerdi bu pasta denilmesin , baştan önlem alınsın![]()
Üniversite sınavına girerken bu kadar heyecanlanmamıştım o derece.Bana göre heyecanlı ama siz görünce bu muymuş da diyebilirsiniz.
![]()
Ne oldu:26:
Üniversite sınavına girerken bu kadar heyecanlanmamıştım o derece.Bana göre heyecanlı ama siz görünce bu muymuş da diyebilirsiniz.
![]()
Öyle canımDaha önce yapmış olmamız tekrar yapmamıza engel değil
O kategori çok tutmuştu bu daha iyi olabilir
![]()
Ne oldu canım.:26:
Ne oldu:26:
Biz yine ekrana yapışırız merak etme![]()
Ne oldu :26::26::26: