Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen ay yaptım dip bucak bu ay yine aynı![]()
Benim yarın bitiyorama eminim ertesi gün aynı olur 3 tazmanya canavarımla
![]()
Öyle canımEvet canım hemen batıyor![]()
Oyum Auscugumun tavuklu,sebzeli patates kroketine gitti..ellerine saglik canim,cok titiz ve düzenli calismissin ve sunumunda harikaydi![]()
Editörlügün hayirli olsun canimTeşekkür ederim pegasus canımOyundan daha kıymetli sözlerin ve beğenin için ...
Bu aralar hiç gelmiyorsun sanki , profilimde göremiyorum seni :26:
Teşekkür ederim pegasus canımOyundan daha kıymetli sözlerin ve beğenin için ...
Bu aralar hiç gelmiyorsun sanki , profilimde göremiyorum seni :26:
Editörlügün hayirli olsun canim
Evet canim gecen hafta cocuklar hastaydi,bu haftada evin camlari degisiyor,ev insaat gibi oldu
hic gelemiyorum nerdeyse..
Yeniden buralarda görmek istiyoruzYarışmaya katılmasa bile yorumları ile bizimle olabilir
![]()
Canım çok geçmiş olsunEditörlügün hayirli olsun canim
Evet canim gecen hafta cocuklar hastaydi,bu haftada evin camlari degisiyor,ev insaat gibi oldu
hic gelemiyorum nerdeyse..
Katılıyorum çok yakışıyorÇok geçmiş olsun canım ya , iyiler mi şimdi ?
Ooo inşaat girdi mi eve facia , Allah kolaylık versin .
Sağol canım bu arada
Evet aynen , pegasus mutfağa çok yakışıyor hem de diyet yaparken bunu başarıyor![]()
Gelirim canim,su basimi bir bulsamYeniden buralarda görmek istiyoruzYarışmaya katılmasa bile yorumları ile bizimle olabilir
![]()
Çok geçmiş olsun canım ya , iyiler mi şimdi ?
Ooo inşaat girdi mi eve facia , Allah kolaylık versin .
Sağol canım bu arada
Evet aynen , pegasus mutfağa çok yakışıyor hem de diyet yaparken bunu başarıyor![]()
Gelirim canim,su basimi bir bulsam
Tesekkürler canim..Evet iyilestiler..
Faciaki nasil hemde..baktikca yoruluyorum,hafta sonuna bitse bari 1 ayda zor temizlenir![]()
Tesekkürler canim..cok sükür iyiler simdiCanım çok geçmiş olsunŞimdi nasıllar?
Kolay gelsin canım
Katılıyorum çok yakışıyor![]()
Tesekkürler canim..cok sükür iyiler simdi
![]()
Ogluna cok gecmisolsun canim..benimkilerde ayniydi..2 ve 3 numara hastaydi,2 gün 1 lokma yemediler,su iicp cikariyorlardi..sonrada atesİyi canım
Hasta olmaları çok zor benim oğlumda 3 gündür çok fenaYerinde durmayan çocuk sürekli yatıyor
![]()
Ogluna cok gecmisolsun canim..benimkilerde ayniydi..2 ve 3 numara hastaydi,2 gün 1 lokma yemediler,su iicp cikariyorlardi..sonrada ates
neyseki gecti..insallah oglusunda cabucak iyilesir![]()
Gelirim canim,su basimi bir bulsam
Tesekkürler canim..Evet iyilestiler..
Faciaki nasil hemde..baktikca yoruluyorum,hafta sonuna bitse bari 1 ayda zor temizlenir![]()
Canım aynısı benim oğlumda var şuanÇabuk geçer inşaallah
Sağol canım
![]()
Bende bu hizla boyayi halledecegim canim..kizlar odalarinda degisik renkler istiyorlarmisSen halledersin arkadaşım , senin ki biter benim ki başlayacak , demin yazdım nisanda boya badana işleri var biizm evde de
Çarçabuk iyileşsin , aus teyzesi çocuklara hasta oluyor zaten , bir de böyle hasta olduklarını duyunca çok üzülüyorum . Havalar düzelince onlarda toparlanır .
Sen halledersin arkadaşım , senin ki biter benim ki başlayacak , demin yazdım nisanda boya badana işleri var biizm evde de
Çarçabuk iyileşsin , aus teyzesi çocuklara hasta oluyor zaten , bir de böyle hasta olduklarını duyunca çok üzülüyorum . Havalar düzelince onlarda toparlanır .