- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Bu fikir değerlendirilmeye sunulsun o zaman .
Bence de sunulsun.İyi fikir:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu fikir değerlendirilmeye sunulsun o zaman .
Ellerine sağlık canım sahiden çok güzel görünüyor
Canım bu yarışmada geçti diye düşünüyorum önümüzdeki yarışmalar için bunu bildiririm![]()
Bence de sunulsun.İyi fikir:)
Ohoo! Arada ki farka baksana nevoşÇekişmeli gidiyor
Vuslat ve dilara peşlerinde![]()
Onların çok çalışması lazım çok.Bak bize hiç uğraşıyormuyuz.
Daha iyi mi ne.Kalbimizi yormuyoruz heyecanla.Bizden rahatı yok
![]()
iyi akşamlar herkese...![]()
İyi akşamlar canımne oldu :26:
efser abla 1 saat oldu hastaneden geleli.. baya ateşim vardı uygulama yaptılar bir sürü yeni kendime geldim... çok bitkinim... iki kolum bugün itibariyle mosmor artık delik deşik oldum![]()
Canım çok geçmiş olsun*
Sonuç olarak birşeyler buldular mı nasıl bir tedavi uygulanacak:26:
efser abla 1 saat oldu hastaneden geleli.. baya ateşim vardı uygulama yaptılar bir sürü yeni kendime geldim... çok bitkinim... iki kolum bugün itibariyle mosmor artık delik deşik oldum![]()
nevreste ablacım bende safralı gastrit çıktı onun içn ilaç ve şurup kullancam hep.. idrar yolu enfeksiyonu da çıktı ablacım iğne verdiler verdikleri iğne doğru bi iğne değilmiş 6 gündür ateşimi çıkarıyordu hergün acildeydim... bugün bulundu iğneyi kestler yarın son tahlillerim çıkıyor tekrar yeni bi ilaç vercekler.. nevresta abla bu idrar yolları için bildiğin bişey var mı iyi gelen ?
Ahhh canım çok geşmiş olsun acil şifalar tatlım![]()
Canım çok geçmiş olsun
Karnıbahar haşlayıp suyunu sabah akşam ılık ılık içebilirsin
Limon çok faydalı ve maydanoz demleyip suyunu içebilirsin:44:
Canım birde ayaklarını sıcak tut hatta sıcak su torbası koy ayaklarına iyi gelir![]()
çok teşekkürler ablacım sağol
peki ablacım çok teşekkür ederim denicem çok sağol...![]()
iyi akşamlar herkese...![]()
Aus oylama çok heyecanlı geçiyor sen de durumlar nedir![]()
İnanır mısın 0 heyecan var nevreste , yani merak çok var , girip girip bakıyorum duruma ama nasıl olsa yine olmayacak diye hiç heyecanlanamıyorum bile![]()