- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Bu fikir değerlendirilmeye sunulsun o zaman .
Bence de sunulsun.İyi fikir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu fikir değerlendirilmeye sunulsun o zaman .
Ellerine sağlık canım sahiden çok güzel görünüyor
Canım bu yarışmada geçti diye düşünüyorum önümüzdeki yarışmalar için bunu bildiririm
Bence de sunulsun.İyi fikir:)
Ohoo! Arada ki farka baksana nevoşÇekişmeli gidiyor
Vuslat ve dilara peşlerinde
Onların çok çalışması lazım çok.Bak bize hiç uğraşıyormuyuz.Daha iyi mi ne.Kalbimizi yormuyoruz heyecanla.Bizden rahatı yok
iyi akşamlar herkese...
İyi akşamlar canım ne oldu :26:
efser abla 1 saat oldu hastaneden geleli.. baya ateşim vardı uygulama yaptılar bir sürü yeni kendime geldim... çok bitkinim... iki kolum bugün itibariyle mosmor artık delik deşik oldum
Canım çok geçmiş olsun*
Sonuç olarak birşeyler buldular mı nasıl bir tedavi uygulanacak:26:
efser abla 1 saat oldu hastaneden geleli.. baya ateşim vardı uygulama yaptılar bir sürü yeni kendime geldim... çok bitkinim... iki kolum bugün itibariyle mosmor artık delik deşik oldum
nevreste ablacım bende safralı gastrit çıktı onun içn ilaç ve şurup kullancam hep.. idrar yolu enfeksiyonu da çıktı ablacım iğne verdiler verdikleri iğne doğru bi iğne değilmiş 6 gündür ateşimi çıkarıyordu hergün acildeydim... bugün bulundu iğneyi kestler yarın son tahlillerim çıkıyor tekrar yeni bi ilaç vercekler.. nevresta abla bu idrar yolları için bildiğin bişey var mı iyi gelen ?
Ahhh canım çok geşmiş olsun acil şifalar tatlım
Canım çok geçmiş olsun
Karnıbahar haşlayıp suyunu sabah akşam ılık ılık içebilirsin
Limon çok faydalı ve maydanoz demleyip suyunu içebilirsin:44:
Canım birde ayaklarını sıcak tut hatta sıcak su torbası koy ayaklarına iyi gelir
çok teşekkürler ablacım sağol
peki ablacım çok teşekkür ederim denicem çok sağol...
İyi akşamlar canım
iyi akşamlar herkese...
Aus oylama çok heyecanlı geçiyor sen de durumlar nedir
Evet çok heycanlı
İnanır mısın 0 heyecan var nevreste , yani merak çok var , girip girip bakıyorum duruma ama nasıl olsa yine olmayacak diye hiç heyecanlanamıyorum bile