Hayırlısı olsun canım hiç belli olmazPro kart senin diye düşünüyorum ama hediye ne olur bekleyip göreceğiz
Ben çok keyif alıyorum zaten nevreste , sohbet muhabbet ... Yarışmanın içine çok girince benim için keyfi de kaçıyor , böyle daha güzel.
Hmm bilmiyordum , 2.ye devrettiğini 1. pro ise .
2 ileri 1 geri gidiyor nevoş
Haklısın canım böyle düşünmene sevindim
Canım cookplus başladığından beri öyle oluyor.Vuslat'a pro kart 1. pro kartlıydı 2. olduğu için verildi
Eee güzelmiş
Sen onu bunu bırakta de hele bakayım içli köfte beyaz mı olur mu pembemsi mi altın sarısı mı
Canım içli köfte olsun benim için rengi hiç önemli değil
Hamsili bile yiyebilirim
Evet çok heycanılı gercektenÖyle oluyor
Son günü beklemek çok zor
Efsercim nasılsın canım
Mesaj alınmıştır
Evet çok heycanılı gercekten
İyilik tatlım bu ara temizlik var evde.ortağıma yükledim burdaki işleri
Canım içli köfte olsun benim için rengi hiç önemli değil
Hamsili bile yiyebilirim
Evet çok heycanılı gercekten
İyilik tatlım bu ara temizlik var evde.ortağıma yükledim burdaki işleri
Doğu anadolu,karedeniz sentezi temamızın başlığı "hamsili içli köfte"
Bundan sonraki yarışmalarda oylamaya katılanlar arasından bir kişiye pro kart verilecek
Sundun mu teklifi ? Bilseydim kabul edileceğini daha önce önerirdim mesela bu yarışmadan önce
Ooo kolay gelsin , bende de Nisanda ayağa kalkacak tüm ev . Badana boyacılar derken , dip köşe de girişilecek .Ohhh miss ama sonra , dip köşe temiz evde yorgunluk kahvesi içmek en mutlu olduğum andır benim
Evet canım kabul edildi
Yok okadar büyük değil benim temizlikbahar da temizlik kokusu çok güzel olur ruhun dinlenir
Kekler yarışmasında oylama rekoru kırılır gör bak
Sen link dağıtıyorsun ya , onu değiştirirsin , bu pro hediyesinide iliştirirsin mesajına , ondan sonra gelsin oylar gitsin oylar