Hadi bakalım güzel bir yarışma olsun .
Ama sanırım tariflerin olduğu sayfadaki anketler kafa karıştırıyor , orada puanlamaya katılanlar oy kullandığını sanıyor :26:
Evet Aus.Biraz kafalar karıştı sanırım.Ama ben olaya müdahale ettim hemen.
Link dağıtıyorum canımUmarım işe yarar hafta içinde ara ara eklerim
Ne oldu canım çok mu heyecanlandın
ay ne kadar reyhan saftorik'imo verdiğin puanlar haricinde tekrar oy vereceksin canım.bak yukarıdaki tariflerden oy vermek istediğini işaretleyeceksin.
İyi yapmışsın canım , bende nevresteye yazdım , asıl anket açıldığına göre o anketler kaldırılabilir sanırım :26:
ay ne kadar reyhan saftorik'im
Iyi ki söyledin canım ya. Tamam oyladım.
İyi yapmışsın canım , bende nevresteye yazdım , asıl anket açıldığına göre o anketler kaldırılabilir sanırım :26:
Evet canım ama link dağıtınca tarifleri tek tek görmek için yine o sayfaları açıyor arkadaşlar ve üsteki puanlamayı oyluyor .
Anket açıldığından beri kendi sayfamdaki puanlama oyları arttı ama aynı kişilerin ana ankette isimleri yok kimseye oy verdiğine dair .Bu diğer arkadaşlara da oluyordur sanırım , o sebeple kazen tek anket bırakıp , sayfalarımızdaki anketleri kaldırırsa kafa karışıklığı olmaz diye düşündüm
Evet canım anketler kaldırılsa iyi olur.
Yok canım ne saftiriği olur öyle şeyler:)
ne olmuşşşşşşşş :26::26:
Evet canım ama link dağıtınca tarifleri tek tek görmek için yine o sayfaları açıyor arkadaşlar ve üsteki puanlamayı oyluyor .
Anket açıldığından beri kendi sayfamdaki puanlama oyları arttı ama aynı kişilerin ana ankette isimleri yok kimseye oy verdiğine dair .Bu diğer arkadaşlara da oluyordur sanırım , o sebeple kazen tek anket bırakıp , sayfalarımızdaki anketleri kaldırırsa kafa karışıklığı olmaz diye düşündüm
Oyumu kullandım hayırlı olsun
Herkesin ellerine sağlık..
Eylül yarışmadan çekilsin diye kazene istekte bulunduk :102:
Tatlım mümkünse bir tek bu sayfadaki ana anket kalsın dedik , bizim tariflerin üstünde duran anketler kalksın artık , nasıl olsa oylamaya bir katkısı yok ama oy verdim sananlar oluyor .
Çok teşekkürler egunal ... Oy veren ellerin dert görmesin
Eylül yarışmadan çekilsin diye kazene istekte bulunduk :102:
Tatlım mümkünse bir tek bu sayfadaki ana anket kalsın dedik , bizim tariflerin üstünde duran anketler kalksın artık , nasıl olsa oylamaya bir katkısı yok ama oy verdim sananlar oluyor .
neeyyy beni diskalifiye edemezsiniz :113::113:
iyi fikir tatlımm evet siteyi pek bilmeyenler oy verdik sanabilir :93::93::93:
Amin hiç bi yerim dert görmesin inşallah