- 12 Mart 2017
- 113
- 52
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balparmak95
-
Yok ne küçüğü 30’a girmek üzere. Bende 23. Kendini zorlaştırıyor bile isteye. Ama benim sabrım tükendi. İnsan niye kendine durup dururken takıntı edinir idrak edemiyorumYaşı küçük mü? Belli bir olgunluğa gelememiş izlenimi bıraktı bende. Zor biri gibi, nasıl çözülür orasını bilemiyorum
Sabredemiyorum artı kendimi yetersiz hissettiriyor.Ay Allah yardımcın olsun bacım adama patates atasım geldi iyi sabır var sende maşallah
Hiç öyle düşünme kendine hobi bul onun hareketlerini takmamaya çalış belki düzelir ilerideSabredemiyorum artı kendimi yetersiz hissettiriyor.
artık erkek çocuğu olduğundan pohpohlanmaktan mıdır nedir 30 olsalar da ergen gibi davranıyorlar. Hizmetçi misiniz herşey onun damak tadına göre olacak, patates fırlatmalar falan bide. Ayy hiç hoşlanmam herşeye burnunu sokan adamlardan zira benimki de öyleYok ne küçüğü 30’a girmek üzere. Bende 23. Kendini zorlaştırıyor bile isteye. Ama benim sabrım tükendi. İnsan niye kendine durup dururken takıntı edinir idrak edemiyorum
Bir patatesten huzursuzluk çıkarmak gibi mi geldi cidden size?Ya biraz öz eleştiri yapmalasın...konularına arda arda denk gelince, o senmiydin diye baktım tekrar ve evet sen de geçimsiz, huysuz bir insan gibisin.
Ses tonunu, surat ifadeni ayarlayamıyorsun sanki.
Bir patatesten huzursuzluk çıkartabiliyorsun.
Bende böyle düşünerek mercimeği sade yaptım ama kendim içinde içine yarım bulyon attım ben sade içemiyorum yavan geliyor. Onu ağzına sürmedi ama dışardan eve isteyip gayette içiyorDondurulmuş patates ile normali arasında hakikaten fark oluyor ama. Benim çocuklar da sen yap diyorlar patatesi. Çuval çuval almanıza gerek yok, haftada 2 kilo patates her türlü yeter. Mercimek çorbasını ben de sade severim, sadece ezıgelinde katarım patates havuç, bu da tercih meselesi yani. Aslında abartılı bir sorun yok sadece ikinizin farklı bireyler olduğunu ve farklı damak tatlarınız, zevkleriniz olduğunu kabul edip birbirinize anlayışlı yaklaşmaya çalışın
Yok neden kızayım. Benim sinir olduğum nokta tercihleri değil. Bunları başta sevip sonra dan beğenmemesi,yememesi. Baştan burun kıvırsaydı mesela. Üslup konusuna gelince keşke kendisi hep rica ile konuşsa da benden de bunu bekleyecek yüzü olsa.Kizmazsaniz patates .çorba ,kahve ve üslup konusunda katiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?