• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patates krizi yaşıyoruz?

Hala devam ediyorsunuz bide yazık. Ben hayatımda öğlen patates yüzünden kavga edip akşam boşanma kararı alanı hiç duymadım. Nafaka olarakta 200 bin istedim yazmışsınız ne güldüm büyük yaratıcısınız :)
Siz bana gülün bende size acıyayım madem.

Yemek konusunda seçici olması kötü birşey ama ne yalan soyleyim bende dondurulmuş patates yiyemiyorum bana saman gibi geliyor. Ev patatesi gibisi yok :) Çalıştığım halde akşam eve gelir tek tek doğrarim evde kızartmanin tadı başka oluyor
Benim eşimin de vardır takıntıları mesela hafta sonu etli nohut yaptım eşim ette minicik yag görse yiyemez onu. Bende oturdum etteki yağları minik minik ayitladim napayım adam yag sevmiyor. Tavuğu da çok kızarmış sever asla haslama vs yiyemez bende onun istediği gibi çok kızarmış yapıyorum bu hizmetçilik değil severek yapıyorum cünkü bir çok şeyi de ben sevmiyorum diye eve sokmuyoruz. Mesela bende yemekte sogani sevmem benim yuzumden sogansiz yemek yiyor. Hayat ortaklaşa devam eden birşey bunlar kucuk şeyler Allah başka dert vermesin

Son düzenleme:
Şükürler olsun acıncak halde değilim, ben size de acımam ne haddime allah acısın derim sadece. Umarım kendinize bi uğraş bulursunuz.
Ne kadar duyarlısınız ya? Bana gülecek ve sorunlarımı gülünç bulacak haddi nasıl buluyorsunuz kendinizde? İşinize bakın lütfen

Yemek konusunda seçici olması kötü birşey ama ne yalan soyleyim bende dondurulmuş patates yiyemiyorum bana saman gibi geliyor. Ev patatesi gibisi yok :) Çalıştığım halde akşam eve gelir tek tek doğrarim evde kızartmanin tadı başka oluyor
Benim eşimin de vardır takıntıları mesela hafta sonu etli nohut yaptım eşim ette minicik yag görse yiyemez onu. Bende oturdum etteki yağları minik minik ayitladim napayım adam yag sevmiyor. Tavuğu da çok kızarmış sever asla haslama vs yiyemez bende onun istediği gibi çok kızarmış yapıyorum bu hizmetçilik değil severek yapıyorum cünkü bir çok şeyi de ben sevmiyorum diye eve sokmuyoruz. Mesela bende yemekte sogani sevmem benim yuzumden sogansiz yemek yiyor. Hayat ortaklaşa devam eden birşey bunlar kucuk şeyler Allah başka dert vermesin
Amin.... su akar yolunu bulur diyorum bende şimdi kendi kendime

Ne kadar duyarlısınız ya? Bana gülecek ve sorunlarımı gülünç bulacak haddi nasıl buluyorsunuz kendinizde? İşinize bakın lütfen
Sorunlarını gülünç bulduğumu nereden çıkardın? Öyle birşey mi demişim? Sen aynı gün ikisinden bağımsız konular açarsan eğer tepki alırsın tabi ki. Keşke bir kaç gün bekleseydin boşanma konusunu açmak için o zaman daha gerçekçi olurdun.

Benimde düşündüğüm ihtimallerden biri
Bir arkadaşım anlattı ben kişiyi tanımıyorum.
Kadın kaynaklı çocuk olmuyormuş.
Kadın çok da iyi bı insanmış adam ayrılalım diyemiyor ama ne bıktırılacak şeyler yapıyormuş.
Yemek yerken çorba tencere de değil, porselen çorba kabında tabaklara konuyormuş, sofra protokol sofrası gibi 3 öğün kadına kurduruyorlarmış daha neler neler.
Sizin konunuzu görünce, yediği şeyleri yememesi olay çıkarması aklıma bu ihtimali getirdi.

Sorunlarını gülünç bulduğumu nereden çıkardın? Öyle birşey mi demişim? Sen aynı gün ikisinden bağımsız konular açarsan eğer tepki alırsın tabi ki. Keşke bir kaç gün bekleseydin boşanma konusunu açmak için o zaman daha gerçekçi olurdun.
Ben buraya gerçekçi olmak için yazmıyorum. Gerçekleri yazıyorum. Kimseye bunu kanıtlamak zorunda değilim. Gerçekçi bulmuyorsanız umursamayın geçin. Burda beni başka şeyler için itham etmeyin

Önceden hazır yiyordu diye şimdi de öyle yemek zorunda değil.tiksinmiş olabilir.sizlerde de olmuyor mu hiç.bana pek anormal gelmedi.son zamanlarda huysuzlanmaya başladı ise bir sıkıntısı derdi vardır belki.önce bu açıdan düşünüp sorsanız kendisine?bunlarla alakası yoksa da kendi kalksın bildiği gibi yapsın

Ben buraya gerçekçi olmak için yazmıyorum. Gerçekleri yazıyorum. Kimseye bunu kanıtlamak zorunda değilim. Gerçekçi bulmuyorsanız umursamayın geçin. Burda beni başka şeyler için itham etmeyin
Seni ne için itam ettim? Altını dolduramıcağın şeyler söyleme. Neyse başka bir fake konunda görüşmek üzere :KK54:

Back