- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Balparmak95
-
Eşinizin başka bir problemi olabilir mi? İşyerinde? Maddi? Ailesiyle?Söyledikleriniz de haklısınız. Ama eşim onları zararlı olduğu için değil dediğiniz gibi damak zevki değiştiği için yemiyor. Yoksa gidip o tuhaf köfteleri alıp kendine hamburger yapan bir insan.
Mesela dün eniştesi arayıp Belgrad’a gidelim demiş oda eşime sorayım demiş (normalde sormazdı,ben tepki gösterdiğim için soruyor) bende gidelim dedim. Gece fikri değişmiş ama insanları arayıp haber vermemiş. Şimdi onlarda ben istemiyorum sanıp bana kurulmuşlardır.
Yok ne küçüğü 30’a girmek üzere. Bende 23. Kendini zorlaştırıyor bile isteye. Ama benim sabrım tükendi. İnsan niye kendine durup dururken takıntı edinir idrak edemiyorum
E siz de bence bi an önce ise girin.Diğer konularıda okuyunca ben pek sağlıklı bi evlilik göremedim.22 yaşımda evlendim. Evlilik niye özgürlüğümüze engel olsun ki? Ama engelmiş işte. Özgürlük yaşamak değil aslında. Eski semtimden taşındım,işimden ayrıldım,ailem uzakta sadece o var. Oda işten gelir,yemeğini yer açar televizyonu izler sonra uyur. Yada işten gelir arkadaşlarına gider. Sinemaya gideriz ayda 1-2. Yada bazı hafta sonları kahvaltıya. Tek konuştuğum insan bu. Arkadaş edinsem sevmez ise onları sorun eder. Onlarla mesajlarımı okuyup burnunu sokar. Ben hep evde. O konuşursa konuş konuşmazsa camda leke var hiç mi rahatsız olmuyorsun lafını ye git cam sil. Sıkıldım. Çok sıkıldım.
Dondurulmus patates yerine doğrayıp kızartmak hem daha sağlıklı hem de dondurulmus paketlenmiş gıdalardan cok daha iyiHerkese iyi pazarlar
Mesele şu ki eşimin gereksiz takıntıları beni çileden çıkarıyor. 1 yıldır marketten döndürülmüş hazır kesim patates alıp kızartıyordum son birkaç gündür ben onu sevmiyorum diyip benim yemekler için kullandığım patatesleri sabahları harcıyor. Hayır çuval alıp koyacak yerim olsa al hergün sabah akşam doğra. Yer yok artı dışarda yiyorsun, 1 yıldır yiyorsun şimdi birden sevmiyor oldu. Patatesi doğrarken tam bulaşık makinesinin önüne çömelmişti, bıçak almak içim “öteye çekil” dedim diye patatesi fırlattı,düzgün konuş, “çekilir misin” de diye griplere girdi. Adamın saçma sapan takıntıları beni artık yıldırdı. Kanadı fırında yerdi şimdi bunlar tam pişmiyor,çevire çevire pişir,2 saat pişir,böyle yemem diyip yemiyor. Zaten 40 dk pişiyor,kanat ya alt tarafı. Yok Efendim mercimek çorbasının içine patates,havuç katma öyle sevmiyorum , kahveye köpürsün diye bir tane çikolata atıyorum oda şekerli içer ama çikolata attığımı öğrendiği günden beri çikolata tadını bozuyor katma,önceden daha güzeldi tadı diye tutturdu. Önceden de atıyordum. Mesela birşey konuşmak istesem yatakta konuşamam,televizyon izliyorum konuşamam, şuan dışardayız yeri değil böyle resmen doldum taştım.
Ben de yeni evlendiğim dönemlerde dondurulmuş patates almıştım birkaç kez, gayet de güzel yiyorduk ama sonradan iğrenç geldi hiç almadım bir daha.Yok neden kızayım. Benim sinir olduğum nokta tercihleri değil. Bunları başta sevip sonra dan beğenmemesi,yememesi. Baştan burun kıvırsaydı mesela. Üslup konusuna gelince keşke kendisi hep rica ile konuşsa da benden de bunu bekleyecek yüzü olsa.
Haha. Çok tatlısınızPatatesin kilosundan haberi var mı eşinin?
Evet 4 tane görümcem var,kayıvalKv veya görümceniz var mı? Onlar çok becerikli mi? Eşinizin çocukken nazıyla oynanmış mı? Eşiniz onların evlerinde de böyle davranıyor mu? Bu cevaplara göre yorum yazacağım :) sizin evdekinden bir tane de bizim evde var çünkü...
bende boşanmayı tek çare görüyorum.Vücudu büyümüş ama beyin olarak geriden gelen bir eşe sahipsiniz tıpkı benim beyinsiz kocam gibi. Allah ikimize de sabır versin ben 1,5 senede yıldım çocukça hareketlerinden isteklerinden düşüncelerinden hormonların etkisiyle de daha çok bezdim. Boşanmaktan başka Çıkış kapısı arıyorum ama yok sanırım.
Eşim öyle tiplerden değil açıkcası. Ben vazo kırdım o gitti aynaya yumruk attı.Takıntı değil narsist kişilik bozukluğu.
Ne yapılır bilmem ama deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Belki 1 2 cinnet bu işi çözer..
Çok haklısınız. Ama gidip çalışayım diyorum sonra çalışma koşullarım aklıma geliyor boşanıp çalışmayı daha doğru buluyorum. Çalışmayan bir sürü kadın var kocaları arkadaşları ile olan mesajlarını mı okuyormuş? Kendim için birşey yaptığım zaman bütün gemileri yakacağımben üslubunuzda sorun görmedim zira sevmediği insanla aynı evde tahammül zorlaşır.
çekil şurdan da denir çekilsene lan da.
adama bilenip durmayın boşuna bütün bunları korkularınız yüzünden yaşıyorsunuz.
bugün patates olur yarın soğan.
siz kendiniz için birşey yapmaya korktuğunuz sürece huzursuz yaşamaya devam etmek kaçınılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?