Patates krizi yaşıyoruz?

Vücudu büyümüş ama beyin olarak geriden gelen bir eşe sahipsiniz tıpkı benim beyinsiz kocam gibi. Allah ikimize de sabır versin ben 1,5 senede yıldım çocukça hareketlerinden isteklerinden düşüncelerinden hormonların etkisiyle de daha çok bezdim. Boşanmaktan başka Çıkış kapısı arıyorum ama yok sanırım.

Eşinizin başka bir problemi olabilir mi? İşyerinde? Maddi? Ailesiyle?
Bunlar yoksa ciddi bir iletişim problemi ve insan ilişkilerinde sorun olduğunu anlıyorum Belgrad ormanlarına gezi konusundan...

Damak tatları değişebilir de, bence se asıl sorun iletişimsizlik.
Yoksa ne olacak öyle seviyorsa insan seve seve öyle yapar.
Ama söyleyiş tarzı çok önemli işte.
Mesela eşim haliyle tatlıyı şekerli falan seviyor, küçük oğlum var mesela ona da daha doğal tatlarla yapıyorum, aynı tatlıyı iki farklı şekilde.
Yada kurabiyeyi ekmeği de öyle..
Bunlar sorun değildir normalde.
İletişim sorununu çözerseniz hepsi düzelir bence .

Kv veya görümceniz var mı? Onlar çok becerikli mi? Eşinizin çocukken nazıyla oynanmış mı? Eşiniz onların evlerinde de böyle davranıyor mu? Bu cevaplara göre yorum yazacağım :) sizin evdekinden bir tane de bizim evde var çünkü...

O dondurulmuş patatesleri kim yiyor diyordum ben de. Iyy bi kere sağlıksız nasıl yiyorsunuz? Mercimeğe de neden patates katıyorsunuz ki?
Ayrıca Türk kahvesine çikolatayı hep atıyor musunuz? Mesela oğlumda süt alerjisi çıktı çikolata şu bu yiyemiyorum, biri kahveye çikolata atsa yandık desene.
Ve benim de en nefret ettiğim şey kibarlıktan uzak konuşmak/ ben eşime hep yapar mısın eder misin derim. O da aynı şekilde. Hele bana bi çekil desin cidden suratına bakmam 1 hafta.
Bazen öz eleştiri yapmamız lazım.

Yok ne küçüğü 30’a girmek üzere. Bende 23. Kendini zorlaştırıyor bile isteye. Ama benim sabrım tükendi. İnsan niye kendine durup dururken takıntı edinir idrak edemiyorum

Takıntı değil narsist kişilik bozukluğu.
Ne yapılır bilmem ama deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Belki 1 2 cinnet bu işi çözer..

E siz de bence bi an önce ise girin.Diğer konularıda okuyunca ben pek sağlıklı bi evlilik göremedim.
Bence çalışın sosyal bi çevre edinin kendinize bi de öyle bakin bu evliliğe.
Siz resmen depresyondasınız bence acilen bir şeyler yapın derim.
Yoksa bu saydıklarınız hiç büyütülecek şeyler değil olur gider bunlar bir şekilde.

Dondurulmus patates yerine doğrayıp kızartmak hem daha sağlıklı hem de dondurulmus paketlenmiş gıdalardan cok daha iyi

Ben de yeni evlendiğim dönemlerde dondurulmuş patates almıştım birkaç kez, gayet de güzel yiyorduk ama sonradan iğrenç geldi hiç almadım bir daha.
Mesela tavuk yapıyordum sık sık, eşim hala sever ama şu an benim içim almıyor ve çok nadır pişiriyorum.
Yani demem o ki damak tadı da zamanla değişebiliyor, keşke bunlardan sorun çıkmasa evlerde

Aranızda çok büyük iletişim sorunu var. Patates, çorba sorunu değil. Farklı bir sekilde yapmanizi istiyorsa duzgun bir sekilde bir şekilde konuşur, siz de oyle yaparsınız, bunlar bir evlilikte sorun olmamalı.

Evet 4 tane görümcem var,kayıval
bende boşanmayı tek çare görüyorum.

ben üslubunuzda sorun görmedim zira sevmediği insanla aynı evde tahammül zorlaşır.
çekil şurdan da denir çekilsene lan da.
adama bilenip durmayın boşuna bütün bunları korkularınız yüzünden yaşıyorsunuz.
bugün patates olur yarın soğan.
siz kendiniz için birşey yapmaya korktuğunuz sürece huzursuz yaşamaya devam etmek kaçınılmaz.

Takıntı değil narsist kişilik bozukluğu.
Ne yapılır bilmem ama deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Belki 1 2 cinnet bu işi çözer..
Eşim öyle tiplerden değil açıkcası. Ben vazo kırdım o gitti aynaya yumruk attı.

Çok haklısınız. Ama gidip çalışayım diyorum sonra çalışma koşullarım aklıma geliyor boşanıp çalışmayı daha doğru buluyorum. Çalışmayan bir sürü kadın var kocaları arkadaşları ile olan mesajlarını mı okuyormuş? Kendim için birşey yaptığım zaman bütün gemileri yakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…