Ah canım kıyamamZalımsınız Emira hanım, bu saatte bu bana yapılır mıydı koltuk kenarı kemiriyorum şu an evde.
Şaka bir yana, enfes görünüyor. Zaten katıldığınız bütün yarışmalardaki yemekleriniz çok lezzetli. Ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederimEline sağlık,başarılar dilerim..
Ellerine saglik emiram basarilar dilerim
En sevdiğim börek, bu oylamada hiç zorlanmayacağım :) Eline sağlık, yine çok lezzetli bir tarif. Başarılar dilerim.
Ayyy çok guzellerkiHerkese tekrar merhaba
Sizler icin paçanga böreği tarifimi paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz.
İddia ediyorum, her kaloriye değecek!
Malzemeler
Eki Görüntüle 2090012
-2 adet yufka
-Yarım çay bardağı zeytinyağı
-Kaşar peyniri
-Pastırma
-Kızartmak için ayçiçek yağı
Hazırlanışı:
Yufkanın birini masaya seriyoruz. Araya zeytinyağ sürerek üstüne bir yufka daha seriyoruz.
(Yufkanız kalınsa tek yufkadan da yapabilirsiniz.)
Eki Görüntüle 2090013
Yufkaları 8 parçaya bölerek geniş kısmına rendelediğimiz kaşar ve dilimlediğimiz pastırmaları diziyoruz.
Eki Görüntüle 2090324
Malzeme bulunan kısımları kenarlardan kapatarak çok sıkı olmayacak şekilde sarıyoruz.
Eki Görüntüle 2090010
Derin bir tencerede ayçiçek yağını kızdırıp bõreklerimizin her iki tarafını rengi degişene kadar kızartiyoruz.
Eki Görüntüle 2090011
İşteeeee paçanga bõreğimiz hazırr
Eki Görüntüle 2090014 Eki Görüntüle 2090015 Eki Görüntüle 2090016
Çok teşekkür ederim canım begenmene çok sevindimÇok lezzetli gözüküyortabakla güllerin renklerin renk uyumuna ayrıca bayıldım
Pastırma delisi biri olarak Bayılıyorum bu böreği Ellerine sağlık canım
ellerine sağlık canım ben ikinci sayfayı görmemişimsunumun çok güzelolmuş başarılar dilerim
çok hamarat bizim kk hanımları :)Çok teşekkürler tatlım o kadar çok tarif geldi ki
Ellerine SağlıkEmira SY Paçangayı bende bu şekilde yapıyorum. Domatesli biberli yapanda var ama ben bu şekilde seviyorum açıkcası
Özellikle davet yemeklerinde ara sıcak olarak yapar ikram ederim misafirlerime. Çok beğenilir ,şık bir sunum oluyor kanımca
Yarışmada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?