Börekler Pastırmalı Kaşarlı Paçanga Böreği - Kayseri Keyfi Pastırma Sponsorluğunda

Ah canım kıyamam gel hemen sana da yapayım 2 dakikada
Çok teşekkür ederim canım begenmene çok sevindim

Ellerine saglik emiram basarilar dilerim

En sevdiğim börek, bu oylamada hiç zorlanmayacağım :) Eline sağlık, yine çok lezzetli bir tarif. Başarılar dilerim.

En sevdiğim börek, bu oylamada hiç zorlanmayacağım :) Eline sağlık, yine çok lezzetli bir tarif. Başarılar dilerim.

Yaa gercekten mi çok teşekkür ederim en azından 1 oy garantiledim sayende canım

Ayyy çok guzellerkiBasarilar

Çok lezzetli gözüküyor tabakla güllerin renklerin renk uyumuna ayrıca bayıldım
Çok teşekkür ederim canım begenmene çok sevindim bu tabaklar birinci olduğumda hediye olarak verilmişti darısı senin başına inşallah :)

ellerine sağlık canım ben ikinci sayfayı görmemişim sunumun çok güzelolmuş başarılar dilerim

Ellerine Sağlık Emira SY Paçangayı bende bu şekilde yapıyorum. Domatesli biberli yapanda var ama ben bu şekilde seviyorum açıkcası
Özellikle davet yemeklerinde ara sıcak olarak yapar ikram ederim misafirlerime. Çok beğenilir ,şık bir sunum oluyor kanımca
Yarışmada başarılar

Çok teşekkür ederim canım açıkçası evde malzeme olsa koyacaktim ama lezzet olarak ben de sadece kasar ve pastirmayi daha çok beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…