Börekler Pastırmalı Kaşarlı Paçanga Böreği - Kayseri Keyfi Pastırma Sponsorluğunda

Emira SY

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
11.972
28.953
598
Herkese tekrar merhaba

Sizler icin paçanga böreği tarifimi paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz.
İddia ediyorum, her kaloriye değecek!

Malzemeler

-2 adet yufka
-Yarım çay bardağı zeytinyağı
-Kaşar peyniri
-Pastırma
-Kızartmak için ayçiçek yağı

Hazırlanışı:

Yufkanın birini masaya seriyoruz. Araya zeytinyağ sürerek üstüne bir yufka daha seriyoruz.
(Yufkanız kalınsa tek yufkadan da yapabilirsiniz.)

Yufkaları 8 parçaya bölerek geniş kısmına rendelediğimiz kaşar ve dilimlediğimiz pastırmaları diziyoruz.

Malzeme bulunan kısımları kenarlardan kapatarak çok sıkı olmayacak şekilde sarıyoruz.

Derin bir tencerede ayçiçek yağını kızdırıp bõreklerimizin her iki tarafını rengi degişene kadar kızartiyoruz.

İşteeeee paçanga bõreğimiz hazırr

Son düzenleme:
Üfff süper olmuş canım açım ztn geç oldu diye bşy yiyemiyorum ellerine sağlık

Ellerineee sağlık yarışmada başarılarrrrr

Ellerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim
Ellerine sağlık canım, döktürmüşsün yine

Sunumun da ayrı bir şık olmuş

Teşekkür ederim canımmm hadi sen de karar ver de katıl artık
Üfff süper olmuş canım açım ztn geç oldu diye bşy yiyemiyorum ellerine sağlık
Teşekkürler canım ben senin yerine de yerim

Canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor bol şans diliyorum ❤
Çok teşekkürler canım

Ellerineee sağlık yarışmada başarılarrrrr

Teşekkürlerrr

Ellerine sağlık canım,gayet hoş gözüküyor yemeğin de sunumun da ,başarılar dilerim

Süpersin canım en sevilen böreklerden yapmışsın, çok güzel olmuş başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim canım

Yaa gerçekten güzel olmuş mu ben ilk defa yaptim :) eşim tadını beğendi gerçi ama sizin de görüntü olarak begenmenize çok sevindim

Arada bende yaparım bu böreği yanında kolayla güzel yeniyor,bir tavsiye içine minik doğranmış domates ve biber katarsan yumuşacık oluyor.Yumurta ve galeta ununa batırıp kızartıyorum bende..

Arada bende yaparım bu böreği yanında kolayla güzel yeniyor,bir tavsiye içine minik doğranmış domates ve biber katarsan yumuşacık oluyor.Yumurta ve galeta ununa batırıp kızartıyorum bende..

O şekilde de deneyeceğim çok teşekkürler tavsiye için

Elinize sağlık başarılar dilerim. Bnde domates yeşil sivri biberle kırmızı kapya biberi yağda hafif öldürüp içine pastırmayı katıyorm soğuyuncada kaşar peyniri öylede denemeni tavsiye ederim çok güzel oluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…