Üfff süper olmuş canım açım ztn geç oldu diye bşy yiyemiyorum ellerine sağlıkHerkese tekrar merhaba
Sizler icin paçanga böreği tarifimi paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz.
İddia ediyorum, her kaloriye değecek!
Malzemeler
Eki Görüntüle 2090012
-2 adet yufka
-Yarım çay bardağı zeytinyağı
-Kaşar peyniri
-Pastırma
-Kızartmak için ayçiçek yağı
Hazırlanışı:
Yufkanın birini masaya seriyoruz. Araya zeytinyağ sürerek üstüne bir yufka daha seriyoruz.
(Yufkanız kalınsa tek yufkadan da yapabilirsiniz.)
Eki Görüntüle 2090013
Yufkaları 8 parçaya bölerek geniş kısmına rendelediğimiz kaşar ve dilimlediğimiz pastırmaları diziyoruz.
Eki Görüntüle 2090324
Malzeme bulunan kısımları kenarlardan kapatarak çok sıkı olmayacak şekilde sarıyoruz.
Eki Görüntüle 2090010
Derin bir tencerede ayçiçek yağını kızdırıp bõreklerimizin her iki tarafını rengi degişene kadar kızartiyoruz.
Eki Görüntüle 2090011
İşteeeee paçanga bõreğimiz hazırr
Eki Görüntüle 2090014 Eki Görüntüle 2090015 Eki Görüntüle 2090016
Çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Ellerine sağlık canım, döktürmüşsün yine
Sunumun da ayrı bir şık olmuş
Teşekkürler canım ben senin yerine de yerimÜfff süper olmuş canım açım ztn geç oldu diye bşy yiyemiyorum ellerine sağlık
Çok teşekkürler canımCanım ellerine sağlık çok güzel görünüyor bol şans diliyorum ❤
Ellerineee sağlık yarışmada başarılarrrrr
Fırsat olursa bugün ya da yarın böreğimi yapayım diyorumTeşekkür ederim canımmm hadi sen de karar ver de katıl artık
Ellerine sağlık canım,gayet hoş gözüküyor yemeğin de sunumun da ,başarılar dilerimHerkese tekrar merhaba
Sizler icin paçanga böreği tarifimi paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz.
İddia ediyorum, her kaloriye değecek!
Malzemeler
Eki Görüntüle 2090012
-2 adet yufka
-Yarım çay bardağı zeytinyağı
-Kaşar peyniri
-Pastırma
-Kızartmak için ayçiçek yağı
Hazırlanışı:
Yufkanın birini masaya seriyoruz. Araya zeytinyağ sürerek üstüne bir yufka daha seriyoruz.
(Yufkanız kalınsa tek yufkadan da yapabilirsiniz.)
Eki Görüntüle 2090013
Yufkaları 8 parçaya bölerek geniş kısmına rendelediğimiz kaşar ve dilimlediğimiz pastırmaları diziyoruz.
Eki Görüntüle 2090324
Malzeme bulunan kısımları kenarlardan kapatarak çok sıkı olmayacak şekilde sarıyoruz.
Eki Görüntüle 2090010
Derin bir tencerede ayçiçek yağını kızdırıp bõreklerimizin her iki tarafını rengi degişene kadar kızartiyoruz.
Eki Görüntüle 2090011
İşteeeee paçanga bõreğimiz hazırr
Eki Görüntüle 2090014 Eki Görüntüle 2090015 Eki Görüntüle 2090016
Çok teşekkür ederim begenmene çok sevindim canımEllerine sağlık canım,gayet hoş gözüküyor yemeğin de sunumun da ,başarılar dilerim
Fırsat olursa bugün ya da yarın böreğimi yapayım diyorum
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Ellerine sağlık harika gözüküyor benimde yaptığım severek yediğimiz bir börektir.
Başarılar dilerim sanada yarışmada..
Süpersin canım en sevilen böreklerden yapmışsın, çok güzel olmuş başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canım
Yaa gerçekten güzel olmuş mu ben ilk defa yaptim :) eşim tadını beğendi gerçi ama sizin de görüntü olarak begenmenize çok sevindim
Arada bende yaparım bu böreği yanında kolayla güzel yeniyor,bir tavsiye içine minik doğranmış domates ve biber katarsan yumuşacık oluyor.Yumurta ve galeta ununa batırıp kızartıyorum bende..
O şekilde de deneyeceğim çok teşekkürler tavsiye için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?