• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Pastırmalı Kaşarlı Paçanga Böreği - Kayseri Keyfi Pastırma Sponsorluğunda

Elinize sağlık başarılar dilerim. Bnde domates yeşil sivri biberle kırmızı kapya biberi yağda hafif öldürüp içine pastırmayı katıyorm soğuyuncada kaşar peyniri öylede denemeni tavsiye ederim çok güzel oluyr

Senin de eline sağlık canım öyle de denetim İnsallah en kısa zamanda :)

Ay paçanga çok severim :kk77:
Ama ben domates biber de koyuyorum bide malzemesini bol koyuyorum kocaman oluyor :kk77: fırında da çok güzel oluyor bu tarif :KK37: ellerine sağlık canım başarılar :KK36:

Ay paçanga çok severim :kk77:
Ama ben domates biber de koyuyorum bide malzemesini bol koyuyorum kocaman oluyor :kk77: fırında da çok güzel oluyor bu tarif :KK37: ellerine sağlık canım başarılar :KK36:

Öyle de denerim inşallah canım evdeki malzemelerle bu kadar oldu :) teşekkür ederim :KK68:

Ellerine sağlık başarılar dilerim :)

Zalımsınız Emira hanım, bu saatte bu bana yapılır mıydı koltuk kenarı kemiriyorum şu an evde. :ruh:

Şaka bir yana, enfes görünüyor. Zaten katıldığınız bütün yarışmalardaki yemekleriniz çok lezzetli. Ellerinize sağlık.:KK200:

Back