- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benimAbla Harika olmuş en sevdiğim böreklerden :) oohh mis gibi şifa olsun sana
Teşekkür ederim canımNefis görünüyor Nevoşum Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık cook güzel görünüyor yarısmada bol sans diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık Ablacım Yarışmada başarılar dilerim canım enfes gözüküyor
Teşekkür ederim canımÖylesine olmasaydı iddialı tarif seçerdim:)Abla sen yarismaya oylesine katildigina emin misin yaaa cok guzel olmus cok begendim. Basarilarrr
bu mu iddaasiz, yok daha neler. Ben acayip begendim ve deniycem hemenTeşekkür ederim canımÖylesine olmasaydı iddialı tarif seçerdim:)
Sağol canımMutlaka dene hem pratik,hem lezzetlibu mu iddaasiz, yok daha neler. Ben acayip begendim ve deniycem hemen
Ne yapsaydım börekleri yaksamıydım:)Iddialı olmayan böreğin buysa, benim tabağını arkaya iteleyin
Benim madalya hakkım bitti canım:)Beni saymayınEğlenmek ve aranızda olmak için katılıyorum:)Offfff anam offff bu ne arkadasss gozunu madalya doyursunfena kiskandimama tarifide begendim yapmm lazimbasarilar kuzum
hakkat dimi yaaasevineyimi uzuleyi mi bilemedim Ne senle ne de sensiz olmuyorBenim madalya hakkım bitti canım:)Beni saymayınEğlenmek ve aranızda olmak için katılıyorum:)
Teşekkür ederim canım
Hayırlısı canım bakalım zaman bize ne gösterecekhakkat dimi yaaasevineyimi uzuleyi mi bilemedim Ne senle ne de sensiz olmuyor
Sarki atim sqna ustteHayırlısı canım bakalım zaman bize ne gösterecek
CanımsınSarki atim sqna ustte