Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım o kadar değilŞampiyon, çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. Yarışmada başarılar dilerim ikinciye![]()
Rica ederimYok canım o kadar değilTeşekkür ederim
![]()
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım bunun kesilip pisirilmisini görmüştüm böyle bütün pişirmek daha pratikmis gerçekten![]()
Sen bunu bile yapamazsınAllahım beceriksiz nevoş yine yarışmaya katılmış böreği yaktığı yetmediği gibi maydonozlar yine kafam kadar
Başarılar nevosum![]()
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum![]()
Ben bunu çok kişiye önerdim ama kimse almadıEllerine saglik nevobu boregi bana onermistin demek kismet sanaymis
![]()
Teşekkür ederim canımHasta hasta çok güzel bir börek olmuşmutlaka yapacağım 65 kg olunca
Ellerine sağlıkk yarışmada bol kısmetler diliyorum![]()
Bana önermedinBen bunu çok kişiye önerdim ama kimse almadıBana nasipmiş
Teşekkür ederim![]()
Kimse istemeyince sende almazsın diye önermemiştim:)Zaten tek bu değil liste halinde tarifler vardı ve bitti:)Ayrıca senin kafa çok karışıktı.Zor tarif beğendin:)Bana önermedin![]()
Tespit doğru benim her konuda kafam çok karışır nedense :)Kimse istemeyince sende almazsın diye önermemiştim:)Zaten tek bu değil liste halinde tarifler vardı ve bitti:)Ayrıca senin kafa çok karışıktı.Zor tarif beğendin:)
Ama sunumu geliştirmişsin bu çok iyi:)Tespit doğru benim her konuda kafam çok karışır nedense :)
Yardım aldımAma sunumu geliştirmişsin bu çok iyi:)
Hepimizin az çok eksikleri var.Yavaş yavaş geliştiriyoruz:)Yardım aldım
Masa örtüm yok şöyle canlı bir renk sunum malzemem yetersiz incim vardı ama örtü olmayınca çok yavan durur birde iki üç kişi kullanmış diye inci kullanmadım :)