- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.707
- 43
Bosuna boncuum demiyorum sana boncuuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosuna boncuum demiyorum sana boncuuum
Yok canım o kadar değilTeşekkür ederimŞampiyon, çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. Yarışmada başarılar dilerim ikinciye
Rica ederimYok canım o kadar değilTeşekkür ederim
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım bunun kesilip pisirilmisini görmüştüm böyle bütün pişirmek daha pratikmis gerçekten
Sen bunu bile yapamazsınAllahım beceriksiz nevoş yine yarışmaya katılmış böreği yaktığı yetmediği gibi maydonozlar yine kafam kadar
Başarılar nevosum
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum
Ben bunu çok kişiye önerdim ama kimse almadıBana nasipmişEllerine saglik nevobu boregi bana onermistin demek kismet sanaymis
Teşekkür ederim canımHasta hasta çok güzel bir börek olmuş mutlaka yapacağım 65 kg olunca
Ellerine sağlıkk yarışmada bol kısmetler diliyorum
Bana önermedinBen bunu çok kişiye önerdim ama kimse almadıBana nasipmiş
Teşekkür ederim
Kimse istemeyince sende almazsın diye önermemiştim:)Zaten tek bu değil liste halinde tarifler vardı ve bitti:)Ayrıca senin kafa çok karışıktı.Zor tarif beğendin:)Bana önermedin
Tespit doğru benim her konuda kafam çok karışır nedense :)Kimse istemeyince sende almazsın diye önermemiştim:)Zaten tek bu değil liste halinde tarifler vardı ve bitti:)Ayrıca senin kafa çok karışıktı.Zor tarif beğendin:)
Ama sunumu geliştirmişsin bu çok iyi:)Tespit doğru benim her konuda kafam çok karışır nedense :)
Yardım aldımAma sunumu geliştirmişsin bu çok iyi:)
Hepimizin az çok eksikleri var.Yavaş yavaş geliştiriyoruz:)Yardım aldım
Masa örtüm yok şöyle canlı bir renk sunum malzemem yetersiz incim vardı ama örtü olmayınca çok yavan durur birde iki üç kişi kullanmış diye inci kullanmadım :)