Bir de "matte black waterproof/long lasting" adlı eyelinerını aldım bugün.Şimdiye dek her kullandığım göz kalemi akmayı başarabilmişti !
Bu uğurda epey para döktüm göz kalemlerine ve hepsi bir köşeye atıldı akıyor diye.Fakat pastelin bu serisi akmıyor hanımlar ! :44:
Sadece siyah rengini almıştım test amacıyla,olan tüm renklerini alacağım.Zaten 5-6 renk anca var bu seride ama olsun,akmayan göz kalemi bulmuşum stok yapacağım eve
Fiyatı 9 tl ama verdiğiniz paraya değiyor hanımlar,şüpheniz olmasın !
Hanımlar daha önce bahsettiğim bu kalem acayip bir şey ya !
Sabah 8de sürdüm kalemi akşam 2 ye kadar akmaz mı bir kalem hiç ? !!!
Gözümde kalem varken uyudum bir de,uykudan uyandığımda genelde göz kalemi sürdüysem palyaço gibi olurdum ama bu kalem bambaşka bir şey yaa !
9 değil 90 tl de olsa paraya kıyılır verilir vallahi.Daha önce "akmaz" adı altında aldığım çok daha pahalı ve şuanda çöpte olan göz kalem markalarına selam olsun !!!
bittikçe aldığımız , hatta stok yaptığımız, " asla vazgeçmem " dediğimiz herhangi bir üründen bizi vazgeçirebilecek kadar önemli belki de tek şey nedir? cevabı burada;
:103: :103: http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html :103: :103:
bu markanın bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum matlaştırıcı jelini deneyeceğim. bi de akmayan kalemini =)
ojelerine bişi diyemem zaten rengarenkler =)
ben matlaştırıcı jelini hiç beğenmedim. kalemini dene bırakamayacaksın. 50 liralık kalemlere taş çıkarır
ben matlaştırıcı jelini hiç beğenmedim. kalemini dene bırakamayacaksın. 50 liralık kalemlere taş çıkarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?