Tatlı Tarifi ''Pastayım Sana KK '' PRO PASTA (Sponsor eşim) ;)

ellerine sağlık elossa
biras atraksiyon olmuş ama sağlık olsun, gözümde canlandırabiliyorumm
yarışmada başarılar dilerimm

canım yaaa senide yerim halanıda,bide üstüne pastaaaa
geçenlerde senle sohbet etmiştik,bu şiveye bayılıyorum demiştim unutmamışsınnn
Anadolu insanı gibi varmı yaa,öyle içten öyle sıcak öyle doğal kiii
Çok teşekkür ederim çok sağol canım

Çok teşekkür ederim canım,beğenmene çok sevindim...
Evet o dilimler kürkün yaka kısmı,keşke bitmeye yakında çekseymişim bi daha yerken bile çekicem ne olur ne olmaz

ellerine sağlık elossa
biras atraksiyon olmuş ama sağlık olsun, gözümde canlandırabiliyorumm
yarışmada başarılar dilerimm

Canım teşekkür ederim,atraksiyonun XXL hali oldu resmen

Çok teşekkür ederim canım,beğenmene çok sevindim...
Evet o dilimler kürkün yaka kısmı,keşke bitmeye yakında çekseymişim bi daha yerken bile çekicem ne olur ne olmaz:52

Evet dilimden kürkün yaka kısmı olduğu anladım dedim ya hayal ettim bütünü :13::13::13:
Bir de sayende birşey öğrendim lokum ile şeker hamuru yapmak hemde gıda boyası olmadan ve bundan sonra bu tarifle deneyecem normal şeker hamurlu pastaların şeker hamurlarını sıyırarak yiyebiliyorum rezil ediyorum tabağımdaki dilimi ayıklama yapacam diye gıda boyasız olması süpperrrr teşekkürler fikir için

nasıl üzülüyorum aslında,ben nasıl böyle bi hataya düştüm diye.
kardeşime kıyamadım uyandırmayım diye yaşadım bu stresli sorunu.
ama olsun sağlık olsun,dediğin gibi hayal etmek çok kolay zaten arada sadece tam hali ve süsleyip püslediğim servis tabaklarım yok
diğer herşeyim A-Z ye tamam
bu şeker hamuru çok sağlıklı canım,dediğin gibi asla katkı yok,gıda boyası yok.
ve gönül rahatlığıyla çocuklarınıza da yedirebilirsiniz.
pudra şekeri ve nişasta ile yoğurulduğundan tadıda bi harika,sıyırmaya gerek yok yani
benim eşimde bende diğer şeker hamurlarını hiç sevmiyoruz,senin yöntemle hemen tabağın kenarına itiveriyoruz yerken.
ama bunu resmen götürdü eşimmmm
tekrar teşekkür ediyorum,denediğinde sonucu bildirirsen çok mutlu olurum canım

Son düzenleme:
ellerine saglik,son halini göremesemde kafamda canlandirdim.
eminim tadida harikadir.yarismada basarilar..

hiç üzülme herşey ortada bence yapım aşaması belli detayına kadar hemde... evet son halide olsa görsellik kısmınıda görsek iyiydi ama sırf son halini göremedik diye emek verdiğin asıl önemli kısmı atlayamayız en azından kendi adıma böyle...herşeyden önce fikir çok güzel beni kk pro kürkünden pasta ve şeker hamurunun lokumla yapılması kısmı etkiledi...denediğimde bir fotosunu yemek topiğinde paylaşıcam

ellerine saglik,son halini göremesemde kafamda canlandirdim.
eminim tadida harikadir.yarismada basarilar..

Teşekkür ederim canım,evet tadı süper ötesi kesinlikle öneririm.
ikram etmek isterdim ama....

sağol canım sözlerin iyi geldi,evet Allahtan detaylı çekiyorumda ordan kendimi rahatlatıyorum biraz
evet o yüzden pro pasta koydum adını,siteme jest olsun istedim iyi de ettim....geri dönüşler tebrikler bi harika
merakla beklicem sunumunu canım,bu şeker hamurundan kurabiyeler ve minik lokumlarda hazırlayabilirsin....
mesela top top lokumları önce çikolata sosuna batırıp ardından file antep fıstığı veya hindistan cevizine bulayıp dondurucuda soğutabilirsin harika olur.

Canım benimm çok güzel olmus eline saglık tadını tahmin bile edemiyorum.. Pasta kategorisinde 1 2 pasta dışında hoşuma giden olmamıstı kii sen yayınlayana kadar :)) Malzemelerin kaliteliği, sunumun, fikrin açısından seni kutluyorum bebegm ve yarısmada basarılar dılıyorum:)

elossa neredeyse her gün baktım bu konuya ne zaman ekleyeceksin diye
pek de merak etmiştim farklı bir şey yapacağını söyleyince
nasip diyelim demek ki son halini göreceğimiz yokmuş ne yapalım

ama tahmin edebiliyorum sanırım bu dilimler logonun omuz kısmı:44:
aşamalarını çekmiş olman da artı puandır en azından yarışmada başarılar

ellerine saglik ne kadar ugrasmissin cok zahmetli ama cok guzel olmustur

eline sağlık ablacım
bende son halini merakla bekleyerek aşağıya indim ama göremeyince bir an şok oldum valla
neyse kısmet değilmiş
başarılar dilerim

Hem çikolatalı,hem frambuazlı hemde antep fıstıklı pasta Bayılırım bayılırııımmm Ama son halini göremediğimiz için çok üzüldüm gerçektende Eminim harika bir görüntüsü olmuştur,tadı zaten malzemelerden belli Ama son halinin olmaması puanları kıracaktır sanki :26:
Nazar var kuzum sende Bir daha bir kategoriye başvurmadan önce oku üfle ne biliyim bir çocuğu falan sevindir,kurşun döktür Bir aksiliktir gidiyor sende,ben bunu gözlemledim sende ..
Ellerine,emeğine sağlık..Yarışmadada başarılar diliyorum canım benim

Elossacıım
Büyük bir heyecanla baktım pastana ve beni çok şaşırttın.
Şaşırdım çünkü kk logosunu yapacağını hiç düşünmemiştim
Ne kadar güzel bir fikir böyle, tebrik ediyorum doğrusu.
Bu sanırım siteye bir hediye
Ayrıca çok da güzel olduğunu tahmin ediyorum.
Sen bize yine yap da topiğinde bakınalım biz
Ayrıca konu başlığına da bayıldım :)
Yarışmada başarılar diliyorum canım

Son düzenleme:

hayatım çok teşekkür ederim harika bi pasta buu,artık favorilerimizde 1. sırada.
beğenmene çok sevindim,evet malzemeyi kaliteli tutmak zaten pastanın geleceğine yatırım demek:)
Seni seviyorum canım benim

canım merhabaa,bende son halini sizlere gösterebilmek için saatlerce uğraştım ama nasip olmadı,olsun en azından diğer herşey yerli yerinde,o açıdan rahatım
evet canım kürkün omuzlarını yiyordum,iyiki çekmişim yoksa onuda gösteremicektim

ellerine saglik ne kadar ugrasmissin cok zahmetli ama cok guzel olmustur

sağol canım,evet gerçektende çççookk uğraştım,herşeyini kendim yapmak istedim ve çok güzel oldu sonuç çok teşekkür ederim

Çok enteresan lokumlu pasta eline sağlık

lokumlu değiill:)))
şeker hamuru lokumlu,frambuazlı,antep fıstıklı ve damla çikolatalı pasta:)
çok güzel oldu buyurmazmısın

eline sağlık ablacım
bende son halini merakla bekleyerek aşağıya indim ama göremeyince bir an şok oldum valla
neyse kısmet değilmiş
başarılar dilerim

sağol canımm çok teşekkür ederim,evet bikaç resmimi telefon yemiş:)

Canımm çok teşekkür ederim,nasipse yine yapacağım topiğimde paylaşıcam artık o zaman gösterebilirim inşallah.
ama beğenmene çok sevindim
evet çok istediğim bişey olunca mutlaka başına bişey geliyor gerçektende,önceden böyle olmazdı son bikaç yıldır dikkat ediyorum hep böyle,sadece yemek konusunda da değil...
kurşun döktürme işine aklım yattı
bu arada puanımın kırılması gerçekten hiç önemli değil,ben logoyu yapmayı çok istedim ve yaptığım için o kadar mutluyum kiii,pasta kreması,şeker hamuru ve pandispanya hep kendi hazırladığım şeyler zaten görülüyor.onları değerlendirirler artık:)

Canım benimm çok sağol teşekkür ederim,evet siteme jest olsun istedim
düşündüm düşündüm ekrana bakarken dalmışım,Allahım değişik ne yapabilirim diye öyle bi dalmışım ki logoya dikkatimi çekti gözbebeklerim büyüdü
şöylee bi düşündüm neden olmasın dedim,eşime bahsettiğim gün bana sen delisin hatun yaparsın dedi
konu başlığımı ben buldum canımcım,en yakışanı ve beni en iyi anlatan bi isim olmasını istedim:)
nasipse yapacağım tekrar çok istiyorum,eşim benden daha çok istiyor çünkü bu pasta bi harikaaaa,çok lezzetlii..
keşke imkan olsada ikram edebilsem canımm

Elossa boyle bı pasta yaparak bence puan kırılmasını bırak ekstra artı puan haketmstr dıye dusunuyorum :))

Ne de güzel olurdu canım hiç hayır demezdim doğrusu.
Tahmin edebiliyorum tadını çünkü en sevdiğim şeyleri bir arada kullanmışsın
Eşinin yorumu da çok hoş Onun yardımlarını da unutmayalım, sağ olsun
Kazen sana yıl dönümü için sipariş versin bence Çok güzel olur.
Tabi biz de uzanıp bi parça yiyebilseydik daha güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…