Tatlı Tarifi ''Pastayım Sana KK '' PRO PASTA (Sponsor eşim) ;)

Elossa boyle bı pasta yaparak bence puan kırılmasını bırak ekstra artı puan haketmstr dıye dusunuyorum :))

öhöm öhhhööömmm
hayatım gönüller bir olsun,sondan 1 de olayım hiç sorun değill

canımm vallahi yaparım hiç üşenmemm
Ama Kazen evlenmem ben dedi,o yüzden ses edemiyorum
inşallah ikram etmekte nasip olur bir gün,valla herşey kader kısmet,ne zaman ne şekilde karşılaşacağımızı bilemiyoruz hiç

Topiğin yıldönümüne yaptırsın o da
İlla yaptırcam yani
Katılıyorum elossacım kader kısmet kesinlikle bir gün kapını çalıp pastalarını, yemeklerini yemeye gelebilirim

Topiğin yıldönümüne yaptırsın o da
İlla yaptırcam yani
Katılıyorum elossacım kader kısmet kesinlikle bir gün kapını çalıp pastalarını, yemeklerini yemeye gelebilirim

di miii
canım senin canın sağolsun,inşallah kısmet olur büyük bi zevkle ikram ederim kapım açık sonuna kadar

Elossa boyle bı pasta yaparak bence puan kırılmasını bırak ekstra artı puan haketmstr dıye dusunuyorum :))
Oy verirken bazı şeylere önem veriliyor..Yapım aşamalarını eksiksiz ve net olarak fotoğraflama,sunum,verilen emek,damak tadına uyması v.b. Ben bu yüzden son bitmiş aşamasının hâlinin fotoğrafı yok diye puanlamada düşüş olabilir demek istedim.Yoksa tabiki bu kadar emek ve bu güzel düşünce için artı puanı hak etmiştir.Tüm tarifler bence artı artı puanı hak ettiler çünkü gerçekten ciddi emekler var.Bu yüzdende oyalama yapılırken zorlanacağız ve bazı kriterleri düşünerekten oy vereceğiz bence..Cidden zorlu bir puanlamada olacak.Bu kategoriye katılmış olmasamda sonucu merak edîyrum..

Cinsiyet değiştirip keşke senınlee evlensemmmmm harikaaaa olmuşşşşş ellerine sağlıkkkkkkkkkk

Cinsiyet değiştirip keşke senınlee evlensemmmmm harikaaaa olmuşşşşş ellerine sağlıkkkkkkkkkk

ehehehehhe çok yaşa seeennn nasıl güldüm anlatammm
eşime okudumda rengi attı
canım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim

Pardon ama pastanın üzerinde koyu renkli bir kısım gördüm onuda mı şeker hamurundan yaptınız acaba.Öyleyse hangi renk lokumdan elde ettiniz o renki acaba.Birde armada koyu renk yok.Ellerinize sağlık emeğinize sağlık.

Günaydın,orsı aslında pembe olan kısım fakat ddiğim gibi o benim kendime ait hazırladığım servis tabağı ve biraz bekledi haliyle.
şekr hamuru lokumdan olduğu için,bir süre sonra eriyor ve altındaki bulunan zeminin rengini alıyor.
teşekkür ederim

ellerine saglık sekerim sen bombamısın bu ne ya maşallah felan diyorum bak

Ay cok üzüldüm yaa

Sansizlik diyelim. Cok ugrasmissin gercekten agzim acik bir sekilde bütün asamalari izlerken sonunda son halinin olmayisini gördüm.
Saglik olsun.

Eger tekrar yapmaya gücün olursa, konuna eklersin biz de faydalaniriz.

Ellerine saglik, eminim ki cok güzel olmustur.

Canım teşekkür ederim
beğenmene çok sevindim ama talihsizliğimde bırakmadı peşimi
hayırlısı buymuş diyip önümüzdeki maçlara bakıcam artık

Ellerine saglik elossa cok guzel olmus. 12 yumurtayi gorunce oldum. Cok zahmetli bu pasta

Nasıl bir kadınsın sen ya pes :) Nerden gelir böyle şeyler aklına.Tam kk ya yakışır bir pasta.
Eminim son hali de muhteşemdir.İlk yorum yapan ve oylayan olmak isterdim.
Ellerine sağlık canımıniçi

Nasıl bir kadınsın sen ya pes :) Nerden gelir böyle şeyler aklına.Tam kk ya yakışır bir pasta.
Eminim son hali de muhteşemdir.İlk yorum yapan ve oylayan olmak isterdim.
Ellerine sağlık canımıniçi

Canım arkadaşım benim çok teşekkür ederim,gönlünde yer etmem herşeye bedel...
Seni çok seviyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…