Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika görünüyor nice senelereArkadaşlar Selam!pastam nasıl olmuş?
Tarifi derken pandispanyani mi ??Çok güzel gözüküyor rica etsem tarifini paylaşır mısınız?![]()
Çok güzelArkadaşlar Selam!pastam nasıl olmuş?
Kenarlarından akan çikolata sosu muArkadaşlar Selam!pastam nasıl olmuş?
Ehhh, ben pasta uzerinde hazir materyal sevmiyorum. Her sey el yapimi olmaliArkadaşlar Selam!pastam nasıl olmuş?
Hazır materyal pasta üzerinde hangisi?gösterir misiniz?sadece çikolatalar hazır,gerisi hepsi benlik yazıdan tutmuş rakama kadarEhhh, ben pasta uzerinde hazir materyal sevmiyorum. Her sey el yapimi olmali![]()
Çikolata+bitki yağı.harika bir tad çıkıyor ortayaKenarlarından akan çikolata sosu mu
Arkadaşlar Selam!pastam nasıl olmuş?
Ne yazık ki değil ((Çok güzelsatışa devam mı
![]()
Rusca папочке 32,yani babacığımın 32 yaşıYazıda ne yazıyor
Çikolata içinde gofret var normal çikolata değil o hazır zaten oreo bisküvi de var gayet hazır üzerindeki süsleme hem nasıl diye soruyorsunuz hem tersliyorsunuzHazır materyal pasta üzerinde hangisi?gösterir misiniz?sadece çikolatalar hazır,gerisi hepsi benlik yazıdan tutmuş rakama kadar
En nefret ettiğim şey insanın yaptığını hiçe saymak kötülemek.ne yapsaydım üzerindeki çikolataları da snikers bounty,oreo,onları da kendim mi yapsaydım?!ya da çikolatayı da icat mı edeydim kakaodan?yıldızları kendim yaptımÇikolata içinde gofret var normal çikolata değil o hazır zaten oreo bisküvi de var gayet hazır üzerindeki süsleme hem nasıl diye soruyorsunuz hem tersliyorsunuz
Hiçe saymamıs kötülememis ben hazır materyal kullanmıyorum demiş çikolata topları yapılabilirdi portakal dilimleri çilek muz dilimleri çikolataya batırılır süslene bilirdi tercih belirtmiş siz nasıl olmuş diye sormuşsunuz diye inanılmaz agresifsinizEn nefret ettiğim şey insanın yaptığını hiçe saymak kötülemek.ne yapsaydım üzerindeki çikolataları da snikers bounty,oreo,onları da kendim mi yapsaydım?!ya da çikolatayı da icat mı edeydim kakaodan?yıldızları kendim yaptım
Tesekkur ederim, tercuman oldunuzHiçe saymamıs kötülememis ben hazır materyal kullanmıyorum demiş çikolata topları yapılabilirdi portakal dilimleri çilek muz dilimleri çikolataya batırılır süslene bilirdi tercih belirtmiş siz nasıl olmuş diye sormuşsunuz diye inanılmaz agresifsiniz
Arkadas yazmis zaten, susleme full hazir nerdeyse, ben tercih etmem diyorum, eden etsinHazır materyal pasta üzerinde hangisi?gösterir misiniz?sadece çikolatalar hazır,gerisi hepsi benlik yazıdan tutmuş rakama kadar
Tamam o zaman öyle kolaysa sizlerde yapınArkadas yazmis zaten, susleme full hazir nerdeyse, ben tercih etmem diyorum, eden etsin![]()
Bence sakin olun. Yapıcı eleştiriler sizi daha iyi yerlere getirir.Tamam o zaman öyle kolaysa sizlerde yapın