- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.918
- 598
Tamam o zaman öyle kolaysa sizlerde yapın
Yap işte bana ne?ben pastacı mıyım?!Eki Görüntüle 3334685
Pastacı olmayan halimle böyle işler çıkarıyorum bence kendini gelistirmen gereken çok şey var
Bunun pasta olduğunu görmeyecek kadar “kör”seniz konuşmağa değmez
Değil misin?? Bir ara pasta satmak istiyorum ama izin vermiyorlar demiştin o yüzden ben senin eğitim aldığını dusunmustumYap işte bana ne?ben pastacı mıyım?!
Ama sen beni kırıyorsun freddi))Qelbimi qırdın
Kör olmağ ayıpdı?
Hayır daha değilim bunlar ilk yaptıklarım sanki ben yılların pastacısıyım da benim yaptıklarımı beğenmiyorlarDeğil misin?? Bir ara pasta satmak istiyorum ama izin vermiyorlar demiştin o yüzden ben senin eğitim aldığını dusunmustum
Əle olsun ay xanım, пока gidirem.Ama sen beni kırıyorsun freddi))
Пока покаƏle olsun ay xanım, пока gidirem.
Begenmeyebilirler buraya attığına göre eleştiriye de açık olman lazım, evde kendiniz için yapabilirsin böyle pastalar ama satmak için uygun değil bence, yani ben evde kendim yapabilecegim bir şeye para vermek istemem o yüzden kendini gelistirmelisin diyorumHayır daha değilim bunlar ilk yaptıklarım sanki ben yılların pastacısıyım da benim yaptıklarımı beğenmiyorlar
Abim bana diyor ki eskiden yumurtaBegenmeyebilirler buraya attığına göre eleştiriye de açık olman lazım, evde kendiniz için yapabilirsin böyle pastalar ama satmak için uygun değil bence, yani ben evde kendim yapabilecegim bir şeye para vermek istemem o yüzden kendini gelistirmelisin diyorum
Zevkler ve renkler tartışılmaz, pastayı yaptığın kişi beğensin yeter yani ,herkese her şeyi beğendirmek zorunda değilsin, insanlarda beğenmek zorunda değilAbim bana diyor ki eskiden yumurtayapmayı bile bilmezdin ama şimdi bak neler yapıyorsun ama herkes beğendi de buradakilere niye battı anlamış değilim,buradakiler derken bazılarına
Benmari usulü eritip yağ ile mi karıştırdınız yani? Elinize sağlık.Çikolata+bitki yağı.harika bir tad çıkıyor ortaya
Evet benmari usülüBenmari usulü eritip yağ ile mi karıştırdınız yani? Elinize sağlık.
Herhalde kendini aynada gördü de ona güldüPardon merve neye güldün anlayamadım.
Birincisi sen kimsin de benim pastayla alay ediyorsun?!evet şaheser benim için sende onu görecek ne göz var ne kalp!evdeki malzemelerle ıydurmuşumsa hadi sen de yap bakayım nasıl yapıyorsan!basit ve demode olan biri varsa o da sensin!iğrenç yorumlarını kendine sakla çünkü o en çok sana yakışır!pardon çok çok özür dilerim senin zevkine uygun yapmadığım içinSanki bir şaheser ortaya koydun imkansızı başardın da herkes hasetlendi
Gayet evdeki malzemelerle uydurup yapılacak özen gerektirmeyen basit ve demode hiçbir özelliği olmayan bir pasta
Benim zevkime uygun değil ben para verip almam yemem tercih etmem bunun yerine meyve yerim
Beğenmek zorunda mıyız
Bu sozler ilkokulda kalmadi mi ya en iyi pasta senin okey. Ne cildirmissin boyle.Herhalde kendini aynada gördü de ona güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?